1-3
Bye31'
2-3

Ble dekket av Yngve Gjerde

Heisann, og velkommen til denne liveoppdateringen av Eliteserie-kampen mellom Strømsgodset og Kristiansund i Drammen.
    Strømsgodset XI (4-3-3): Bugge Pettersen - Vilsvik, Glesnes, Sætra, Parr - Tokmac, Hauger, Junior - Jradi, Abdellaoue, Ulland Andersen.
    Godsets toppscorer, Marcus Pedersen, er suspendert til denne kampen, og det er Mustafa Abdellaoue som kommer inn for Pedersen.
    Kristiansund XI (4-4-2): Mcdermott - Sørmo, Coly, Ulvestad, Aasbak - Diop, Aasmundsen, Kalludra, Gjertsen - Bye, Bamba.
    Relativt rolig åpning på kampen så langt. Lagene ligger kompakt og det slås en del i bakrom uten at det blir farlig.
    3'
    Ulland Andersen finner Parr ute til venstre. Han slår inn, men innlegget går over hele feltet.
    4'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Kristiansund
    Mål: Tokmac Nguen
    Målgivende: Jonathan Parr
    Nydelig scoring! Parr spiller Tokmac Nguen gjennom. Han får all tid i verden inne i gjestenes 16-meter og bredsider ballen i KBK-keeperens lengste hjørne.
    6'
    Tokmac Nguen på farten umiddelbart etter scoringen. Forsøker å finne Ulland Andersen på vei gjennom, men en KBK-forsvarer får klarert til corner.
    7'
    Corneren detter rett ned i beina på en Kristiansund-spiller. Gjestene setter så fart med flere spillere på en kontring. Til slutt er det Torgil Gjertsen som spiller fri Bendik Bye alene med keeper. Den duellen er det Bugge Pettersen som vinner. Godset-veteranen redder mesterlig der.
    8'
    Kristiansund har ristet av seg scoringen raskt. Nok en gang farlig frempå, men uten uttelling.
    10'
    Gigantsjanse for Godset! Mustafa Abdellaoue blir spilt nydelig gjennom av Tokmac Nguen. Beina stokker seg likevel litt for en litt kamprusten Mos, som til slutt misser alene med keeper!
    12'
    Så skjer det ting i andre enden igjen. Kalludra spilles gjennom av Bye, men han misser også alene med keeper fra spiss vinkel. For en start på denne kampen!
    14'
    KBK-corner etter nok en halvsjanse. Hjørnesparket er ikke spesielt bra utnyttet. Godset overtar.
    16'
    Kristiansund med frispark i god innleggsposisjon. Aasmundsen svinger inn, men innlegget går over hele feltet og utover dødlinja.
    18'
    Mål for Kristiansund!
    Strømsgodset 1 - 1 Kristiansund
    Mål: Bendik Bye
    Målgivende: Liridon Kalludra
    Og der - etter en rekke sjanser - sitter den for Kristiansund! Det er Torgil Gjertsen som snapper ballen fra Francisco Junior på Godsets halvdel. Han spiller videre til Kalludra, som deretter finner Bye til høyre. Med et perfekt treff skrur han ballen opp i lengste kryss!
    21'
    Strømsgodset 1 - 2 Kristiansund
    Og der kommer kampens tredje scoring. En enorm tabbe av Bugge Pettersen. Godset-keeperen får ballen like utenfor egen 16 meter. Han blir så satt under press av Bamba og bør klarere. I stedet forsøker han å spille til en Godset-spiller, men Bye bryter foran. Med et svært presist skudd fra rundt 30 meter skyter han ballen i mål mens Bugge fortvilet forsøker å nå tilbake i eget bur.
    24'
    TV-bildene viser at Bugge Pettersen er rasende etter tabben. Ikke rart. Den 2-1-scoringen må han ta på sin kappe.
    29'
    Strømsgodset 1 - 3 Kristiansund
    Målgivende: Stian Aasmundsen
    Det er rett og slett herlig spill. KBK-kombinerer fint foran vertenes forsvarsfirer. Så viser Aasmundsen frem et nydelig overblikk, spiller Bye gjennom alene med keeper - og han gjør ingen feil. Avslutningen går via lengste stolpe og i mål!
    31'
    Det glir ikke godt for Godset nå. Glesnes med en stygg feil ved egen 16-meter. Bamba snapper ballen, men blir etter hvert hindret når han forsøker å veggspille seg frem til mål.
    33'
    Gult kort til Strømsgodset
    Francisco Júnior
    34'
    Noen rolige minutter ute på Marienlyst nå. KBK har lagt seg litt lavere i banen uten at Godset utnytter det altfor bra.
    39'
    Ulland Andersen svinger inn mot Jradi. Innlegget er omtrent perfekt, men Jradi er litt i ubalanse idet han upresset skal nikke inn reduseringen fra bare fem meter. Dermed ender avslutningen over.
    41'
    Stor KBK-sjanse nå! Stygg feilpasning fra Parr som Kalludra snapper. Han finner Bamba, som slår inn mot Gjertsen. Han får avsluttet to ganger fra kort hold - uten scoring.
