Dommeren gir Selim Amallah (Standard Liege) et gult kort.
    Wim Smet signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    12'
    Wim Smet signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    14'
    Offside! Daiki Hashioka (St. Truidense VV) er alene igjennom, men dommer Wim Smet ser at linjemannen er oppe med flagget.
    15'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Frispark til Standard Liege på halvdelen til St. Truidense VV.
    20'
    Hugo Siquet (Standard Liege) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    22'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark for Standard Liege på egen banehalvdel.
    23'
    25'
    25'
    Gult kort til St. Truidense
    Chris Durkin
    Dommer Wim Smet viser Chris Durkin (St. Truidense VV) det gule kortet.
    28'
    Wim Smet signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    28'
    Yuma Suzuki
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) pådrar seg et gult kort.
    33'
    Offside! Daiki Hashioka (St. Truidense VV) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    33'
    Offside! Steve De Ridder blir vinket av og St. Truidense VV må dermed bygge opp et nytt angrep.
    34'
    I Liege har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    36'
    37'
    40'
    42'
    42'
    44'
    Mål for Standard Liege!
    Standard Liege 1 - 0 St. Truidense
    Mål: Nicolas Gavory
    Målgivende: Selim Amallah
    Mål! Standard Liege tar ledelsen 1-0 ved Nicolas Gavory. Selim Amallah sto for den målgivende pasningen.
    45'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Taichi Hara
    Ut: Daiki Hashioka
    St. Truidense VV gjør sitt første bytte. Daiki Hashioka erstattes av Taichi Hara.
    46'
    Inn: Nelson Balongo
    Ut: Daichi Hayashi
    Bernd Hollerbach (St. Truidense VV) gjør sitt andre bytte for dagen. Nelson Balongo erstatter Daichi Hayashi.
    46'
    Dommer Wim Smet ser at linjemannen løfter flagget, og Standard Lieges Klauss blåses av for offside.
    50'
    51'
    52'
    Mål for St. Truidense!
    Standard Liege 1 - 1 St. Truidense
    Mål: Mory Konate
    Målgivende: Chris Durkin
    Mål! Mory Konate utligner til 1-1. Det er en fin assist fra Chris Durkin.
    53'
    Yuma Suzuki (St. Truidense VV) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Maurice Dufrasne.
    54'
    St. Truidense VV slipper å klare seg uten Yuma Suzuki som kommer tilbake på banen i Liege.
    54'
    Inn: Christian Bruls
    Ut: Chris Durkin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Truidense VV. Inn kommer Christian Bruls, mens Chris Durkin tar plass på benken.
    56'
    Inn: Rocco Reitz
    Ut: Steve De Ridder
    Steve De Ridder (St. Truidense VV) erstattes av Rocco Reitz.
    57'
    57'
    58'
    60'
    Rocco Reitz
    St. Truidense VV angriper. Rocco Reitz får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    60'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    60'
    62'
    Taichi Hara
    St. Truidense VV angriper i Liege. Taichi Hara fyrer av et skudd som går utenfor.
    63'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Denis Dragus
    Ut: Jackson Muleka
    Standard Liege bytter ut Jackson Muleka med Denis Dragus.
    63'
    Inn: Aron Dønnum
    Ut: Hamza Rafia
    Hamza Rafia (Standard Liege) erstattes av Aron Dønnum.
    64'
    Inn: Samuel Bastien
    Ut: Nicolas Raskin
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Standard Liege. Inn kommer Samuel Bastien, mens Nicolas Raskin tar plass på benken.
    70'
    Selim Amallah (Standard Liege) kommer til en målsjanse på Stade Maurice Dufrasne, men klarer ikke å score.
    71'
    Aron Dønnum
    Dommer Wim Smet gir Aron Dønnum (Standard Liege) et gult kort.
    72'
    72'
    75'
    76'
    77'
    Wim Smet tildeler St. Truidense VV en corner. Christian Bruls sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    80'
    Taichi Hara
    Målsjanse! Taichi Hara (St. Truidense VV) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    81'
    Dimitri Lavalee
    Dimitri Lavalee (St. Truidense VV) får et gult kort av dommer Wim Smet.
    83'
    83'
    84'
    85'
    Christian Bruls
    Christian Bruls (St. Truidense VV) kommer seg fri på Stade Maurice Dufrasne, men avslutningen går utenfor.
    86'
    88'
    Mory Konate
    Mory Konate (St. Truidense VV) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Maurice Dufrasne.
    88'
    Inn: Damjan Pavlovic
    Ut: Hugo Siquet
    Standard Liege bytter ut Hugo Siquet med Damjan Pavlovic.
    88'
    Standard Liege 1 - 2 St. Truidense
    Mål: Rocco Reitz
    Målgivende: Christian Bruls
    St. Truidense VV leder 1-2 etter en scoring av Rocco Reitz. Flott spill fra Christian Bruls før målet.
    89'
    90'
    Liberato Cacace
    Sjanse i Liege! Liberato Cacace (St. Truidense VV) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    90'+2
    90'+2
    Inn: Robert Bauer
    Ut: Yuma Suzuki
    St. Truidense VV gjør sitt femte bytte. Yuma Suzuki erstattes av Robert Bauer.
    90'+2
    Denis Dragus (Standard Liege) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.