2'
    En av Strasbourg Alsaces spillere blir avblåst for offside.
    6'
    Lucas Da Cunha
    Clermont Foot fosser forover og Lucas Da Cunha fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    6'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Clermont
    Akim Zedadka
    Dommeren gir Akim Zedadka (Clermont Foot) et gult kort.
    10'
    Frispark til Clermont Foot på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Clermont Foot er nær straffområde.
    13'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    16'
    Clermont Foot tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    24'
    24'
    Hjørnespark til Clermont
    26'
    Mål for Strasbourg!
    Strasbourg 1 - 0 Clermont
    Mål: Adrien Thomasson
    Målgivende: Maxime Le Marchand
    Strasbourg Alsace tar ledelsen 1-0 i Strasbourg etter en heading av Adrien Thomasson! Maxime Le Marchand sto for den målgivende pasningen.
    28'
    Jean-Ricner Bellegarde
    Strasbourg Alsace angriper. Jeanricner Bellegarde får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    30'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    30'
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra venstre på Stade de la Meinau.
    30'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) fyrer av et skudd som går utenfor.
    31'
    Målsjanse til Strasbourg Alsace! Habib Diallo treffer mål, men keeper redder.
    33'
    33'
    I Strasbourg slår Dimitri Lienard en corner fra venstre.
    33'
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) prøver å heade ballen i mål på Stade de la Meinau, men mislykkes.
    33'
    33'
    Gult kort til Strasbourg
    Dimitri Lienard
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    34'
    Frispark for Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Lucas Da Cunha går utenfor.
    36'
    Mohamed Bayo
    Sjanse til Clermont Foot! Mohamed Bayo er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt bortelag.
    41'
    Frisparket tildelt Strasbourg Alsace er farlig nær Clermont Foots målområde.
    48'
    Alidu Seidu
    Dommer Benoit Millot gir Alidu Seidu (Clermont Foot) et gult kort.
    48'
    Clermont Foot angriper i Strasbourg. Akim Zedadka fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Strasbourg Alsace fosser fremover, men Benoit Millot blåser for offside på Stade de la Meinau.
    52'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    53'
    Jim Allevinah
    Clermont Foot avanserer forover i Strasbourg. Jim Allevinah avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jodel Dossou
    Ut: Jim Allevinah
    Pascal Gastien gjør dagens første bytte i Strasbourg, når han tar ut Jim Allevinah og setter inn Jodel Dossou.
    60'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    60'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Clermont Foot.
    61'
    I Strasbourg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    62'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Jean-Eudes Aholou
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Strasbourg Alsace. Inn kommer Jean-Eudes Aholou, mens Jeanricner Bellegarde tar plass på benken.
    62'
    Inn: Anthony Caci
    Ut: Dimitri Lienard
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) erstattes av Anthony Caci.
    63'
    Inn: Ludovic Ajorque
    Ut: Habib Diallo
    Strasbourg Alsace bytter ut Habib Diallo med Ludovic Ajorque.
    63'
    VAR sjekker om det er straffe til Strasbourg
    64'
    Ingen straffe til Strasbourg
    65'
    Benoit Millot signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace like utenfor Clermont Foot-området.
    65'
    Frederic Guilbert (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade de la Meinau.