Kjempesjanse for Start! Wichne får med seg ballen forbi Forren, men Håkon Opdal redder Brann!
    Langt kast fra Wichne. Litt «klabb og babb», som det kalles, men ender med femmeter for Start.
    5'
    Bamba prøver seg igjen. Går utenfor.
    6'
    Strømsgodsets suverene seier betyr at Start er på kvalikplass. Start bør sannsynligvis vinne her, ettersom Mjøndalen har igjen Aalesund i siste kamp, mens Start skal ut i en tøff bortekamp mot Vålerenga.
    8'
    9'
    Utrolig sjanse for Start! Hvordan er det mulig å ikke score der? Segberg slår hardt inn fra høyre. Midt foran mål står Eirik Schulze og bommer på ballen. Der var det mer eller mindre åpent mål. Schulze stod tre meter fra målstreken. Vanvittig!
    10'
    Med Start-seier her vil Mjøndalen trolig rykke ned om de ikke slår Rosenborg torsdag.
    11'
    Med uavgjort mot RBK vil ikke Mjøndalen kunne ta igjen Start (dersom de slår Brann), mens de vil være tre poeng bak Strømsgodset med syv mål dårligere målforskjell.
    12'
    Men vi får la teori være teori heretter.
    12'
    For Start skaper nye muligheter! Christian Bolanos river seg fri på bakre stolpe og header. Opdal slår den vekk.
    12'
    13'
    Heades unna.
    13'
    Langt innkast igjen fra Brann. Gjestene klarerer.
    13'
    Nok en Start-sjanse! Det er deres fjerde store sjanse på under et kvarter! Det slås inn fra venstre og der står Schulze og Bolanos i kø for å score. Schulze får så vidt et touch på ballen.
    13'
    Det var vært ett lag på banen så langt.
    16'
    Så får Brann sin første store mulighet! Rasmussen slår hardt inn og Deumeland gir en farlig retur, men Daland får blokkert. Morsom åpning på denne kampen.
    17'
    Start på farten igjen, men det blir bare nesten en stor mulighet.
    19'
    Nære igjen! Det er nesten utrolig at Start ikke har scoret ennå. Bolanos slår inn og Schulze stusser den videre. Like utenfor. Håkon Opdal på halvdistanse der.
    20'
    En hands gjør at Start får en ny dødball.
    21'
    Selv med tap skal det mye til for at Brann rykker ned. Start kan i beste fall komme à poeng og har foreløpig ni mål dårligere målforskjell enn Brann. I tillegg må Strømsgodset ta minst fire poeng på sine to siste kamper.
    23'
    Så spiller Brann fin fotball, men lykkes ikke helt! Bamba legger den til Barmen, men Wichne kommer til unnsetning.
    24'
    Langt Brann-innkast fra Rólantsson. Start nøler litt, men får til slutt klarert.
    25'
    Mathias Rasmussen prøver seg fra distanse! Får gå helt fra midtbanen før han fyrer av. Deumeland slår den til corner!
    28'
    Nok en Start-mulighet! Segberg svinger inn fra høyre. Markovic stuper frem og header den like over tverrliggeren!
    30'
    Start fortsetter å pumpe baller inn i feltet.
    31'
    Start opprettholder trykket, men målet uteblir foreløpig.
    36'
    Så prøver Jørgensen seg fra distanse. Går over tverrliggeren.
    36'
    Innlegg fra Bolanos. Opdal fanger.
    38'
    El Makrini tar telling.
    39'
    Spillet settes i gang igjen. El Makrini kommer inn på banen.
    40'
    Halter og signaliserer at han må bytte.
    41'
    Steffen Lie Skålevik gjør seg klar. Offensivt bytte i så fall.
    41'
    Må ta av seg buffen før han får entre banen.
    41'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Steffen Lie Skålevik
    Ut: Mohamed El Makrini
    42'
    Start fortsetter å pøse på med innlegg.
