27
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Frispark til Troyes AC på halvdelen til Stade Reims.
    1'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Stade Reims like utenfor Troyes AC-området.
    4'
    Troyes AC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Reims.
    6'
    Mål for Stade Reims!
    Stade Reims 1 - 0 Troyes AC
    Mål: Yunis Abdelhamid
    Målgivende: Alexis Flips
    Mål! Yunis Abdelhamid gir Stade Reims en 1-0 ledelse. Det er en fin assist fra Alexis Flips.
    6'
    Gult kort til Troyes AC
    Issa Kabore
    Issa Kabore (Troyes AC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Auguste Delaune.
    9'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Troyes AC på egen banehalvdel.
    9'
    Frisparket tildelt Stade Reims er farlig nær Troyes ACs målområde.
    9'
    Pierre Gaillouste tildeler Stade Reims en corner. Alexis Flips sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Skudd på mål, Stade Reims
    12'
    Alexis Flips (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    13'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    14'
    Skudd utenfor mål, Stade Reims
    14'
    I Reims har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    Hjørnespark til Stade Reims
    19'
    Frispark Troyes AC.
    20'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Stade Reims.
    23'
    Troyes AC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Stade Reims fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    30'
    31'
    Gult kort til Stade Reims
    Alexis Flips
    Dommeren gir Alexis Flips (Stade Reims) et gult kort.
    32'
    Ghislain Konan
    Ghislain Konan (Stade Reims) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    34'
    I Reims slår Alexis Flips en corner fra venstre.
    36'
    Frispark i en god posisjon for Stade Reims!
    37'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    38'
    Mål for Troyes AC!
    Stade Reims 1 - 1 Troyes AC
    Mål: Mama Balde
    Mål! Troyes AC utligner på Stade Auguste Delaune. Målscorer: Mama Balde.
    41'
    Målet til Troyes AC sjekkes av VAR
    42'
    Målet til Troyes AC blir stående
    42'
    Frispark for Troyes AC på egen banehalvdel.
    44'
    Andrew Gravillon
    Dommer Pierre Gaillouste viser Andrew Gravillon (Stade Reims) det gule kortet.
    44'
    Skudd på mål, Troyes AC
    45'+2
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    45'+2
    Mama Balde
    Mama Balde (Troyes AC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+2
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Troyes AC er nær straffområde.
    50'
    50'
    El Bilal Toure
    El Bilal Toure (Stade Reims) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    En av Troyes ACs spillere blir avblåst for offside på Stade Auguste Delaune.
    53'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    Pierre Gaillouste tildeler Troyes AC en corner. Xavier Chavalerin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    54'
    55'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Valon Berisha
    Ut: Anastasios Donis
    Stade Reims bytter ut Anastasios Donis med Valon Berisha.
    55'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Alexis Flips
    Oscar Garcia (Stade Reims) gjør sitt andre bytte for dagen. Mitchell Van Bergen erstatter Alexis Flips.
    56'
    60'
    64'
    Spillerbytte - Troyes AC
    Inn: Gerson Rodrigues
    Ut: Yoann Touzghar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Troyes AC. Inn kommer Gerson Rodrigues, mens Yoann Touzghar tar plass på benken.
    65'
    Stade Reims 1 - 2 Troyes AC
    Mål: Xavier Chavalerin
    Troyes AC leder 1-2 etter en scoring av Xavier Chavalerin.
    65'
    Inn: Nathanael Mbuku
    Ut: Moreto Cassama
    Moreto Cassama (Stade Reims) erstattes av Nathanael Mbuku.
    67'
    Inn: Sambou Sissoko
    Ut: Ilan Kebbal
    Bytte for Stade Reims. Sambou Sissoko kommer inn for Ilan Kebbal på Stade Auguste Delaune.
    67'
    Inn: Tristan Dingome
    Ut: Mama Balde
    Laurent Batlles gjør dagens andre bytte i Reims, når han tar ut Mama Balde og setter inn Tristan Dingome.
    67'
    70'
    Stade Reims angriper i Reims. Andrew Gravillon fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Mitchell Van Bergen (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    72'
    Gauthier Gallon
    Gauthier Gallon (Troyes AC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    76'
    78'
    Inn: N'Dri Philippe Koffi
    Ut: El Bilal Toure
    Stade Reims bytter ut El Bilal Toure med N'Dri Philippe Koffi. Dette er det femte byttet som Oscar Garcia gjør i dagens kamp.
    78'
    79'
    Kan Troyes AC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    80'
    Nathanael Mbuku
    Stade Reims angriper i Reims. Nathanael Mbuku avslutter på mål, men greier ikke å score.
    81'
    Troyes AC, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    82'
    86'
    86'
    Azor Matusiwa
    Azor Matusiwa (Stade Reims) får et gult kort av dommer Pierre Gaillouste.
    86'
    Dommer Pierre Gaillouste venter med å sette i gang spillet fordi Romenique Kouame ligger nede.
    86'
    Troyes AC slipper å klare seg uten Romenique Kouame som kommer tilbake på banen i Reims.
    87'
    Sambou Sissoko
    Stade Reims avanserer forover i Reims. Sambou Sissoko avslutter, men treffer ikke mål.