I Brest slår Youcef Belaili en corner fra venstre.
    Kjempesjanse! Steve Mounie (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    Paul Lasne
    Paul Lasne (Stade Brestois 29) fyrer av et skudd som går utenfor.
    2'
    Jean-Kevin Duverne
    Sjanse i Brest! Jean-Kevin Duverne (Stade Brestois 29) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    5'
    Strasbourg, prøver et skudd, men det reddes
    5'
    En av Strasbourg Alsaces spillere går i offside.
    5'
    Jean-Ricner Bellegarde
    Målsjanse på Stade Francis-Le Ble! Jeanricner Bellegarde fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    7'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til Strasbourg Alsace.
    16'
    Hjørnespark til Brest
    18'
    Strasbourg Alsace angriper i Brest. Jeanricner Bellegarde avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    20'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    20'
    Mikael Lesage tildeler Stade Brestois 29 en corner. Youcef Belaili sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace.
    22'
    Mikael Lesage tildeler Strasbourg Alsace en corner. Sanjin Prcic sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    24'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    25'
    Frispark i en god posisjon for Stade Brestois 29!
    26'
    Youcef Belaili (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    28'
    Kevin Gameiro
    På Stade Francis-Le Ble skyter Kevin Gameiro (Strasbourg Alsace) rett i tverrliggeren!
    33'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    36'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    38'
    39'
    40'
    41'
    Strasbourg Alsace fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    45'
    Sanjin Prcic (Strasbourg Alsace) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    51'
    Skudd utenfor mål, Strasbourg
    51'
    Habib Diallo
    Habib Diallo (Strasbourg Alsace) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    51'
    I Brest slår Sanjin Prcic en corner fra høyre.
    55'
    Maxime Le Marchand
    Maxime Le Marchand (Strasbourg Alsace) prøver å heade ballen i mål på Stade Francis-Le Ble, men mislykkes.
    55'
    55'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Irvin Cardona
    Ut: Franck Honorat
    Michel Der Zakarian (Stade Brestois 29) gjør sitt første bytte for dagen. Irvin Cardona erstatter Franck Honorat.
    58'
    59'
    Stade Brestois 29 angriper, men blir avblåst for offside.
    63'
    Youcef Belaili
    Stade Brestois 29 fosser forover og Youcef Belaili fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    65'
    65'
    66'
    Anthony Caci
    Målsjanse! Anthony Caci (Strasbourg Alsace) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    67'
    Spillerbytte - Strasbourg
    Inn: Ludovic Ajorque
    Ut: Habib Diallo
    Strasbourg Alsace bytter ut Habib Diallo med Ludovic Ajorque. Dette er det første byttet som Julien Stephan gjør i dagens kamp.
    68'
    Mål for Strasbourg!
    Brest 0 - 1 Strasbourg
    Mål: Kevin Gameiro
    Målgivende: Jean-Ricner Bellegarde
    Mål! Strasbourg Alsace tar ledelsen 0-1 ved Kevin Gameiro. Flott spill fra Jeanricner Bellegarde før målet.
    72'
    Inn: Jean-Eudes Aholou
    Ut: Jean-Ricner Bellegarde
    Julien Stephan gjør dagens andre bytte i Brest, når han tar ut Jeanricner Bellegarde og setter inn Jean-Eudes Aholou.
    73'
    Inn: Ibrahima Sissoko
    Ut: Adrien Thomasson
    Strasbourg Alsace bytter ut Adrien Thomasson med Ibrahima Sissoko.
    73'
    Inn: Ismael Doukouire
    Ut: Karol Fila
    Strasbourg Alsace gjør sitt fjerde bytte. Karol Fila erstattes av Ismael Doukouire.
    74'
    Inn: Lilian Brassier
    Ut: Ronael Pierre-Gabriel
    Bytte for Stade Brestois 29. Lilian Brassier kommer inn for Ronael Pierre-Gabriel på Stade Francis-Le Ble.
    76'
    Inn: Lucien Agoume
    Ut: Paul Lasne
    Paul Lasne (Stade Brestois 29) erstattes av Lucien Agoume.
    76'
    Inn: Rafiki Said
    Ut: Youcef Belaili
    Michel Der Zakarian gjør dagens fjerde bytte i Brest, når han tar ut Youcef Belaili og setter inn Rafiki Said.
    77'
    Målet til Brest sjekkes av VAR
    77'
    Målet til Brest blir annullert
    77'
    Stade Brestois 29 angriper i Brest, men blir avblåst for offside.
    78'
    Strasbourg Alsace tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    I Brest slår Dimitri Lienard en corner fra venstre.
    81'
    Frispark Stade Brestois 29.
    82'
    Gult kort til Brest
    Martin Satriano
    Dommeren gir Martin Satriano (Stade Brestois 29) et gult kort.
    83'
    Gult kort til Strasbourg
    Gerzino Nyamsi
    Dommer Mikael Lesage gir Gerzino Nyamsi (Strasbourg Alsace) et gult kort.
    83'
    Strasbourg Alsace må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Stade Brestois 29.
    84'
    Dimitri Lienard
    Dimitri Lienard (Strasbourg Alsace) får et gult kort av dommer Mikael Lesage.
    84'
    87'
    Ibrahima Sissoko
    Strasbourg Alsace angriper i Brest. Ibrahima Sissoko fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Strasbourg Alsace på egen banehalvdel.
    90'
    Sjanse! Strasbourg Alsace avanserer forover, men Dimitri Lienard avslutter utenfor.