Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    10'
    Kan AS Saint Etienne utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    15'
    Ryad Boudebouz
    Sjanse! AS Saint Etienne avanserer forover, men Ryad Boudebouz avslutter utenfor.
    16'
    Stade Brestois 29 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    22'
    Jeremy Le Douaron
    Stade Brestois 29 fosser forover og Jeremy Le Douaron fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    23'
    AS Saint Etienne, prøver et skudd, men det reddes
    23'
    I Brest slår Romain Faivre en corner fra venstre.
    23'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    26'
    AS Saint Etienne angriper, men avslutningen til Denis Bouanga går utenfor.
    27'
    Frispark til AS Saint Etienne på halvdelen til Stade Brestois 29.
    29'
    Haris Belkebla
    Målsjanse til Stade Brestois 29! Haris Belkebla treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    37'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    38'
    Mikael Lesage tildeler AS Saint Etienne en corner. Ryad Boudebouz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    43'
    Ryad Boudebouz (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    43'
    Frispark AS Saint Etienne.
    44'
    45'
    Wahbi Khazri
    Sjanse til AS Saint Etienne! Wahbi Khazri er nær ved å score, men keeper redder.
    45'+1
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    45'+1
    47'
    48'
    Målsjanse! Jeremy Le Douaron (Stade Brestois 29) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    58'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Lucas Gourna-Douath
    Dommeren gir Lucas Gourna-Douath (AS Saint Etienne) et gult kort.
    58'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    60'
    Gult kort til Brest
    Ronael Pierre-Gabriel
    Ronael Pierre-Gabriel (Stade Brestois 29) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    60'
    Skudd utenfor mål, AS Saint Etienne
    61'
    Straffe! Dommer Mikael Lesage plasserer ballen på krittmerket for Stade Brestois 29...
    62'
    Miguel Trauco
    Miguel Trauco (AS Saint Etienne) pådrar seg et gult kort.
    64'
    VAR sjekker om det er straffe til Brest
    64'
    Dommeren dømmer straffe til Brest
    64'
    Brest scorer på straffe!
    Brest 1 - 0 AS Saint Etienne
    Mål: Romain Faivre
    Stade Brestois 29 går opp i en 1-0 ledelse etter at Romain Faivre setter straffesparket sikkert i mål på Stade Francis-Le Ble.
    64'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Arnaud Nordin
    Ut: Aimen Moueffek
    AS Saint Etienne gjør sitt første bytte. Aimen Moueffek erstattes av Arnaud Nordin.
    65'
    Lucien Agoume
    Lucien Agoume (Stade Brestois 29) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    67'
    Mikael Lesage signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    67'
    Adil Aouchiche
    Adil Aouchiche (AS Saint Etienne) fyrer av et skudd som går utenfor.
    69'
    Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    71'
    Frispark Stade Brestois 29.
    72'
    73'
    Stade Brestois 29 fosser fremover, men Mikael Lesage blåser for offside på Stade Francis-Le Ble.
    73'
    Inn: Jean-Philippe Krasso
    Ut: Adil Aouchiche
    Bytte for AS Saint Etienne. Jean-Philippe Krasso kommer inn for Adil Aouchiche på Stade Francis-Le Ble.
    73'
    Mahdi Camara
    Sjanse i Brest! Mahdi Camara (AS Saint Etienne) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.