Frispark til Standard Liege på halvdelen til RSC Anderlecht.
    Dommer Nicolas Laforge viser Sergio Gomez (RSC Anderlecht) det gule kortet.
    Mål for Anderlecht!
    Standard Liege 0 - 1 Anderlecht
    Mål: Lior Refaelov
    Målgivende: Verschaeren Yari
    Mål! Lior Refaelov gir RSC Anderlecht ledelsen 0-1 i Liege. Verschaeren Yari var nest sist på ballen.
    13'
    Spillerbytte - Standard Liege
    Inn: Nathan Ngoy
    Ut: Gojko Cimirot
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Standard Liege. Inn kommer Nathan Ngoy, mens Gojko Cimirot tar plass på benken.
    13'
    Nicolas Laforge tildeler RSC Anderlecht en corner. Sergio Gomez sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    16'
    Taylor Harwood-Bellis
    Taylor Harwood-Bellis (RSC Anderlecht) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    16'
    Standard Liege, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    17'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til Standard Liege på egen banehalvdel.
    22'
    Frispark Standard Liege.
    24'
    Dommer Nicolas Laforge gir Taylor Harwood-Bellis (RSC Anderlecht) et gult kort.
    24'
    I Liege har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    28'
    Hugo Siquet (Standard Liege) slår en corner fra høyre side på Stade Maurice Dufrasne.
    29'
    Selim Amallah
    Standard Liege angriper på Stade Maurice Dufrasne. Selim Amallah header utenfor.
    29'
    34'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    37'
    Gult kort til Standard Liege
    Klauss
    Klauss (Standard Liege) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    37'
    I Liege har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    Standard Liege tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    44'
    Kristoffer Olsson
    RSC Anderlecht angriper, men avslutningen til Kristoffer Olsson går utenfor.
    44'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Bogdan Mykhaylichenko
    Ut: Sergio Gomez
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) erstattes av Bogdan Mykhaylichenko.
    46'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til Standard Liege.
    46'
    Klauss
    Klauss (Standard Liege) kommer til en målsjanse på Stade Maurice Dufrasne, men klarer ikke å score.
    47'
    48'
    Klauss
    Klauss (Standard Liege) fyrer av et skudd som går utenfor.
    50'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    51'
    Arnaud Bodart vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    55'
    Arnaud Bodart er på beina igjen og fortsetter kampen.
    56'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.
    57'
    60'
    Inn: Francis Amuzu
    Ut: Lior Refaelov
    Bytte for RSC Anderlecht. Francis Amuzu kommer inn for Lior Refaelov på Stade Maurice Dufrasne.
    61'
    63'
    63'
    Christian Kouame
    Målsjanse på Stade Maurice Dufrasne! Christian Kouame fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    64'
    64'
    Nicolas Laforge tildeler RSC Anderlecht en corner. Verschaeren Yari sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    Bogdan Mykhaylichenko
    RSC Anderlecht angriper i Liege. Bogdan Mykhaylichenko fyrer av et skudd som går utenfor.
    65'
    66'
    Niels Nkounkou
    Dommeren gir Niels Nkounkou (Standard Liege) et gult kort.
    67'
    Nicolas Gavory ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    69'
    Inn: Hamza Rafia
    Ut: Samuel Bastien
    Standard Liege bytter ut Samuel Bastien med Hamza Rafia.
    69'
    Inn: Collins Fai
    Ut: Niels Nkounkou
    Standard Liege gjør sitt tredje bytte. Niels Nkounkou erstattes av Collins Fai.
    70'
    Inn: Daouda Peeters
    Ut: Nicolas Gavory
    Daouda Peeters (Standard Liege) erstatter Nicolas Gavory som ser ut til å måtte forlate Stade Maurice Dufrasne med en skade.
    70'
    70'
    71'
    Inn: Benito Raman
    Ut: Verschaeren Yari
    RSC Anderlecht bytter ut Verschaeren Yari med Benito Raman. Dette er det tredje byttet som Vincent Kompany gjør i dagens kamp.
    72'
    Inn: Majeed Ashimeru
    Ut: Anouar Ait El Hadj
    RSC Anderlecht gjør sitt fjerde bytte. Anouar Ait El Hadj erstattes av Majeed Ashimeru.
    72'
    Hugo Siquet (Standard Liege) løfter inn en corner fra høyre på Stade Maurice Dufrasne.
    72'
    I Liege slår Hugo Siquet en corner fra venstre.
    74'
    Hamza Rafia
    Sjanse til Standard Liege! Hamza Rafia er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    RSC Anderlecht avanserer forover i Liege. Christian Kouame avslutter, men treffer ikke mål.
    77'
    Benito Raman
    Sjanse i Liege! Benito Raman (RSC Anderlecht) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    78'
    78'
    Spillet på Stade Maurice Dufrasne er stoppet midlertidig fordi Christian Kouame ligger nede.
    79'
    Christian Kouame kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Maurice Dufrasne.
    79'
    Nicolas Laforge tildeler Standard Liege en corner. Hugo Siquet sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    81'
    82'
    Collins Fai
    Standard Liege må klare seg uten Collins Fai etter at han får et direkte rødt kort!
    84'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    84'
    Rødt kort!
    Spilleren på Standard Liege får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    84'
    Nicolas Laforge signaliserer et frispark til RSC Anderlecht like utenfor Standard Liege-området.
    87'
    Inn: Joshua Zirkzee
    Ut: Christian Kouame
    Det virker som Christian Kouame ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Joshua Zirkzee.
    87'
    Inn: Denis Dragus
    Ut: Jackson Muleka
    Mbaye Leye gjør dagens femte bytte i Liege, når han tar ut Jackson Muleka og setter inn Denis Dragus.
    88'
    89'
    Joshua Zirkzee
    Joshua Zirkzee (RSC Anderlecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'
    Det blir farlig! Frispark for Standard Liege er nær straffområde.
    90'
    Majeed Ashimeru
    Majeed Ashimeru (RSC Anderlecht) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    90'+1
    RSC Anderlecht må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Standard Liege.
    90'+2
    Francis Amuzu
    Målsjanse! Francis Amuzu (RSC Anderlecht) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+3
    Hugo Siquet (Standard Liege) slår en corner fra venstre side på Stade Maurice Dufrasne.