Strømsgodset (4-3-3): Myhra; Vilsvik, Glesnes, Sætra, Parr; Hove, Stengel, Sylla; Tokstad, Adbellaoue, Pellegrino
    Kristiansund (4-3-3): McDermott - Sørmo, Hopmark, Psyché, Aasbak - Isaken, Diop, Kalludra - Bye, Kastrati, Gjertsen
    Godset-benken: Sætra, Hamoud, Hauger, Mickelson, Rønning Ovenstad, Ringstad og Keita. Sistnevnte re-signerte med Godset nylig.
    KBK-benken: Mbaye, Cirak, Sivertsen, Olsen, Hoven, Ulvestad og Gjesdal
    Nydelig vær her i Drammen. Sol og 20 grader. Rene sommeren. Fram med solbriller og caps.
    KBK har tapt sine tre bortekamper til nå i sesongen. Men de slo Godset i begge kamper sist sesong.
    Godset tapte sist hjemmekamp for Mjøndalen i derbyet. Mot RBK 2. påskedag ble det ett poeng.
    Kunstgresset blir vannet i det lagene går i garderoben. Det danner en vakker regnbue over Marienlyst. Alt ligger til rette for fotballfest her nå.
    Lagene kommer ut på gresset.
    Godset i mørkeblått. KBK i brun-rødt, ser mest rødt ut.
    Jonathan Parr spiller i dag sin 100. kamp for Godset. Han får blomster i premie. Vanskelig å se hva slags type blomster det er på avstand. Roser muligens.
    Håvard Beckstrøm døde tidligere denne uken. Han ble 75 år gammel. Han vant serien og NM med Godset i sin karriere. Han skal hedres med ett minutt applaus.
    Kampen sparkes i gang, samtidig som Gamle Gress synges.
    1'
    En tidlig ball i bakrom mot Kastrati. Glesns har tatt ut sikring og er først på ballen.
    1'
    Pellegrino tar ned ballen strålende, før han går seg ut av banen.
    2'
    Hopmark bommer på en duell, men ballen går inn til keeper. Dermed ender det hele som en finte på Abdellaoue.
    4'
    Aasbakk tar med seg ballen ut av banen i et forsøk på å avansere.
    6'
    Mål for Kristiansund!
    Strømsgodset 0 - 1 Kristiansund
    Mål: Flamur Kastrati
    Målgivende: Liridon Kalludra
    Sylla har skylda! Strømsgodset-fansen rister på hodet. Godset prøver å spille seg ut bakfra. Sylla får ballen feilvendt. Han er totalt uorientert. Kalludra overrumpler ham, finner Kastrati som setter ballen i åpent mål.
    6'
    Kastrati blir liggende med smerter etter duell med Sylla. Kastrati som altså scorer mot sitt tidligere lag. Han spilte 67 kamper for Godset, ifølge fotball.no.
    8'
    KBK vinner en corner.
    8'
    Svak corner av KBK. Godset går rett i angrep og vinner corner selv.
    9'
    To innlegg fra Vilsvik. Avvinkes for offside på det andre inne i feltet.
    10'
    Stengel går til med kraft og vinner ballen. Pasningen mot Pellegrino er litt upresis.
    11'
    Godt Godset-spill. Ender med innlegg fra Vilsvik. Den går til keeper.
    13'
    Mos med en svak ball mot Vilsvik.
    15'
    Diop tar med seg ballen lenge, men ender med å bli taklet på Godsets halvdel.
    16'
    Sørmos forsøk opp mot Kastrati går inn til keeper.
    16'
    KBK med fine tendenser på en kontring. Helt til Kastrati mister ballen
    18'
    Vilsvik med godt innlegg igjen. KBKs stoppere vinner duellene i eget felt.
    18'
    Parr med bra innlegg denne gangen. Igjen er KBK først på ballen. Det blir corner av det. Godset har tatt mer og mer over nå.
