2 284
    Dagens kamp på Stade Auguste Delaune i Reims er i gang.
    Stade Reims fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    2'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    3'
    En av Stade Reimss spillere blir avblåst for offside.
    5'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    7'
    En av Stade Reimss spillere går i offside.
    8'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    8'
    Kylian Mbappe
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Reims. Kylian Mbappe avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    El Bilal Toure
    El Bilal Toure (Stade Reims) fyrer av et skudd som går utenfor.
    13'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Stade Reims 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Målgivende: Angel Di Maria
    Kylian Mbappe setter ballen i nettet og Paris Saint-Germain FC leder nå 0-1. Flott spill fra Angel Di Maria før målet.
    15'
    18'
    Dion Lopy (Stade Reims) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Auguste Delaune.
    21'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    22'
    Marquinhos
    Marquinhos (Paris Saint-Germain FC) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    23'
    Stade Reims slipper å klare seg uten Dion Lopy som kommer tilbake på banen igjen.
    24'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    27'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    27'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Stade Reims.
    31'
    35'
    Ilan Kebbal
    Stade Reims fosser forover og Ilan Kebbal fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    39'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    Moreto Cassama
    Målsjanse! Moreto Cassama (Stade Reims) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    41'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    43'
    44'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Marco Verratti
    Dommeren gir Marco Verratti (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    44'
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    45'+1
    Abdou Diallo
    Målsjanse til Paris Saint-Germain FC! Abdou Diallo treffer mål, men keeper redder.
    45'+1
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    Francois Letexier tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Angel Di Maria sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    45'+1
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Bradley Locko
    Ut: Moreto Cassama
    Stade Reims bytter ut Moreto Cassama med Bradley Locko.
    46'
    Inn: Valon Berisha
    Ut: Nathanael Mbuku
    Bytte for Stade Reims. Valon Berisha kommer inn for Nathanael Mbuku på Stade Auguste Delaune.
    46'
    Målet til Stade Reims sjekkes av VAR
    52'
    54'
    Målet til Stade Reims blir annullert
    54'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    55'
    55'
    Abdou Diallo (Paris Saint-Germain FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    55'
    56'
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    59'
    I Reims har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    61'
    Dion Lopy
    Sjanse i Reims! Dion Lopy (Stade Reims) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    62'
    62'
    Stade Reims 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Målgivende: Achraf Hakimi
    Paris Saint-Germain FC går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Kylian Mbappe. Det er en fin assist fra Achraf Hakimi.
    63'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Lionel Messi
    Ut: Neymar
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) gjør sitt første bytte for dagen. Lionel Messi erstatter Neymar.
    66'
    Inn: Ander Herrera
    Ut: Georginio Wijnaldum
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Georginio Wijnaldum med Ander Herrera. Dette er det andre byttet som Mauricio Pochettino gjør i dagens kamp.
    66'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Reims fordi Dion Lopy får behandling for en skade på banen.
    68'
    Dion Lopy er på beina igjen og fortsetter kampen.
    69'
    Frispark Stade Reims.
    70'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Dion Lopy
    Det virker som Dion Lopy ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Mitchell Van Bergen.
    71'
    Yunis Abdelhamid
    Sjanse til Stade Reims! Yunis Abdelhamid er nær ved å score, men keeper redder.
    71'
    71'
    72'
    I Reims slår Ilan Kebbal en corner fra venstre.
    74'
    74'
    Stade Reims fosser fremover, men Francois Letexier blåser for offside på Stade Auguste Delaune.
    75'
    75'
    Inn: Leandro Paredes
    Ut: Marco Verratti
    Marco Verratti (Paris Saint-Germain FC) erstattes av Leandro Paredes.
    75'
    Inn: Presnel Kimpembe
    Ut: Abdou Diallo
    Mauricio Pochettino gjør dagens fjerde bytte i Reims, når han tar ut Abdou Diallo og setter inn Presnel Kimpembe.
    75'
    Inn: Alexis Flips
    Ut: Ilan Kebbal
    Stade Reims bytter ut Ilan Kebbal med Alexis Flips. Dette er det fjerde byttet som Oscar Garcia gjør i dagens kamp.
    75'
    Skudd på mål, Stade Reims
    77'
    77'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens El Bilal Toure (Stade Reims) vrir seg av smerte i gresset.
    80'
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Angel Di Maria
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Julian Draxler, mens Angel Di Maria tar plass på benken.
    81'
    Inn: Hugo Ekitike
    Ut: El Bilal Toure
    Stade Reims gjør sitt femte bytte. El Bilal Toure erstattes av Hugo Ekitike.
    81'
    El Bilal Toure er tilbake på banen igjen.
    81'
    83'
    84'
    Gult kort til Stade Reims
    Hugo Ekitike
    Hugo Ekitike (Stade Reims) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    84'
    Valon Berisha (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade Auguste Delaune.
    85'
    Stade Reims angriper. Yunis Abdelhamid får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    86'
    86'
    86'
    87'
    Marshall Munetsi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    88'
    Leandro Paredes
    Dommer Francois Letexier gir Leandro Paredes (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    88'
    Stade Reims slipper å klare seg uten Marshall Munetsi som kommer tilbake på banen i Reims.
    89'
    90'+1
    Paris Saint-Germain FC angriper i Reims, men blir avblåst for offside.
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    Mitchell Van Bergen
    Stade Reims angriper. Mitchell Van Bergen får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.