Strømsgodset starter i en 4-4-2-formasjon: Pettersen - Vilsvik, Glesnes, Madsen, Parr - Nguen, Hauger, Francisco jr, Andersen - Jradi, Pedersen.
    0'
    Her er Kristiansunds utvalgte (4-4-2): McDermott - Coly, Baranov, Ulvestad, Aasbak - Rønningen, Økland, Hopmark, Kalludra - Mendy, Stokke.
    0'
    Det er en skikkelig bunnkamp som står foran oss her. 14. plass Godset tar imot 13. plass Kristiansund. Ved seier vil Godset passere sin motstander og sende dem ned på kvalikplass.
    0'
    Godset tar avspark, og den viktige bunnkampen er i gang.
    1'
    Mendy ligger nede etter å ha smelt inn i reklameskiltet etter bare noen få sekunder. Han får nå behandling på sidelinjen mens spillet fortsetter.
    1'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Kristiansund
    Mål: Eirik Ulland Andersen
    Målgivende: Bassel Jradi
    Nydelig angrepsfotball av Godset! Etter flott spill får Bassel Jradi ballen i feltet. Han vet at Andersen lurer rett bak ham, så han finner lagkameraten med et smart hælspark. Godsets toppscorer banker ballen i nettet. Drømmestart for hjemmelaget!
    6'
    Strømsgodset holder trykket oppe etter åpningsmålet. Nå har de skaffet seg kampens første corner.
    9'
    Andersen slår inn fra høyre. Ballen går forbi alt og alle og klareres av KBK.
    10'
    Kristiansund ser baktunge ut her. Oppmuntrende takter fra Godset, som bare har vunnet én av sine ti siste kamper.
    10'
    Frispark i brukbar innleggsposisjon. Andersen slår. Ballen heades ut av Baranov.
    12'
    Parr prøver å slå inn fra venstre, men blokkeres. Godset holder trykket oppe.
    12'
    Kristiansund scorer selvmål!
    Strømsgodset 2 - 0 Kristiansund
    Mål: Dan Peter Ulvestad
    Selvmål av Ulvestad. Ulland Andersen slår et perfekt innlegg fra venstresiden mot Marcus Pedersen, som er i duell med Ulvestad. KBK-stopperen er uheldig og treffer ballen, som lurer keeper og går inn i mål. Perfekt første kvarter for vertene.
    15'
    Strømsgodset 3 - 0 Kristiansund
    Mål: Marcus Pedersen
    Det er lekestue i Drammen! Marcus Pedersen gjør en strålende defensiv jobb og vinner ballen på midtbanen, stormer fremover i banen og setter ballen inn langs stolperoten. Hans andre mål for sesongen.
    17'
    Ulland Andersen får til en avslutning som blir blokkert. Godset-trykket fortsetter og fortsetter.
    19'
    Nesten for Pedersen! Han stuper frem mot et godt innlegg fra venstre, men klarer så vidt ikke å treffe ballen.
    20'
    Endelig en avslutning fra gjestene, ved Mendy. Rett på keeper.
    21'
    Godt angrep av Godset igjen. Nydelig innlegg fra høyresiden helt til venstreback Parr, som avslutter på førstetouch.
    24'
    Dobbeltsjanse for Godset! Jradi kommer seg inn i feltet og avslutter, McDermott redder fint, men gir retur, som heades mot mål av Parr. Til slutt klarer KBK å klarere.
    25'
    Kjempemulighet for Godset igjen! Pedersen header igjennom til Tokmac, som avslutter på McDermott. Dette kan bli stygt om ikke KBK klarer å skjerpe seg kraftig...
    30'
    Frekt forsøk fra Godset. Kort corner til Ulland Andersen, som fosser inn mot feltet og skyter. Skuddet går via et KBK-bein til corner.
