Akropolis IF fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    Målsjanse! Pontus Asbrink (Akropolis IF) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    Robert Daradic signaliserer et frispark til GIF Sundsvall på egen banehalvdel.
    Mål for GIF Sundsvall!
    GIF Sundsvall 2 - 0 Akropolis IF
    Mål: Linus Hallenius
    Målgivende: Pontus Engblom
    Mål! Linus Hallenius gir GIF Sundsvall en komfortabel 2-0 ledelse. Flott spill fra Pontus Engblom før målet.
    40'
    Akropolis IF angriper i Sundsvall. Pontus Asbrink fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Robert Daradic tildeler Akropolis IF en corner. Pontus Asbrink sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    44'
    45'
    Frispark for Akropolis IF på egen banehalvdel.
    46'
    Pontus Engblom
    Sjanse til GIF Sundsvall! Pontus Engblom er nær ved å score, men keeper redder.
    47'
    Akropolis IF, prøver et skudd, men det reddes
    47'
    Akropolis IF må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra GIF Sundsvall.
    47'
    Pontus Silfwer (GIF Sundsvall) løfter inn en corner fra høyre på NP3 Arena.
    49'
    49'
    Pontus Silfwer (GIF Sundsvall) slår en corner fra venstre side på NP3 Arena.
    49'
    Robert Daradic tildeler GIF Sundsvall en corner. Pontus Silfwer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    50'
    Alexander Blomqvist
    GIF Sundsvall angriper på NP3 Arena, men Alexander Blomqvist header utenfor.
    50'
    50'
    51'
    GIF Sundsvall avanserer forover i Sundsvall. Pontus Engblom avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    52'
    GIF Sundsvall 3 - 0 Akropolis IF
    Mål: Erik Andersson
    Mål! Erik Andersson øker GIF Sundsvalls ledelse til 3-0 på NP3 Arena. Pontus Engblom var nest sist på ballen.
    53'
    56'
    56'
    59'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Sundsvall fordi Linus Mattsson får behandling for en skade på banen.
    60'
    Linus Mattsson kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på NP3 Arena.
    61'
    Det blir farlig! Frispark for GIF Sundsvall er nær straffområde.
    62'
    63'
    Fredrik Hammar
    Fredrik Hammar (Akropolis IF) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    63'
    GIF Sundsvall angriper. Pontus Engblom får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    65'
    Spillerbytte - Akropolis IF
    Inn: Mattias Bouvin
    Ut: Pontus Åsbrink
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Akropolis IF. Inn kommer Mattias Bouvin, mens Pontus Asbrink tar plass på benken.
    65'
    Inn: Oscar Pettersson
    Ut: Alexander Abrahamsson
    Bytte for Akropolis IF. Oscar Pettersson kommer inn for Alexander Abrahamsson på NP3 Arena.
    67'
    67'
    69'
    Spillerbytte - GIF Sundsvall
    Inn: Paya Pichkah
    Ut: Linus Hallenius
    Henrik Ahnstrand gjør dagens første bytte i Sundsvall, når han tar ut Linus Hallenius og setter inn Paya Pichkah.
    71'
    Erik Andersson (GIF Sundsvall) løfter inn en corner fra venstre på NP3 Arena.
    72'
    Niklas Dahlstrom
    Målsjanse på NP3 Arena! Niklas Dahlstrom fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    72'
    72'
    Akropolis IF fosser forover og Fredrik Hammar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    72'
    GIF Sundsvall, prøver et skudd, men det reddes
    72'
    78'
    Inn: Mauricio Albornoz
    Ut: Panajotis Dimitriadis
    Panajotis Dimitriadis (Akropolis IF) erstattes av Mauricio Albornoz.
    79'
    Inn: Sebastian Ungman Backlund
    Ut: Linus Mattsson
    Akropolis IF gjør sitt fjerde bytte. Linus Mattsson erstattes av Sebastian Ungman Backlund.
    79'
    80'
    81'
    81'
    Inn: Jesper Carstrom
    Ut: David Myrestam
    Henrik Ahnstrand (GIF Sundsvall) gjør sitt andre bytte for dagen. Jesper Carstrom erstatter David Myrestam.
    82'
    Inn: Teodor Stenshagen
    Ut: Ludvig Navik
    GIF Sundsvall bytter ut Ludvig Navik med Teodor Stenshagen.
    82'
    En av GIF Sundsvalls spillere går i offside.
    83'
    83'
    Inn: Kristoffer Grauberg Lepik
    Ut: Andrew Stadler
    Akropolis IF bytter ut Andrew Stadler med Kristoffer Grauberg Lepik.
    83'
    Målsjanse til Akropolis IF! Fredrik Hammar treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    85'
    86'
    I Sundsvall har et frispark blitt tildelt bortelag.
    86'
    Fredrik Hammar (Akropolis IF) slår en corner fra venstre side på NP3 Arena.
    87'
    87'
    Frispark GIF Sundsvall.
    89'
    Inn: Alexander Larsson
    Ut: Erik Andersson
    Erik Andersson (GIF Sundsvall) erstattes av Alexander Larsson.
    89'
    89'
    Jesper Björkman
    Akropolis IF avanserer forover i Sundsvall. Jesper Björkman avslutter, men treffer ikke mål.