2-3
353
831
    Dagens dommer, Eric Wattellier, blåser i gang kampen.
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Stade Francis-Le Ble.
    4'
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Stade Francis-Le Ble.
    10'
    Mauro Icardi
    Målsjanse! Mauro Icardi (Paris Saint-Germain FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Paris Saint-Germain FC fosser forover og Mauro Icardi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    14'
    Brest, prøver et skudd, men det reddes
    14'
    Eric Wattellier tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Kylian Mbappe sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    15'
    Frispark Stade Brestois 29.
    17'
    Hiang`a Mbock
    Stade Brestois 29 avanserer forover i Brest. Hiang`a Mbock avslutter, men treffer ikke mål.
    18'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    21'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Brest 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Ander Herrera
    Mål! Ander Herrera gir Paris Saint-Germain FC en 0-1 ledelse.
    23'
    I Brest slår Kylian Mbappe en corner fra venstre.
    32'
    Achraf Hakimi
    Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain FC) avanserer forover på Stade Francis-Le Ble. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    33'
    33'
    Frispark for Stade Brestois 29 på egen banehalvdel.
    33'
    Brest 0 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe header ballen i mål og Paris Saint-Germain FC går opp til en komfortabel 0-2-ledelse i Brest.
    36'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    41'
    Mål for Brest!
    Brest 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Franck Honorat
    Målgivende: Romain Faivre
    Mål! Franck Honorat reduserer til 1-2 på Stade Francis-Le Ble i Brest. Det er en fin assist fra Romain Faivre.
    42'
    Eric Wattellier signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    43'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til Stade Brestois 29.
    44'
    I Brest slår Kylian Mbappe en corner fra høyre.
    45'+1
    46'
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Stade Francis-Le Ble.
    47'
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    48'
    I Brest har et frispark blitt tildelt bortelag.
    50'
    Gult kort til Brest
    Lilian Brassier
    Lilian Brassier (Stade Brestois 29) pådrar seg et gult kort.
    52'
    Det blir farlig! Frispark for Paris Saint-Germain FC er nær straffområde.
    52'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Marco Verratti
    Dommer Eric Wattellier viser Marco Verratti (Paris Saint-Germain FC) det gule kortet.
    53'
    I Brest har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    53'
    Stade Brestois 29 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Paris Saint-Germain FC.
    58'
    Målsjanse på Stade Francis-Le Ble! Kylian Mbappe fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    59'
    59'
    61'
    63'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Mauro Icardi går utenfor.
    64'
    65'
    Dommer Eric Wattellier gir Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) et gult kort.
    65'
    Stade Brestois 29 angriper, men blir avblåst for offside.
    68'
    68'
    Offside! Irvin Cardona (Stade Brestois 29) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    68'
    72'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Marco Verratti
    Paris Saint-Germain FC bytter ut Marco Verratti med Julian Draxler. Dette er det første byttet som Mauricio Pochettino gjør i dagens kamp.
    73'
    Brest 1 - 3 Paris Saint-Germain
    Mål: Idrissa Gueye
    Målgivende: Ander Herrera
    Mål! Idrissa Gueye øker ledelsen til 1-3. Flott spill fra Ander Herrera før målet.
    73'
    Spillerbytte - Brest
    Inn: Hugo Magnetti
    Ut: Haris Belkebla
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Stade Brestois 29. Inn kommer Hugo Magnetti, mens Haris Belkebla tar plass på benken.
    74'
    Inn: Jeremy Le Douaron
    Ut: Irvin Cardona
    Michel Der Zakarian (Stade Brestois 29) gjør sitt andre bytte for dagen. Jeremy Le Douaron erstatter Irvin Cardona.
    74'
    Jeremy Le Douaron
    Sjanse! Stade Brestois 29 avanserer forover, men Jeremy Le Douaron avslutter utenfor.
    74'
    Ronael Pierre-Gabriel
    Sjanse til Stade Brestois 29! Ronael Pierre-Gabriel er nær ved å score, men keeper redder.
    78'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    Inn: Angel Di Maria
    Ut: Kylian Mbappe
    Paris Saint-Germain FC gjør sitt andre bytte. Kylian Mbappe erstattes av Angel Di Maria.
    80'
    82'
    Stade Brestois 29 fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    83'
    84'
    Brest 2 - 3 Paris Saint-Germain
    Mål: Steve Mounie
    Mål! Stade Brestois 29 reduserer til 2-3 etter et mål av Steve Mounie på Stade Francis-Le Ble.
    85'
    Inn: Jean-Kevin Duverne
    Ut: Ronael Pierre-Gabriel
    Stade Brestois 29 bytter ut Ronael Pierre-Gabriel med Jean-Kevin Duverne.
    86'
    Spillet på Stade Francis-Le Ble er stoppet midlertidig fordi Mauro Icardi ligger nede.
    86'
    Inn: Arnaud Kalimuendo
    Ut: Mauro Icardi
    Mauro Icardi, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Arnaud Kalimuendo kommer inn for Paris Saint-Germain FC.
    86'
    Angel Di Maria
    Målsjanse til Paris Saint-Germain FC! Angel Di Maria treffer mål, men keeper redder.
    87'
    87'
    Jere Uronen (Stade Brestois 29) løfter inn en corner fra høyre på Stade Francis-Le Ble.
    87'
    Paris Saint-Germain FCs Angel Di Maria blåses av for offside på Stade Francis-Le Ble.
    88'
    Eric Wattellier tildeler Stade Brestois 29 en corner. Franck Honorat sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'
    Brest 2 - 4 Paris Saint-Germain
    Mål: Angel Di Maria
    Målgivende: Achraf Hakimi
    Mål! Paris Saint-Germain FC øker ledelsen til 2-4 etter en scoring av Angel Di Maria på Stade Francis-Le Ble. Achraf Hakimi var nest sist på ballen.