    31'
    Strømsgodset 4 - 0 Kristiansund
    Mål: Tokmac Nguen
    Målene renner inn på Marienlyst. Vilsvik vinner en duell og stusser ballen i bakrom mot Nguen, som er litt heldig som får den med seg via Aasbak. Men avslutningen fra skrå vinkel er god. Han finner lengste hjørne bak McDermott, som for fjerde gang på en drøy halvtime må plukke ballen ut av nettet.
    35'
    Francisco jr må ut over sidelinjen med en skade. Han skal inn igjen, men det er ikke sikkert han kommer ut igjen på banen etter pause...
    43'
    45'
    46'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Jonas Rønningen
    46'
    Inn: Thompson Ekpe
    Ut: Andreas Hopmark
    46'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Mathias Berg Gjerstrøm
    Ut: Francisco Júnior
    46'
    - Selvsagt er det det. Vi henger ikke med i det hele tatt, sier KBK-trener Michelsen om 0-4 var årsverste.
    47'
    Godset fortsetter å presse KBK høyt. Det sliter bortelaget skikkelig med å løse.
    51'
    Så er Kristiansund og Stokke nær en redusering. Skyter på halv volley fra 17-18 meter, men ballen fyker like over krysset til Bugge Pettersen.
    52'
    Resultatløs Godset-corner.
    55'
    En god ball slås mot Pedersen i bakrom, men spissen får akkurat ikke kontroll på ballen som går over dødlinja.
    56'
    Stor sjanse for Ulland Andersen og Godset! Avslutter fra kloss hold på en retur fra KBK-keeperen, men McDermott stuper ut igjen, gjør seg stor og redder skuddet.
    59'
    Inn: Daouda Bamba
    Ut: Benjamin Stokke
    Siste bytte fra KBK i det timen er spilt. Tåler ingen skader på slutten om de skal fullføre med 11 mann på banen.
    60'
    Mål for Kristiansund!
    Strømsgodset 4 - 1 Kristiansund
    Mål: Liridon Kalludra
    Men DER sitter reduseringen! Coly hamrer inn et lavt innlegg i boksen. Ballen går gjennom et par ben før den ender opp hos Kalludra på bakerste stolpe. Iskaldt banker han ballen forbi Bugge Pettersen.
    62'
    Strømsgodset 4 - 2 Kristiansund
    Mål: Daouda Bamba
    Du verden! To mål på to minutter av KBK. Sørli legger inn via et Godset-ben og inne i boksen setter Bamba ballen forbi Bugge Pettersen. Plutselig er det bortelaget som har initiativet i kampen, selv om de er to mål bak.
    64'
    Gult kort til Strømsgodset
    Henning Hauger
    Fryktelig sen takling på Kalludra. Soleklart gult kort, hans fjerde for sesongen.
    66'
    Inn: Kristoffer Tokstad
    Ut: Tokmac Nguen
    67'
    Ulvestad stempler Jradi, som blir liggende en stund med smerter.
    72'
    Frispark til KBK, cirka 30 meter fra mål. Gjestene fyller på med folk i boksen.
    78'
    Frispark for Madsen i boksen. Ulvestad blir avblåst for en dytt i ryggen.
    78'
    Inn: Pontus Engblom
    Ut: Bassel Jradi
    81'
    Bamba går mot mål og velger skuddet fra 20 meter. Men det blir for lite trøkk bak kula og Bugge Pettersen redder enkelt.
    83'
    Nok en stempling, denne gangen fra Kalludra på Vilsvik. Fryktelig unødvendig av førstnevnte .
    86'
    Lars-Christopher Vilsvik
    Begge belønnes med gult kort etter litt knuffing i etterkant.
    87'
    Gult kort til Kristiansund
    Liridon Kalludra
    87'
    Mendy ligger nede etter å ha fått seg en solid smell i hodet. Banepersonell er på plass med båre nesten umiddelbart. Uhyggelige bilder.
    89'
    Tar flere minutter dette. Det er ikke et godt tegn, men vi stoler på at det medisinske personalet tar de forhåndsreglene som trengs ved hodeskader.