Dagens dommer, Tony Harrington, blåser i gang kampen.
    Sam Clucas (Stoke City) løfter inn en corner fra høyre på bet365 Stadium.
    Sjanse! Stoke City avanserer forover, men John Mikel Obi avslutter utenfor.
    4'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    5'
    Leicester City FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stoke City.
    7'
    Jacob Brown
    Sjanse i Stoke! Jacob Brown (Stoke City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    Harvey Barnes
    Leicester City FC angriper i Stoke. Harvey Barnes avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    Stoke City, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Tommy Smith (Stoke City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på bet365 Stadium.
    9'
    Hjørnespark til Leicester City
    10'
    Onyinye Ndidi
    Onyinye Ndidi (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på bet365 Stadium, men klarer ikke å score.
    10'
    14'
    19'
    Wesley Fofana
    Leicester City FC angriper i Stoke. Wesley Fofana fyrer av et skudd som går utenfor.
    19'
    En av Stoke Citys spillere går i offside.
    21'
    Stoke City slipper å klare seg uten Tommy Smith som kommer tilbake på banen i Stoke.
    21'
    Frispark Stoke City.
    21'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Stoke City.
    23'
    Målsjanse! Harvey Barnes (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    24'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Stoke City på egen banehalvdel.
    28'
    Gult kort til Leicester City
    Wesley Fofana (Leicester City FC) får et gult kort av dommer Tony Harrington.
    28'
    Sam Vokes
    Sam Vokes (Stoke City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    29'
    Mål for Leicester City!
    Stoke City 0 - 1 Leicester City
    Mål: James Justin
    James Justin dundrer ballen i mål og Leicester City FC tar ledelsen 0-1 på bet365 Stadium.
    34'
    Hjørnespark til Stoke City
    37'
    Tony Harrington signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    37'
    Gult kort til Stoke City
    Danny Batth
    Dommer Tony Harrington viser Danny Batth (Stoke City) det gule kortet.
    37'
    Harvey Barnes (Leicester City FC) avanserer forover på bet365 Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Marc Albrighton (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på bet365 Stadium.
    41'
    Danny Batth
    Stoke City fosser forover og Danny Batth fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    43'
    43'
    Dommer Tony Harrington venter med å sette i gang spillet fordi Danny Batth ligger nede.
    44'
    Danny Batth er tilbake i kampen igjen.
    45'
    Frispark for Stoke City på egen banehalvdel.
    45'+2
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    47'
    James McClean
    James McClean (Stoke City) kommer seg fri på bet365 Stadium, men avslutningen går utenfor.
    49'
    Frispark Leicester City FC.
    53'
    Det blir farlig! Frispark for Leicester City FC er nær straffområde.
    55'
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Onyinye Ndidi går utenfor.
    56'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    58'
    Stoke City 0 - 2 Leicester City
    Mål: Marc Albrighton
    Mål! Marc Albrighton øker Leicester City FCs ledelse til 0-2 på bet365 Stadium.
    59'
    62'
    Ryan Shawcross
    Sjanse til Stoke City! Ryan Shawcross er nær ved å score, men keeper redder.
    63'
    63'
    Spillerbytte - Stoke City
    Inn: Jordan Thompson
    Ut: James McClean
    Stoke City bytter ut James McClean med Jordan Thompson. Dette er det første byttet som Michael O'Neill gjør i dagens kamp.
    65'
    Inn: Nathan Collins
    Ut: Tommy Smith
    Michael O'Neill (Stoke City) gjør sitt andre bytte for dagen. Nathan Collins erstatter Tommy Smith.
    65'
    Inn: Rabbi Matondo
    Ut: Danny Batth
    Stoke City bytter ut Danny Batth med Rabbi Matondo.
    65'
    66'
    71'
    I Stoke har et frispark blitt tildelt bortelag.
    73'
    74'
    Frisparket tildelt Stoke City er farlig nær Leicester City FCs målområde.
    76'
    Stoke City 0 - 3 Leicester City
    Mål: Ayoze Perez
    Ayoze Perez setter ballen i mål og øker Leicester City FCs ledelse til 0-3 i Stoke.
    79'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Caglar Söyüncü
    Ut: Wesley Fofana
    Brendan Rodgers gjør dagens første bytte i Stoke, når han tar ut Wesley Fofana og setter inn Caglar Soyuncu.
    80'
    Stoke City 0 - 4 Leicester City
    Mål: Harvey Barnes
    Leicester City FC går opp i en 0-4 ledelse etter et mål av Harvey Barnes.
    81'
    Inn: Kelechi Iheanacho
    Ut: Harvey Barnes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Kelechi Iheanacho, mens Harvey Barnes tar plass på benken.
    82'
    Marc Albrighton
    Målsjanse på bet365 Stadium! Marc Albrighton fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.