Frispark for Stade Reims på egen banehalvdel.
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Reims.
    11'
    Gult kort til Brest
    Hiang`a Mbock
    Hiang`a Mbock (Stade Brestois 29) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    11'
    Mål for Stade Reims!
    Brest 0 - 1 Stade Reims
    Mål: Wout Faes
    Målgivende: Ilan Kebbal
    Mål! Stade Reims tar ledelsen med 0-1 etter en heading fra Wout Faes. Ilan Kebbal sto for den målgivende pasningen.
    12'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Reims på egen banehalvdel.
    15'
    Frispark til Stade Reims på halvdelen til Stade Brestois 29.
    16'
    Hjørnespark til Stade Reims
    18'
    Skudd utenfor mål, Stade Reims
    19'
    Alexis Flips (Stade Reims) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    20'
    Stade Reims tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Skudd på mål, Stade Reims
    24'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    24'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    24'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    26'
    Gult kort til Stade Reims
    El Bilal Toure
    El Bilal Toure (Stade Reims) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    26'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Brest fordi Dion Lopy får behandling for en skade på banen.
    30'
    31'
    Romain Faivre
    Dommer Jeremy Stinat gir Romain Faivre (Stade Brestois 29) et gult kort.
    32'
    32'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    32'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Haris Belkebla
    Ut: Hiang`a Mbock
    Hiang`a Mbock (Stade Brestois 29) erstattes av Haris Belkebla.
    35'
    36'
    Dion Lopy kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Stade Francis-Le Ble.
    36'
    37'
    Jeremy Stinat tildeler Stade Reims en corner. Ilan Kebbal sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    39'
    40'
    41'
    43'
    Skudd på mål, Brest
    44'
    Stade Reims, prøver et skudd, men det reddes
    44'
    Romain Faivre (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    45'
    Skudd utenfor mål, Brest
    45'
    45'+3
    47'
    Spillerbytte - Stade Reims
    Inn: Fode Doucoure
    Ut: Dion Lopy
    Stade Reims bytter ut Dion Lopy med Fode Doucoure. Dette er det første byttet som Oscar Garcia gjør i dagens kamp.
    47'
    Inn: N'Dri Philippe Koffi
    Ut: El Bilal Toure
    Oscar Garcia (Stade Reims) gjør sitt andre bytte for dagen. N'Dri Philippe Koffi erstatter El Bilal Toure.
    47'
    I Brest slår Romain Faivre en corner fra venstre.
    49'
    54'
    56'
    Franck Honorat
    Franck Honorat (Stade Brestois 29) prøver å heade ballen i mål på Stade Francis-Le Ble, men mislykkes.
    57'
    57'
    Dommer Jeremy Stinat venter med å sette i gang spillet fordi Franck Honorat ligger nede.
    57'
    Franck Honorat ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Brest.
    59'
    Inn: Irvin Cardona
    Ut: Jeremy Le Douaron
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Irvin Cardona, mens Jeremy Le Douaron tar plass på benken.
    60'
    Andrew Gravillon
    Andrew Gravillon (Stade Reims) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Francis-Le Ble.
    61'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Stade Brestois 29.
    61'
    Frispark til Stade Brestois 29 på halvdelen til Stade Reims.
    63'
    Jeremy Stinat tildeler Stade Brestois 29 en corner. Romain Faivre sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    65'
    65'
    N'Dri Philippe Koffi
    Dommer Jeremy Stinat viser N'Dri Philippe Koffi (Stade Reims) det gule kortet.
    66'
    Inn: Mitchell Van Bergen
    Ut: Nathanael Mbuku
    Bytte for Stade Reims. Mitchell Van Bergen kommer inn for Nathanael Mbuku på Stade Francis-Le Ble.
    66'
    66'
    Stade Brestois 29 fosser fremover, men Jeremy Stinat blåser for offside på Stade Francis-Le Ble.
    67'
    70'
    Inn: Sambou Sissoko
    Ut: Alexis Flips
    Oscar Garcia gjør dagens fjerde bytte i Brest, når han tar ut Alexis Flips og setter inn Sambou Sissoko.
    71'
    Mitchell Van Bergen (Stade Reims) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    73'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 1 Stade Reims
    Mål: Franck Honorat
    Franck Honorat scorer og utligningen er et faktum på Stade Francis-Le Ble. 1-1.
    74'
    Inn: Valon Berisha
    Ut: Ilan Kebbal
    Stade Reims bytter ut Ilan Kebbal med Valon Berisha. Dette er det femte byttet som Oscar Garcia gjør i dagens kamp.
    75'
    76'
    Frispark Stade Brestois 29.
    76'
    Franck Honorat (Stade Brestois 29) slår en corner fra venstre side på Stade Francis-Le Ble.
    78'
    78'
    78'
    81'
    81'
    Valon Berisha (Stade Reims) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    84'
    Inn: Rafiki Said
    Ut: Romain Faivre
    Stade Brestois 29 gjør sitt tredje bytte. Romain Faivre erstattes av Rafiki Said.
    87'
    Inn: Youssouph Badji
    Ut: Steve Mounie
    Bytte for Stade Brestois 29. Youssouph Badji kommer inn for Steve Mounie på Stade Francis-Le Ble.
    87'
    Inn: Jere Uronen
    Ut: Jean-Kevin Duverne
    Michel Der Zakarian (Stade Brestois 29) gjør sitt femte bytte for dagen. Jere Uronen erstatter Jean-Kevin Duverne.
    87'
    I Brest slår Franck Honorat en corner fra venstre.
    90'
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    90'
    Mitchell Van Bergen
    Mitchell Van Bergen (Stade Reims) pådrar seg et gult kort.
    90'
    90'+2
    Valon Berisha (Stade Reims) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    90'+3
    90'+3
    Jeremy Stinat tildeler Stade Brestois 29 en corner. Franck Honorat sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+4
    Gautier Larsonneur
    Gautier Larsonneur (Stade Brestois 29) får et gult kort av dommer Jeremy Stinat.