I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra venstre.
    Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd på Stade de la Meinau – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    16'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    18'
    Moreto Cassama (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    20'
    Amaury Delerue tildeler Stade Reims en corner. Moreto Cassama sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Skudd på mål, Stade Reims
    21'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    21'
    Mål for Stade Reims!
    Strasbourg 0 - 1 Stade Reims
    Mål: Hugo Ekitike
    Stade Reims leder 0-1 etter en scoring av Hugo Ekitike.
    22'
    Dion Lopy
    Målsjanse! Dion Lopy (Stade Reims) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    28'
    31'
    Skudd utenfor mål, Stade Reims
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) vrir seg av smerte i gresset.
    32'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    34'
    Hjørnespark til Stade Reims
    35'
    Amaury Delerue signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace like utenfor Stade Reims-området.
    36'
    Tilbake fra skade: Strasbourg
    37'
    Gult kort til Stade Reims
    Andrew Gravillon
    Andrew Gravillon (Stade Reims) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    38'
    Stade Reims må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Strasbourg Alsace.
    38'
    Frederic Guilbert er tilbake på banen igjen.
    39'
    VAR sjekker om det er straffe til Strasbourg
    40'
    Dommeren dømmer straffe til Strasbourg
    42'
    En av mostanderne synder innenfor sekstenmeteren, og Strasbourg Alsace får straffe!
    42'
    Strasbourg Alsace fikk tildelt et straffespark som Kevin Gameiro mislyktes med å sette i mål!
    43'
    Azor Matusiwa
    Azor Matusiwa (Stade Reims) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    43'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    44'
    Hjørnespark til Strasbourg
    45'+3
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Alexis Flips
    Ut: Moreto Cassama
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Reims. Inn kommer Alexis Flips, mens Moreto Cassama tar plass på benken.
    46'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    49'
    Amaury Delerue tildeler Strasbourg Alsace en corner. Frederic Guilbert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.