Start med avspark på eget kunstgress.
    1'
    Lundström slår inn fra høyre, men Opdal kommer ut og fanger enkelt.
    2'
    Vålerengas skadde stopper Kjetil Wæhler står sammen med de mange tilreisende fra Oslo bak det ene målet for å støtte laget.
    3'
    Sandberg somler med et utspill og slår ballen rett i Salvesen. Ballen forsvinner langt, langt utenfor.
    4'
    Den tidligere VIF-spilleren Bojang dribler og skaffer et frispark midt på banen. Unggutten debuterer for Start i denne kampen.
    5'
    Det er Start som har tatt tak i kampen her nå.
    7'
    Den kommende Vålerenga-treneren Ronny Deila er på tribunen for å se Oslo-laget i denne meget viktige kampen.
    8'
    Sakor slår gjennom Moa som ser ut til å få en stor sjanse alene med Opdal, men linjemannen markerer for offside.
    9'
    Gult kort til Vålerenga
    Mohammed Abdellaoue
    Går tøft inn i en duell med Hollingen midt på banen og får kortet selv om han er først på ballen.
    11'
    Det kan se ut til at begge lag er veldig klar over at tap i denne kampen er særdeles ugunstig. Nervøsitet preger innledningen.
    13'
    Zahid stikker gjennom Lindkvist som legger ut til Moa. Han rapper til med venstrebenet, men Heikkilä kaster seg ned og blokkerer. Tendenser fra gjestene der!
    14'
    Gjestene igjen og denne gangen er det Sakor som fyrer løs. Nok en gang er det Heikkilä som blokkerer.
    14'
    Sakor får ballen i boksen og kan skyte selv, men velger en pasning ut i feltet. Der er det kun Start-spillere.
    15'
    Igjen Zahid ut til Lindkvist som slår inn, men også denne gang er det Start som kommer først på crosseren.
    16'
    Et langt innlegg går gjennom hele feltet og ut til Lundström som brenner til på direkten. Forsøket er hardt, men går rett i kroppen på en Start-spiller.
    17'
    Vålerenga har vært bra de siste minuttene her nå, men ikke kommet nærmere mål enn Lundströms blokkerte forsøk.
    19'
    Fortsatt tett, jevnt og nervøst her med VIF som farligst de siste fem minuttene.
    21'
    Bojang holder på å rive shortsen av Grindheim og får et fortjent frispark mot seg.
    23'
    Mål for Vålerenga!
    Start 0 - 1 Vålerenga
    Mål: Jonatan Tollås Nation
    Målgivende: Christian Grindheim
    Grindheim tar selv frisparket og slår mot bakre stolpe. Der har Tollås Nation løp seg fri og nikker ballen i mål via stolpen! Det kan se ut til at Opdal tror kula skal gå utenfor, men det gjør den ikke. 0-1!
    23'
    Zahid fyrer løs fra 20 meter, men for tredje gang så langt i denne kampen er det Heikkilä som blokkerer.
    25'
    Sakor somler, men klarer likevel å skaffe en corner.
    26'
    Grindheim slår hardt inn på første stolpe. Der kommer Moa først på ballen og nikker like over! Vålerenga dominerer nå.
    27'
    Dulee Johnson gjør seg klar til å komme inn for Start. Det betyr debut for den tidligere Molde-spilleren, og trolig er det en haltende Espen Hoff som må ut.
    27'
    Flott Start-spill og Robstad stormer nedover venstresiden. Innlegget går rett i en VIF-forsvarer.
    29'
    Robstad kommer altfor sent inn i Lundström som får nok en smell.
    31'
    Matchen har roet seg noe ned de siste minuttene, men Vålerenga-supporterne bak mål holder det gående.
    32'
    Start presser veldig høyt og får nesten betalt når Simon Larsen, fra Sørlandet, slurver voldsomt med en pasning.
    33'
    Salvesen kommer først på innlegget fra venstre, men får ikke avsluttet skikkelig fra kort hold og Sandberg får kontroll.
    34'
    Start har hatt ballen mye de siste minuttene mens Vålerenga legger seg lavere og kompakt.
    36'
    Lindkvist slår inn fra venstre og ballen treffer en Start-spiller og går mot mål, men Opdal fanger enkelt.
    38'
    Fem minutter til pausen i heten i Kristiansand nå. Det er ikke ufortjent at VIF leder 1-0.
    40'
    Børufsen forsøker å slå ballen på den ene siden og løpe rundt Lundström, men svensken har fart og rydder opp.
    42'
    Lindkvist slår en farlig corner inn mot streken der Opdal lander inne i nettet og får frispark.
