Den første omgangen er sparket i gang.
    Frispark Storbritannia.
    1'
    Caroline Weir
    Storbritannia fosser forover og Caroline Weir fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    4'
    Chile, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Salima Mukansanga signaliserer et frispark til Storbritannia like utenfor Chile-området.
    5'
    Salima Mukansanga signaliserer et frispark til Chile.
    7'
    Maria Urrutia
    Chile avanserer forover i Sapporo. Maria Urrutia avslutter, men treffer ikke mål.
    8'
    Chile tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Georgia Stanway
    Målsjanse til Storbritannia! Georgia Stanway treffer mål, men keeper redder.
    11'
    11'
    En av Storbritannias spillere går i offside.
    11'
    Frispark for Storbritannia på egen banehalvdel.
    12'
    Salima Mukansanga tildeler Storbritannia en corner. Kim Little sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Salima Mukansanga signaliserer et frispark til Chile på egen banehalvdel.
    15'
    Storbritannia tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Mål for Storbritannia!
    Storbritannia 1 - 0 Chile
    Mål: Ellen White
    Målgivende: Lauren Hemp
    Ellen White dundrer ballen i mål og Storbritannia tar ledelsen 1-0 på Sapporo. Lauren Hemp var nest sist på ballen.
    18'
    Frispark til Storbritannia på halvdelen til Chile.
    20'
    Kim Little
    Storbritannia angriper, men avslutningen til Kim Little går utenfor.
    23'
    Det blir farlig! Frispark for Storbritannia er nær straffområde.
    24'
    Millie Bright
    Storbritannia angriper i Sapporo. Millie Bright fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    Karen Araya
    Sjanse i Sapporo! Karen Araya (Chile) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    29'
    Storbritannia, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Caroline Weir (Storbritannia) løfter inn en corner fra venstre på Sapporo.
    32'
    Salima Mukansanga signaliserer et frispark til Storbritannia.
    33'
    Frispark for Chile på egen banehalvdel.
    35'
    36'
    Rachel Daly
    Målsjanse! Rachel Daly (Storbritannia) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    37'
    Frispark Chile.
    39'
    Chile fosser fremover, men Salima Mukansanga blåser for offside på Sapporo.
    40'
    Salima Mukansanga signaliserer et frispark til Storbritannia på egen banehalvdel.
    42'
    Ellen White
    Storbritannia angriper. Ellen White får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    43'
    43'
    44'
    Storbritannia fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    I Sapporo slår Caroline Weir en corner fra venstre.
    45'+1
    Steph Houghton
    I Sapporo header Steph Houghton (Storbritannia) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'+1
    47'
    Lauren Hemp
    Lauren Hemp (Storbritannia) fyrer av et skudd som går utenfor.
    48'
    Lauren Hemp
    Lauren Hemp (Storbritannia) kommer seg fri på Sapporo, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Maria Urrutia ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Sjanse til Storbritannia! Georgia Stanway er nær ved å score, men keeper redder.
    55'
    55'
    VAR sjekker om det er straffe
    56'
    Ingen straffe
    59'
    Storbritannia angriper, men Salima Mukansanga blåser for offside.
    59'
    Maria Urrutia er tilbake i kampen igjen.
    60'
    60'
    62'
    Caroline Weir (Storbritannia) slår en corner fra høyre side på Sapporo.
    65'
    67'
    Spillerbytte - Storbritannia
    Inn: Nikita Parris
    Ut: Lauren Hemp
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Storbritannia. Inn kommer Nikita Parris, mens Lauren Hemp tar plass på benken.
    68'
    Inn: Sophie Ingle
    Ut: Keira Walsh
    Hege Riise (Storbritannia) gjør sitt andre bytte for dagen. Sophie Ingle erstatter Keira Walsh.
    69'
    Lucy Bronze
    Lucy Bronze (Storbritannia) kommer til en målsjanse på Sapporo, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    70'
    70'
    Spillerbytte - Chile
    Inn: Maria Francisca Mardones Saez
    Ut: Yessenia Lopez
    Chile bytter ut Yessenia Lopez med Francisca Mardones. Dette er det første byttet som Jose Letelier gjør i dagens kamp.
    70'
    Storbritannia 2 - 0 Chile
    Målgivende: Lucy Bronze
    Mål! Storbritannia øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Ellen White på Sapporo. Det er en fin assist fra Lucy Bronze.
    73'
    Kim Little
    Sjanse! Storbritannia avanserer forover, men Kim Little avslutter utenfor.
    75'
    75'
    77'
    Inn: Yenny Andrea Acuna Berrios
    Ut: Yanara Aedo
    Chile bytter ut Yanara Aedo med Yenny Acuna.
    78'
    Rachel Daly
    Rachel Daly (Storbritannia) avanserer forover på Sapporo. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.