    43'
    Skålevik kan være en lur mann å ha inne i boksen da.
    43'
    Hva i alle dager!? Vanvittig at Bolanos ikke setter ballen i mål fra fire meter. En utrolig redning av Håkon Opdal!
    43'
    Det er uansett vinket...
    44'
    Brann er fryktelig tannløse i denne kampen.
    45'
    Så er det ikke langt unna at Petter Strand scorer for gjestene. Ballen skifter retning i Schulze og Deumeland er satt ut av spill.
    45'
    Så farligere ut ved første øyekast.
    45'
    Hjørnespark til Brann
    45'
    Skålevik klarerer.
    45'+1
    Legges til tre minutter.
    45'+1
    Taylor prøver en volley med venstrefoten. Sklir av og går langt utenfor.
    45'+2
    Ruben Kristiansen skal inn.
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Jon-Helge Tveita
    Ut: Mathias Rasmussen
    46'
    Inn: Ruben Kristiansen
    Ut: Thomas Grøgaard
    46'
    47'
    Kåre Ingebrigtsen oppga manglende defensiv kontroll på venstresiden som årsaken til byttene han gjorde.
    49'
    Dersom Start spiller uavgjort her og Mjøndalen taper i morgen, vil det fort kunne avgjøres på målforskjell i siste kamp.
    51'
    Start spiller borte mot Vålerenga, mens Mjøndalen tar imot Aalesund.
    51'
    Start har -19 og Mjøndalen -21 i målforskjell før kampen mot Rosenborg.
    52'
    53'
    Svinges inn og Daland rager høyest. Stusser den utenfor.
    53'
    Godt forsøk fra Daland.
    53'
    Bolanos skal svinge inn et frispark.
    56'
    Brann får den vekk.
    57'
    Markovic tverrvender og skyter! Nære! Ballen treffer så vidt Forren og går utenfor.
    57'
    58'
    Opdal bokser.
    58'
    Brann får frispark i fin posisjon.
    59'
    Mål for Brann!
    Start 0 - 1 Brann
    Mål: Petter Strand
    MOT SPILLETS GANG! Men det er jo fantastisk utført av Petter Strand. Han hamrer til og ballen dupper ned i krysset! Vakkert, vakkert, vakkert!
    60'
    Start roper på straffe.
    64'
    Så får Brann frispark i omtrent samme posisjon som Petter Strand scoret fra.
    65'
    Gult kort til Start
    Eman Markovic
    Drar ned Tveita.
    65'
    Petter Strand vil nok gjerne prøve igjen.
    65'
    I muren denne gangen.
    66'
    Mål for Start!
    Start 1 - 1 Brann
    Mål: Eirik Schulze
    DEN ER VIKTIG FOR START! Selvsagt er det Eirik Schulze som gjør det – mannen som hadde flere store muligheter før pause. Mottar ballen fra Kabran, legger den til rette og plasserer den i det nærmeste hjørnet.
    69'
    Start presser på for et nytt mål.
    72'
    Brann stormer fremover med Bamba. Men han får ikke stokket bena.
    77'
    Blomberg går ned for Brann. Men det går fint. Frispark. PÅ ca 22 meter.
    79'
    Brann skyter, Deumeland gir retur, men der er det ingen på. Brann og Bamba klorer seg fast på Starts del.
    79'
    Start nå. Etablerer et angrep. Men gjennombruddspasningen er for upresis. Men de fortsetter å presse. Men så blir Kabran for ivrig i jakten på en tapt ball og får frispark imot.
    81'
    Start med ballen.
    82'
    Tønnessen kommer til en kjempemulighet for Start, men Opdahl redder.
    83'
    Inn: Martin Ramsland
    Ut: Christian Bolanos
    84'
    Segbarg tar Forren. Straffe.
    85'
    Erlend Segberg
    85'
    Brann bommer på straffe! Bamba måker den høyt over mål. Tar fart, stopper bittelitt, løper - skyter. Høyt over.