    43'
    Ett minutt er lagt til denne omgangen.
    45'+2
    45'+2
    46'
    Kalludra legges i bakken av Jradi. Soleklart frispark. Godset har åpnet omgangen intenst. Så får vi se om det gir uttelling til slutt.
    47'
    Corner for vertene nå. Ulland Andersen skal slå inn.
    49'
    Ser ut som det er Sætra som vinner duellen inne i feltet på den corneren. Han nikker via Diop mot mål, men ingen problemer for McDermott å redde der.
    50'
    Ny corner for Godset. Foranledningen er en offensiv Vilsvik som raider nedover dødlinja. Innlegget blokkeres utover dødlinja.
    52'
    Kristiansund rydder unna på det hjørnesparket.
    53'
    Bamba fyrer fra like utenfor 16-meteren. Går via en Godset-forsvarer, men Bugge Pettersen har kontroll der.
    53'
    Gult kort til Kristiansund
    Bent Sørmo
    55'
    Strømsgodset 2 - 3 Kristiansund
    Mål: Eirik Ulland Andersen
    Målgivende: Tokmac Nguen
    Fantastisk mål av Ulland Andersen. Får ballen av Tokmac Nguen og avanserer ti-tolv meter før han hamrer ballen omtrent i krysset fra 25 meter.
    57'
    Corner for Kristiansund nå.
    59'
    Det er Aasmundsen som svinger bra inn. Litt ekkel for Bugge Pettersen, men han får bokset vekk fra farlig sone.
    59'
    Godset kontrer umiddelbart etter KBK-corneren. Mos finner til slutt Ulland Andersen, som etter hvert går over ende inne i 16-meteren. Dommeren vinker spillet videre og det ender med at Kristiansund får klarert.
    60'
    For en redning av McDermott! Godset vinner igjen ballen etter en corner. Den havner etter hvert hos Vilsvik, som hamrer inn ett presist innlegg. Det går rett forbi alle Kristiansund-forsvarere og rett i beina på Nguen på bakerste stolpe. Han avslutter godt fra tre meters hold, men McDermotts redning er enda bedre. Dermed står det utrolig nok fortsatt 3-2 til gjestene.
    62'
    Tokmac Nguen er på farta igjen. Drar seg inn i banen og skyter fra 17 meter. McDermott redder greit der.
    63'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Nikita Baranov
    Ut: Bent Sørmo
    64'
    Godt Kristiansund-angrep. Rulles opp fra høyre til venstre. Til slutt slås det inn, men Glesnes i Godset-forsvaret rydder opp denne gangen.
    68'
    Nå koker det på Marienlyst! Det er Coly som takler en Godset-spiller i reklameskiltene. Så starter kranglingen mellom en haug med spillere. Dommer Hobber Nilsen kaller til seg sin assistentdommer.
    71'
    Aliou Coly
    71'
    Bassel Jradi
    71'
    Sean McDermott
    71'
    Coly får et helt korrekt gult kort. Jradi og McDermott får det gule for reaksjonen og tumultene i kjølvannet av taklingen.
    73'
    Tokmac Nguen har vært strålende i dag. Har det meste av regi på Godsets offensiv - og vertene begynner å nærme seg en utligning.
    74'
    Tokmac Nguen får sjansen ute til venstre. Forsøker å skyte, men McDermott redder greit.
    74'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Amahl Pellegrino
    Ut: Mustafa Abdellaoue
    77'
    12 minutter pluss tillegg å gjøre det på for Godset nå. Kristiansund ser kjørte ut og vertene har absolutt en scoring til inne.
    78'
    Vilsvik rives ned inne i 16-meteren. Godset-spillerne vil ha straffe, men dommer Hobber Nilsen vinker spillet videre.
    79'
    Frispark for hjemmelaget i god posisjon. Ulland Andersen gjør seg klar nå.
    81'
    Det er et godt slått frispark av Ulland Andersen. Han skrur ballen over muren og i stolpen og ut.
    82'
    Inn: Brent Lepistu
    Ut: Liridon Kalludra
    82'
    Stor Godset-sjanse! Etter litt småfrekke og tidvis heldige kombinasjoner inne i Kristiansunds 16-meter er det Parr som avslutter fra kort hold. Men McDermott redder godt - igjen!
    86'
    Inn: Sondre Sørli
    Ut: Torgil Gjertsen
    86'
    Parr spilles fri ute til venstre. Han slår hardt inn, men Baranov rydder opp i eget felt.
    89'
    Nok en stor sjanse! Det er Ulland Andersen som skyter fra hjørnet av 16-meteren. Det er knallhardt og vanskelig å ta, men McDermott - KBKs store helt i dag - får slått ballen over mål.
    89'
    Fire minutter er lagt til i andre omgang.
    90'+1
    Godset har ikke god tid. Da passer det dårlig at Parr står i offside i et godt angrep fra hjemmelaget.
    90'+3
    Ulland Andersen får en aller siste sjanse inne i bortelagets 16-meter. Han blåser ballen langt opp på tribunen. Det blir utspill fra McDermott og så er kampen over.