    19'
    Corneren heades vekk. Parr lemper inn igjen. Den ender hos Vilsvik som mister litt kontroll på den, men den spretter til Mos. Han setter ballen da i åpent mål, men det er da allerede vinket for offside. Marginer.
    20'
    Sylla med en fin takling til Vilsvik. Han finter Aasbakk ned på bakken. Innlegget blir aldri farlig.
    21'
    Aasbakk får seg en trøkk. Lagene bruker pausen til å ta i seg vann i varmen.
    22'
    Parr bruker lang tid fremover. Trener Ingebretsen er misfornøyd.
    24'
    Vilsvik med nok et bra innlegg, men KBK vinner foreløpig duellene i feltet.
    24'
    Pellegrino vil ha corner. Dommer er uenig. Femmeter for gjestene.
    26'
    Glesnes med en dårlig pasning mot Vilsvik. KBK overtar.
    27'
    KBK har scoret mål, men hatt lite å by på fremover med.
    28'
    Straffe til gjestene. Kastrati spiller til Gjertsen. Han setter fart og blir tatt av Glesnes, mener dommer. Det ser ut som Godset-kapteinen hekter Gjertsen.
    29'
    Kristiansund scorer på straffe!
    Strømsgodset 0 - 2 Kristiansund
    Kastrati setter straffen trygt i mål. Etterpå sender han et stikk til Godset-fansen som forsøker å sette han ut. Det gjør det ikke noe særlig bedre. Kastrati spilte i Godset i flere sesonger. Høy temperatur både i luften og på tribunen her.
    30'
    Ser ut som dommer Eskås tar en prat med Kastrati om feiringen, men ikke noe gult kort.
    31'
    Sørmo ser ut som Maradona på høyresiden. Går og går. Etter hvert skyter Bye i nettveggen fra skrå vinkel.
    32'
    Kastrati stjeler ballen fra Sætra og setter fart. Legger ballen perfekt over til Gjertsen. Han bommer på en stor sjanse. Kastrati herjer med Godset nå.
    33'
    Parr oppgitt over sine lagkamerater etter at han sliter med å finne noen å spille til.
    34'
    Pellegrino til innlegg. Tokstad kommer høyest, men han header ikke med kraft nok. Halvsjanse.
    34'
    Diop mister og Godset kommer på kontra. Psyche rydder mesterlig opp.
    35'
    Ti minutter til pause. Kan Godset slå tilbake før den tid?
    35'
    Sørmo når akkurat fram på en pasning fra Parr til Pellegrino. Den går til hjørnespark.
    36'
    Pellegrino får skutt fra skrå vinkel. Via en forsvarer og ny corner.
    36'
    Ser ut som KBK skal få en stor kontringssjanse etter Godset-corner, men feilpasning fra Gjertsen ødelegger den muligheten.
    37'
    Gjertsen mottar ballen i bakrommet og er helt fri. Dommer flagger for offside.
    38'
    Ny Godset-corner.
    38'
    Psyche vinner i eget felt nok en gang.
    39'
    Psyche avverger ny mulighet inne i feltet. Vært stor denne omgangen.
    39'
    Hove slår inn. Det er upresist. Det er bak mål. Bokstavelig talt.
    39'
    Dommer blåser frispark mot Kastrati. Mener Kastrati bruker knottene mot Parr. Intet kort.
    40'
    Parr med godt innlegg etter rufsete innvolvering av Sørmo. Men KBK er først på ballen i feltet
    42'
    Kastrati jobber seg fram til skudd fra 16 meter. Rett på keeper.
    43'
    Parr slår inn. Den går i hodet på Sørmo. Backen blir liggende.
    43'
    Glesnes med bra ball opp til Parr. Han mister ballen.
    44'
    Legges til 1 minutt
    45'
    Fint innlegg til Pellegrino, men han får ikke noe ut av det i feltet.
