KV Oostende tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for Standard Liege på egen banehalvdel.
    5'
    Klauss
    Standard Liege avanserer forover i Liege. Klauss avslutter, men treffer ikke mål.
    7'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    9'
    Lawrence Visser tildeler Standard Liege en corner. Nicolas Gavory sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Klauss
    Klauss (Standard Liege) header mot mål, men ballen går utenfor.
    10'
    Thierry Ambrose
    Thierry Ambrose (KV Oostende) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Frispark for KV Oostende på egen banehalvdel.
    13'
    Frispark til KV Oostende på halvdelen til Standard Liege.
    13'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    I Liege har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til Standard Liege.
    16'
    Konstantinos Laifis
    Standard Liege angriper, men avslutningen til Konstantinos Laifis går utenfor.
    16'
    Dommer Lawrence Visser ser at linjemannen løfter flagget, og KV Oostendes Makhtar Gueye blåses av for offside.
    20'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KV Oostende på egen banehalvdel.
    24'
    Nicolas Raskin
    Nicolas Raskin (Standard Liege) kommer til en målsjanse på Stade Maurice Dufrasne, men klarer ikke å score.
    27'
    Frispark til Standard Liege på halvdelen til KV Oostende.
    31'
    35'
    35'
    Maxime D'Arpino (KV Oostende) slår en corner fra høyre side på Stade Maurice Dufrasne.
    40'
    Makhtar Gueye
    KV Oostende angriper på Stade Maurice Dufrasne, men Makhtar Gueye header utenfor.
    41'
    41'
    Frispark Standard Liege.
    43'
    VAR sjekker om det er straffe til Standard Liege
    43'
    Ingen straffe til Standard Liege
    44'
    Offside! Thierry Ambrose (KV Oostende) er alene igjennom, men dommer Lawrence Visser ser at linjemannen er oppe med flagget.
    45'
    45'+1
    Moussa Sissako
    Moussa Sissako (Standard Liege) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    45'+2
    KV Oostende, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Aron Dønnum
    Målsjanse til Standard Liege! Aron Dønnum treffer mål, men keeper redder.
    46'
    46'
    Aron Dønnum (Standard Liege) løfter inn en corner fra venstre på Stade Maurice Dufrasne.
    46'
    Klauss vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    47'
    Klauss er tilbake i kampen igjen.
    48'
    49'
    I Liege slår Hugo Siquet en corner fra høyre.
    50'
    Lawrence Visser tildeler Standard Liege en corner. Hugo Siquet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    KV Oostende angriper i Liege. Makhtar Gueye fyrer av et skudd som går utenfor.
    53'
    55'
    Kenny Rocha Santos
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) kommer seg fri på Stade Maurice Dufrasne, men avslutningen går utenfor.
    56'
    Sjanse til KV Oostende! Kenny Rocha Santos er nær ved å score, men keeper redder.
    56'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    56'
    57'
    Samuel Bastien
    Målsjanse! Samuel Bastien (Standard Liege) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    59'
    Nicolas Raskin (Standard Liege) avanserer forover på Stade Maurice Dufrasne. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    60'
    60'
    60'
    Spillerbytte - KV Oostende
    Inn: Marko Kvasina
    Ut: Thierry Ambrose
    Alexander Blessin gjør dagens andre bytte i Liege, når han tar ut Thierry Ambrose og setter inn Marko Kvasina.
    63'
    Theo Ndicka
    KV Oostende angriper. Theo Ndicka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    63'
    63'
    Inn: Robbie D'Haese
    Ut: Manuel Osifo
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for KV Oostende. Inn kommer Robbie D'Haese, mens Manuel Osifo tar plass på benken.
    63'
    Jack Hendry (KV Oostende) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.
    64'
    64'
    66'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Denis Dragus
    Ut: Aron Dønnum
    Standard Liege bytter ut Aron Dønnum med Denis Dragus. Dette er det første byttet som Mbaye Leye gjør i dagens kamp.
    67'
    72'
    73'
    Gult kort til Standard Liege
    Hugo Siquet
    Hugo Siquet (Standard Liege) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    73'
    Inn: David Atanga
    Ut: Makhtar Gueye
    KV Oostende gjør sitt tredje bytte. Makhtar Gueye erstattes av David Atanga.
    73'
    Theo Ndicka (KV Oostende) vinkes av for offside i Liege.
    76'
    Inn: Hamza Rafia
    Ut: Gojko Cimirot
    Gojko Cimirot (Standard Liege) erstattes av Hamza Rafia.
    76'
    Inn: Daouda Peeters
    Ut: Nicolas Raskin
    Standard Liege bytter ut Nicolas Raskin med Daouda Peeters.
    76'
    Gult kort til KV Oostende
    Arthur Theate
    Dommeren gir Arthur Theate (KV Oostende) et gult kort.
    77'
    77'
    Mål for Standard Liege!
    Standard Liege 1 - 0 KV Oostende
    Mål: Selim Amallah
    Mål! Standard Liege tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Selim Amallah på Stade Maurice Dufrasne.
    78'
    Målet til Standard Liege sjekkes av VAR
    79'
    Målet til Standard Liege blir stående
    81'
    Arthur Theate (KV Oostende) fyrer av et skudd som går utenfor.
    82'
    83'
    Lawrence Visser signaliserer et frispark til KV Oostende like utenfor Standard Liege-området.
    84'
    Theo Ndicka
    Theo Ndicka (KV Oostende) pådrar seg et gult kort.
    85'
    86'
    Inn: Damjan Pavlovic
    Ut: Hugo Siquet
    Hugo Siquet (Standard Liege) erstattes av Damjan Pavlovic.
    86'
    Inn: Ameen Al-Dakhil
    Ut: Selim Amallah
    Bytte for Standard Liege. Ameen Al-Dakhil kommer inn for Selim Amallah på Stade Maurice Dufrasne.
    87'
    Klauss
    Sjanse! Standard Liege avanserer forover, men Klauss avslutter utenfor.
    87'
    Kenny Rocha Santos (KV Oostende) løfter inn en corner fra venstre på Stade Maurice Dufrasne.
    88'
    Inn: Vincent Koziello
    Ut: Anton Tanghe
    Alexander Blessin (KV Oostende) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Vincent Koziello erstatter Anton Tanghe.
    88'
    Samuel Bastien (Standard Liege) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    89'
    Frisparket tildelt KV Oostende er farlig nær Standard Lieges målområde.
    89'
    Daouda Peeters
    Dommeren gir Daouda Peeters (Standard Liege) et gult kort.
    90'
    90'
    90'+1
    Jack Hendry
    Jack Hendry (KV Oostende) får et gult kort av dommer Lawrence Visser.
    90'+1
    Standard Lieges Denis Dragus blåses av for offside på Stade Maurice Dufrasne.
    90'+1
    Klauss
    Standard Liege angriper i Liege. Klauss avslutter på mål, men greier ikke å score.
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    Andre gule kort til KV Oostende
    Dommer Lawrence Visser gir Arthur Theate (KV Oostende) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!