Kampen er i gang på Stade Auguste Delaune.
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    2'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC angriper i Reims. Wissam Ben Yedder avslutter på mål, men greier ikke å score.
    3'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    AS Monaco FC angriper, men blir avblåst for offside.
    5'
    Frispark Stade Reims.
    10'
    Anastasios Donis
    Stade Reims fosser forover og Anastasios Donis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    11'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Moreto Cassama vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    13'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    15'
    Moreto Cassama er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Auguste Delaune.
    16'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    17'
    Alexis Flips (Stade Reims) slår en corner fra venstre side på Stade Auguste Delaune.
    23'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Ruben Aguilar
    Målsjanse til AS Monaco FC! Ruben Aguilar treffer mål, men keeper redder.
    24'
    24'
    Gult kort til Monaco
    Aleksandr Golovin
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) får et gult kort av dommer Jeremie Pignard.
    25'
    Jeremie Pignard signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    25'
    Alexis Flips
    Stade Reims angriper i Reims. Alexis Flips fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Alexis Flips (Stade Reims) løfter inn en corner fra høyre på Stade Auguste Delaune.
    27'
    27'
    Jeremie Pignard tildeler AS Monaco FC en corner. Aleksandr Golovin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    30'
    I Reims slår Alexis Flips en corner fra venstre.
    31'
    Målsjanse! Anastasios Donis (Stade Reims) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Youssouf Fofana
    Youssouf Fofana (AS Monaco FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    33'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) kommer til avslutning på Stade Auguste Delaune, men headingen blir reddet.
    33'
    33'
    36'
    38'
    Alexis Flips (Stade Reims) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    40'
    40'
    En av Stade Reimss spillere går i offside.
    41'
    41'
    Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    42'
    45'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Nathanael Mbuku
    Bytte for Stade Reims. Mitchell Van Bergen kommer inn for Nathanael Mbuku på Stade Auguste Delaune.
    46'
    Moreto Cassama
    Stade Reims angriper. Moreto Cassama får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    Jeremie Pignard tildeler AS Monaco FC en corner. Aleksandr Golovin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    51'
    Aurelien Tchouameni
    Sjanse! AS Monaco FC avanserer forover, men Aurelien Tchouameni avslutter utenfor.
    53'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stade Auguste Delaune.
    53'
    Frispark til Stade Reims på halvdelen til AS Monaco FC.
    54'
    Hjørnespark til Stade Reims
    54'
    Anastasios Donis (Stade Reims) kommer seg fri på Stade Auguste Delaune, men avslutningen går utenfor.
    55'
    Benoit Badiashile
    Benoit Badiashile (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    57'
    I Reims har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    57'
    Inn: Mathieu Cafaro
    Ut: Alexis Flips
    Oscar Garcia gjør dagens andre bytte i Reims, når han tar ut Alexis Flips og setter inn Mathieu Cafaro.
    57'
    I Reims slår Aleksandr Golovin en corner fra venstre.
    60'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Krepin Diatta
    Ut: Aleksandr Golovin
    AS Monaco FC bytter ut Aleksandr Golovin med Krepin Diatta. Dette er det første byttet som Niko Kovac gjør i dagens kamp.
    61'
    Inn: Kevin Volland
    Ut: Gelson Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Kevin Volland, mens Gelson Martins tar plass på benken.
    61'
    Hjørnespark til Monaco
    62'
    63'
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Aurelien Tchouameni går utenfor.
    63'
    Spillet på Stade Auguste Delaune er stoppet midlertidig fordi Moreto Cassama ligger nede.
    64'
    Moreto Cassama kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Auguste Delaune.
    65'
    Inn: El Bilal Toure
    Ut: Hugo Ekitike
    Hugo Ekitike (Stade Reims) erstattes av El Bilal Toure.
    65'
    Inn: Valon Berisha
    Ut: Anastasios Donis
    Stade Reims gjør sitt fjerde bytte. Anastasios Donis erstattes av Valon Berisha.
    65'
    Mathieu Cafaro
    Sjanse! Stade Reims avanserer forover, men Mathieu Cafaro avslutter utenfor.
    67'
    70'
    Inn: Myron Boadu
    Ut: Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC bytter ut Wissam Ben Yedder med Myron Boadu.
    72'
    Inn: Caio Henrique
    Ut: Ismail Jakobs
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Monaco FC. Inn kommer Caio Henrique, mens Ismail Jakobs tar plass på benken.
    72'
    73'
    El Bilal Toure
    El Bilal Toure (Stade Reims) avanserer forover på Stade Auguste Delaune. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    75'
    Sjanse i Reims! Moreto Cassama (Stade Reims) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    75'
    75'
    AS Monaco FC fosser fremover, men Jeremie Pignard blåser for offside på Stade Auguste Delaune.
    76'
    Dommer Jeremie Pignard venter med å sette i gang spillet fordi Ruben Aguilar ligger nede.
    77'
    Ruben Aguilar er på beina igjen og fortsetter kampen.
    78'
    80'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    82'
    84'
    Sofiane Diop
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Sofiane Diop går utenfor.
    84'
    Målsjanse til AS Monaco FC! Sofiane Diop treffer mål, men keeper redder.
    85'
    85'
    Frispark AS Monaco FC.
    86'
    AS Monaco FC avanserer forover i Reims. Aurelien Tchouameni avslutter, men treffer ikke mål.