    45'
    God sjanse for Godset! Tokstad hamrer til på volley. God redning av McDermott.
    45'+1
    Parr slår inn på første. Den går inn til McDermott.
    45'+1
    Pause. 2-0 til KBK. Kastrati med begge målene. Godset har styrt mye og fått noen sjanser, men de gir bort enkle mål.
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Kristoffer Hoven
    Ut: Flamur Kastrati
    En x-Godset inn, en x-Godset ut.
    46'
    Andre omgang er i gang.
    46'
    Vilsvik med fin ball opp tiøl Mos, men han får ikke tak på den.
    48'
    Godset med ingen endringer i pausen.
    50'
    Godset trykker på og Stengel ser ut til å få en bra mulighet på corner, men den blokkeres.
    52'
    Utrolig bom! Tokstad får ballen på åpent mål, men han snubler foran mål og klarer ikke sette den. Aiaiai
    53'
    KBK med kun et bytte igjen nå
    55'
    Godset har åpnet denne omgangen meget bra. Mye bedre enn den første.
    55'
    Inn: Pål Erik Ulvestad
    Ut: Jesper Isaksen
    55'
    Godset med bra fart nå. Ny god mulighet for Tokstad. Nok en bra redning av McDermott.
    57'
    Pellegrino prøver et brassespark, men skyter bare hull i luften.
    59'
    Kristiansund scorer selvmål!
    Strømsgodset 1 - 2 Kristiansund
    Mål: Andreas Hopmark
    KBK-kapteinen setter ballen i eget mål. Det er tøffe dueller i feltet og han treffer feil på et forsøk på å klarere.
    61'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 2 - 2 Kristiansund
    Mål: Amahl Pellegrino
    Målgivende: Jonathan Parr
    Å hei hvor det går! 0-2 ble til 2-2 på ett minutt. Pellegrino går til værs og header vakkert inn 2-2. Nydelig innlegg av Parr.
    63'
    Kalludra kommer til skudd, men det blokkeres. Farlig.
    64'
    Mellom målene var det 1 minutt og 47 sekunder.
    66'
    Parr får frispark imot seg for en takling i feltet.
    67'
    Du verden for en kamp!
    68'
    Nå er vi inne i den siste fjerdedelen av denne forestillingen. Hva får vi nå?
    69'
    Strømsgodset 2 - 3 Kristiansund
    Mål: Liridon Kalludra
    For en perle! Kalludra skrur ballen i krysset fra 16 meter! Hvilket treff han får. Myhra når ikke opp.
    71'
    For en kalddusj for Godset.
    72'
    Godset mister ballen på midtbanen og KBK kontrer. Diop skyter fra 16 meter. Herlig redning fra Myhra i hjørnet.
    74'
    Godset avverger en corner fra KBK.
    75'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Muhamed Keita
    Ut: Kristoffer Tokstad
    Keita er tilbake!
    77'
    har Godset noe mer å komme med nå?
    78'
    Ulvestad lager frispark på midtbanen.
    79'
    Inn: Henning Hauger
    Ut: Johan Hove
    79'
    Inn: Stian Ringstad
    Ut: Jonathan Parr
    80'
    Gjertsen lemper inn et frispark. Det går for langt.
    81'
    Hoven får ikke tak i en ball. Den går inn til Myhra. Han og Godset har lite tid nå.
    83'
    Aasbakk med bra innlegg mot bakre. Men den blir for lang
    85'
    Godset sliter med å skape noe nå
    85'
    Men Godset viste i stad at det kun tar 100 sekunder for å lage to mål.
    85'
    Vilsvik prøver å løfte inn. Det lyktes ikke.
    87'
    Keita skyter fra langt hold. Den går langt over. Ber om corner, men får ikke det.
    87'
    Et frispark ser ut til å bli livsfarlig for Godset. Det er kaos i feltet, men McDermott holder den etter hvert.