    44'
    Det legges til minimum ett minutt i første omgang.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Robert Sandnes
    Ut: Jibril Bojang
    46'
    Også nå går Start høyt og aggressivt ut.
    48'
    Ny tøff duell mellom Moa og Hollingen der begge blir liggenende, men også denne gangen er det Start-spilleren som får frispark.
    49'
    Lundström får god plass på høyresiden, men innlegget går bak både Moa og Sakor.
    51'
    Sandberg er kjapt ute og snapper ballen foran bena på Børufsen. Nesten for Start der.
    52'
    Salvesen én mot én. Spissen vender vekk Nation og skyter en liten meter utenfor. Bra forsøk fra hjemmelaget!
    52'
    Start 0 - 2 Vålerenga
    Mål: Ghayas Zahid
    Målgivende: Robert Lundstrom
    Svenske Lundström på høyresiden igjen og slår ut i feltet. Der kommer Zahid som bredsider kula sikkert borte i hjørnet fra 14 meters hold!
    53'
    Start nær en rask redusering! Salvesen nikker rett på Sandberg fra kort hold. Kristjansson er nær ved å komme på returen, men ballen ender hos Børufsen som dundrer løs på volley. Ballen går rett i kroppen på en VIF-spiller og ut i feltet.
    55'
    Børufsen slår hardt inn mot Sandnes. Nation stikker frem foten for å klarere og styrer ballen like over eget mål.
    57'
    Fredheim Holm får veldig god plass inne i feltet, men skuddforsøket er svakt og ballen ruller inn til Opdal.
    59'
    Naturlig nok stor stemning blant de mange Vålerenga-supporterne som har tatt turen fra Oslo og står bak målet Opdal vokter denne omgangen.
    60'
    Sandnes vinner ballen fra Lindkvist og stormer fremover, men dommeren blåser frispark til VIF - noe publikum er veldig uenige i.
    62'
    Zahid får ballen i ansiktet og har vondt, men rister det av seg og er klar til nye tak.
    63'
    Vålerenga ligger noe lavere nå mens det er Start som triller ball uten å skape stort.
    64'
    Grindheim slår inn og Moa nikker like over via et Start-hode. Det ser ut til at Heikkilä var sist på ballen.
    65'
    Nok et innlegg retning Moa, men denne gangen forsvinner ballen helt inn til Opdal.
    67'
    Det begynner å haste for Start nå dersom de skal få med seg noe her og ikke tape 0-2 for VIF for andre gang denne sesongen.
    69'
    Johnson slår inn mot De John som får avsluttet med hodet, men Sandberg redder greit.
    71'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Simen Juklerød
    Ut: Ghayas Zahid
    74'
    Vålerenga virker å ha kontroll på dette her nå. Gjestene ligger lavt, kompakt og slipper til lite.
    75'
    Inn: Herman Stengel
    Ut: Vajebah Sakor
    76'
    Sandnes rapper til fra 18 meter. Ballen forsvinner en liten meter over Sandbergs tverrligger.
    77'
    Mål for Start!
    Start 1 - 2 Vålerenga
    Mål: Espen Børufsen
    Målgivende: Henrik Robstad
    Robstad gjør en god jobb med å holde ballen i spill og slår gjennom til Børufsen. Han stormer inn i feltet og setter ballen under Sandberg fra hjørnet av 5-meteren!
    78'
    Inn: Henrik Kjelsrud Johansen
    Ut: Daniel Fredheim Holm
    80'
    Start 1 - 3 Vålerenga
    Mål: Christian Grindheim
    Målgivende: Simen Juklerød
    Moa slår ut til Juklerød som legger lavt inn til Grindheim. Med et godt førstetouch runder han Opdal og setter ballen under keeperen!
    81'
    Nykommer Johansen slår inn retning Moa som mener han felles, men dommeren er ikke enig.
    83'
    Start 2 - 3 Vålerenga
    Tollås Nation med en svak stuss bakover mot eget mål. Børufsen fanger kula og hamrer den forbi Sandberg fra kort og skrått hold!
    84'
    Juklerød slår gjennom Moa, men han er i offside. Han velger likevel å avslutte, men får ikke kortet. Det ville i så fall vært hans andre i kampen.
    86'
    Start 2 - 4 Vålerenga
    Mål: Henrik Kjelsrud Johansen
    Debutanten og nykommeren avgjør kampen! Juklerød kommer seg fint fri nede ved hjørneflagget og slår inn via et Start-ben. På bakre stolpe står Kjelsrud Johansen og scorer enkelt!
    88'
    Kampen har eksplodert i andre halvdel av andre omgang! Vålerenga sikret trolig de tre poengene med 4-2-målet på tampen.