Paul Tierney signaliserer et frispark til Stoke City.
    I Stoke slår George Byers en corner fra venstre.
    7'
    George Byers kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Bet365 Stadium.
    7'
    Offside! Wayne Routledge blir vinket av og Swansea City må dermed bygge opp et nytt angrep.
    8'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Swansea City på egen banehalvdel.
    11'
    Mame Diouf (Stoke City) vinkes av for offside i Stoke.
    11'
    Frispark til Stoke City på halvdelen til Swansea City.
    13'
    George Byers (Swansea City) løfter inn en corner fra venstre på Bet365 Stadium.
    17'
    Matt Grimes
    Målsjanse! Matt Grimes (Swansea City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    20'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    21'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Kyle Naughton
    Sjanse i Stoke! Kyle Naughton (Swansea City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    24'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Wayne Routledge
    Målsjanse på Bet365 Stadium! Wayne Routledge fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    26'
    26'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ryan Shawcross (Stoke City) vrir seg av smerte i gresset.
    27'
    Stoke City slipper å klare seg uten Ryan Shawcross som kommer tilbake på banen igjen.
    29'
    Swansea City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Gult kort til Stoke City
    Erik Pieters
    Dommeren gir Erik Pieters (Stoke City) et gult kort.
    31'
    Benik Afobe
    Stoke City angriper, men avslutningen til Benik Afobe går utenfor.
    33'
    33'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    34'
    Frispark for Swansea City på egen banehalvdel.
    35'
    Nathan Dyer
    Nathan Dyer (Swansea City) avanserer forover på Bet365 Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    36'
    36'
    Frispark Stoke City.
    37'
    Paul Tierney signaliserer et frispark til Swansea City.
    38'
    Oghenekaro Etebo
    Oghenekaro Etebo (Stoke City) får et gult kort av dommer Paul Tierney.
    38'
    Daniel James ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    39'
    Swansea City slipper å klare seg uten Daniel James som kommer tilbake på banen i Stoke.
    40'
    Tom Ince
    Stoke City avanserer forover i Stoke. Tom Ince avslutter, men treffer ikke mål.
    41'
    47'
    49'
    51'
    55'
    56'
    Mål for Stoke City!
    Stoke City 1 - 0 Swansea City
    Mål: Joe Allen
    Målgivende: Benik Afobe
    I Stoke tar Stoke Cityledelsen 1-0 etter et mål av Joe Allen. Benik Afobe sto for den målgivende pasningen.
    57'
    Nathan Dyer vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    59'
    Nathan Dyer er på beina igjen og fortsetter kampen på Bet365 Stadium.
    60'
    Joe Allen (Stoke City) slår en corner fra venstre side på Bet365 Stadium.
    62'
    Stoke City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Swansea City.
    63'
    Spillerbytte - Swansea City
    Inn: Oliver McBurnie
    Ut: George Byers
    Swansea City gjør sitt første bytte. George Byers erstattes av Oliver McBurnie.
    64'
    Inn: Yan Dhanda
    Ut: Nathan Dyer
    Nathan Dyer (Swansea City) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Yan Dhanda.
    64'
    Kan Swansea City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    68'
    Stoke City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    69'
    Daniel James
    Swansea City angriper i Stoke. Daniel James avslutter på mål, men greier ikke å score.
    72'
    72'
    Inn: Joel Asoro
    Ut: Daniel James
    Bytte for Swansea City. Joel Asoro kommer inn for Daniel James på Bet365 Stadium.
    72'
    73'
    Frispark til Swansea City på halvdelen til Stoke City.
    74'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Saido Berahino
    Ut: Mame Diouf
    Gary Rowett (Stoke City) gjør sitt første bytte for dagen. Saido Berahino erstatter Mame Diouf.
    75'
    Frispark Swansea City.
    75'
    76'
    Stoke City angriper i Stoke, men blir avblåst for offside.
    77'
    81'
    Gult kort til Swansea City
    Oliver McBurnie
    Dommer Paul Tierney viser Oliver McBurnie (Swansea City) det gule kortet.
    82'
    Tom Ince
    Tom Ince (Stoke City) kommer seg fri på Bet365 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    84'
    85'
    88'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    Målsjanse til Swansea City! Oliver McBurnie treffer mål, men keeper redder.
    90'
    90'
    Paul Tierney tildeler Swansea City en corner. Connor Roberts sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.