1-2
42
78
    Dagens kamp på Stade de la Meinau i Strasbourg er i gang.
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    1'
    Spillet på Stade de la Meinau er stoppet midlertidig fordi Jonathan Ikone ligger nede.
    3'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Jonathan Ikone som kommer tilbake på banen i Strasbourg.
    4'
    Det blir farlig! Frispark for LOSC Lille er nær straffområde.
    6'
    Jonathan David
    Jonathan David (LOSC Lille) avanserer forover på Stade de la Meinau. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    7'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Angel Gomes
    Sjanse til LOSC Lille! Angel Gomes er nær ved å score, men keeper redder.
    7'
    7'
    Francois Letexier tildeler Strasbourg Alsace en corner. Dimitri Lienard sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    9'
    Angel Gomes
    Angel Gomes (LOSC Lille) kommer til en målsjanse på Stade de la Meinau, men klarer ikke å score.
    9'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    10'
    Frispark til Strasbourg Alsace på halvdelen til LOSC Lille.
    11'
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    15'
    Jeanricner Bellegarde (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.
    16'
    LOSC Lille tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    19'
    Gult kort til Strasbourg
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade de la Meinau.
    19'
    Kevin Gameiro
    Strasbourg Alsace angriper i Strasbourg. Kevin Gameiro fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Mål for Lille!
    Strasbourg 0 - 1 Lille
    Mål: Jonathan David
    Målgivende: Tim Weah
    I Strasbourg tar LOSC Lille ledelsen 0-1 etter et mål av Jonathan David. Tim Weah sto for den målgivende pasningen.
    23'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    26'
    I Strasbourg slår Tim Weah en corner fra høyre.
    27'
    Xeka
    Målsjanse på Stade de la Meinau! Xeka fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    Jonathan Ikone
    LOSC Lille angriper, men avslutningen til Jonathan Ikone går utenfor.
    29'
    31'
    Xeka
    Sjanse! LOSC Lille avanserer forover, men Xeka avslutter utenfor.
    32'
    Frispark Strasbourg Alsace.
    33'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Tim Weah (LOSC Lille) vrir seg av smerte i gresset.
    35'
    Tim Weah er tilbake på banen igjen.
    37'
    37'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til LOSC Lille like utenfor Strasbourg Alsace-området.
    38'
    Alexander Djiku
    Alexander Djiku (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    38'
    Maxime Le Marchand
    Maxime Le Marchand (Strasbourg Alsace) pådrar seg et gult kort.
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Strasbourg fordi Reinildo Mandava får behandling for en skade på banen.
    39'
    Reinildo Mandava er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade de la Meinau.
    41'
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    43'
    Jean-Eudes Aholou
    Strasbourg Alsace avanserer forover i Strasbourg. Jean-Eudes Aholou avslutter, men treffer ikke mål.
    44'
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade de la Meinau, men avslutningen går utenfor.
    45'+2
    Francois Letexier signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    45'+2
    I Strasbourg slår Xeka en corner fra venstre.
    47'
    Francois Letexier tildeler LOSC Lille en corner. Xeka sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Xeka (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade de la Meinau.
    48'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    48'
    49'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til LOSC Lille.
    50'
    Xeka (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    51'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    52'
    52'
    Jean-Eudes Aholou ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Dommer Francois Letexier venter med å sette i gang spillet fordi Zeki Celik ligger nede.
    55'
    Jean-Eudes Aholou ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Strasbourg.
    55'
    LOSC Lille slipper å klare seg uten Zeki Celik som kommer tilbake på banen igjen.
    55'
    LOSC Lille har fått straffespark på Stade de la Meinau!
    56'
    Lille scorer på straffe!
    Strasbourg 0 - 2 Lille
    Mål! LOSC Lille får et straffespark som Jonathan David setter i mål på Stade de la Meinau. 0-2.
    57'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Frederic Guilbert
    Ut: Alexander Djiku
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Frederic Guilbert, mens Alexander Djiku tar plass på benken.
    58'
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Jean-Eudes Aholou
    Julien Stephan gjør dagens andre bytte i Strasbourg, når han tar ut Jean-Eudes Aholou og setter inn Ibrahima Sissoko.
    58'
    Inn: Ludovic Ajorque
    Ut: Kevin Gameiro
    Strasbourg Alsace bytter ut Kevin Gameiro med Ludovic Ajorque.
    59'
    60'
    Ivo Grbic vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    60'
    Ivo Grbic er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Gabriel Gudmundsson
    Ut: Angel Gomes
    LOSC Lille gjør sitt første bytte. Angel Gomes erstattes av Gabriel Gudmundsson.
    62'
    Inn: Tiago Djalo
    Ut: Zeki Celik
    Tiago Djalo (LOSC Lille) erstatter Zeki Celik som ser ut til å måtte forlate Stade de la Meinau med en skade.
    63'
    63'
    64'
    Xeka (LOSC Lille) slår en corner fra venstre side på Stade de la Meinau.
    66'
    67'
    Sjanse i Strasbourg! Habib Diallo (Strasbourg Alsace) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    68'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    I Strasbourg slår Jeanricner Bellegarde en corner fra høyre.
    68'
    68'
    Gult kort til Lille
    Ivo Grbic
    Dommer Francois Letexier viser Ivo Grbic (LOSC Lille) det gule kortet.
    70'
    Jonathan David (LOSC Lille) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    71'
    Inn: Yusuf Yazici
    Ut: Jonathan Ikone
    Jonathan Ikone (LOSC Lille) erstattes av Yusuf Yazici.
    74'
    Francois Letexier tildeler Strasbourg Alsace en corner. Frederic Guilbert sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    74'
    75'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 2 Lille
    Mål: Ibrahima Sissoko
    Målgivende: Ludovic Ajorque
    Strasbourg Alsace reduserer til 1-2 etter et mål av Ibrahima Sissoko. Flott spill fra Ludovic Ajorque før målet.
    75'
    78'
    Tiago Djalo
    Dommer Francois Letexier gir Tiago Djalo (LOSC Lille) et gult kort.
    78'
    Strasbourg Alsace avanserer forover på Stade de la Meinau og Maxime Le Marchand kommer til avslutning. Headingen blir klarert av LOSC Lille.
    79'
    79'
    79'
    Rødt kort til Strasbourg
    Adrien Thomasson
    Rødt kort! Adrien Thomasson (Strasbourg Alsace) blir utvist.
    79'
    Tiago Djalo (LOSC Lille) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade de la Meinau.
    80'
    Tiago Djalo er tilbake i kampen igjen.
    81'
    81'
    Xeka
    Xeka (LOSC Lille) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    82'
    Inn: Majeed Waris
    Ut: Dimitri Lienard
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Majeed Waris, mens Dimitri Lienard tar plass på benken.
    82'
    Inn: Amadou Mvom Onana
    Ut: Jonathan David
    LOSC Lille bytter ut Jonathan David med Amadou Mvom Onana. Dette er det fjerde byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    82'
    Ludovic Ajorque
    Ludovic Ajorque (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    83'
    Gabriel Gudmundsson (LOSC Lille) vinkes av for offside i Strasbourg.
    84'
    86'
    Yusuf Yazici (LOSC Lille) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    88'
    Yusuf Yazici
    LOSC Lille fosser forover og Yusuf Yazici fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.