Mål for Club Brugge!
    St. Truidense 0 - 1 Club Brugge
    Mål: Bas Dost
    Målgivende: Noa Lang
    Mål! Club Brugge tar ledelsen 0-1 ved Bas Dost. Flott spill fra Noa Lang før målet.
    1'
    Målet til Club Brugge sjekkes av VAR
    2'
    Målet til Club Brugge blir stående
    3'
    Offside! Christian Bruls (St. Truidense VV) er alene igjennom, men dommer Bram Van Driessche ser at linjemannen er oppe med flagget.
    4'
    Bas Dost
    På Staaien fyrer Bas Dost (Club Brugge) av et skudd - i stolpen!
    8'
    Ruud Vormer
    Ruud Vormer skyter i stolpen! Nesten mål for Club Brugge.
    10'
    Club Brugge tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Ruud Vormer
    Sjanse i Sint- Truiden! Ruud Vormer (Club Brugge) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    13'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Junior Pius
    St. Truidense VV avanserer forover i Sint- Truiden. Junior Pius avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Frispark Club Brugge.
    15'
    Frispark til Club Brugge på halvdelen til St. Truidense VV.
    17'
    Brandon Mechele
    Brandon Mechele (Club Brugge) header ballen mot mål, men St. Truidense VV klarerer.
    18'
    18'
    Noa Lang
    Club Brugge fosser forover og Noa Lang fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    18'
    Bas Dost
    I Sint- Truiden får Bas Dost (Club Brugge) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    20'
    20'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) slår en corner fra høyre side på Staaien.
    21'
    St. Truidense VV må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Club Brugge.
    22'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    23'
    Mål for St. Truidense!
    St. Truidense 1 - 1 Club Brugge
    Mål: Robert Bauer
    Mål! Robert Bauer utligner for St. Truidense VV. Stillingen er dermed 1-1 i Sint- Truiden.
    24'
    Robert Bauer
    Robert Bauer (St. Truidense VV) kommer til en målsjanse på Staaien, men klarer ikke å score.
    25'
    I Sint- Truiden har et frispark blitt tildelt bortelag.
    27'
    Noa Lang
    Club Brugge angriper i Sint- Truiden. Noa Lang avslutter på mål, men greier ikke å score.
    28'
    28'
    Bas Dost vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Bas Dost er tilbake på banen igjen.
    32'
    Frispark for Club Brugge på egen banehalvdel.
    35'
    Bram Van Driessche tildeler Club Brugge en corner. Ruud Vormer sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    36'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) løfter inn en corner fra høyre på Staaien.
    38'
    Charles De Ketelaere
    Sjanse! Club Brugge avanserer forover, men Charles De Ketelaere avslutter utenfor.
    39'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    40'
    Bas Dost (Club Brugge) vinkes av for offside i Sint- Truiden.
    41'
    Dommer Bram Van Driessche venter med å sette i gang spillet fordi Brandon Mechele ligger nede.
    42'
    43'
    Club Brugge slipper å klare seg uten Brandon Mechele som kommer tilbake på banen i Sint- Truiden.
    43'
    Hans Vanaken
    Målsjanse til Club Brugge! Hans Vanaken treffer mål, men keeper redder.
    43'
    43'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Club Brugge.
    44'
    Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til Club Brugge.
    45'
    I Sint- Truiden slår Ruud Vormer en corner fra høyre.
    45'+2
    Spillerbytte - Club Brugge
    Inn: Mats Rits
    Ut: Eder Balanta
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Club Brugge. Inn kommer Mats Rits, mens Eder Balanta tar plass på benken.
    46'
    Liberato Cacace (St. Truidense VV) slår en corner fra venstre side på Staaien.
    46'
    Daiki Hashioka
    Sjanse til St. Truidense VV! Daiki Hashioka er nær ved å score, men keeper redder.
    46'
    Club Brugge, prøver et skudd, men det reddes
    46'
    Bram Van Driessche tildeler St. Truidense VV en corner. Liberato Cacace sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Offside! Jorge Teixeira blir vinket av og St. Truidense VV må dermed bygge opp et nytt angrep.
    47'
    St. Truidense 1 - 2 Club Brugge
    Målgivende: Eduard Sobol
    Mål! Bas Dost (Club Brugge) scorer med hodet. Dermed er stillingen 1-2 på Staaien. Det er en fin assist fra Eduard Sobol.
    49'
    50'
    50'
    Gult kort til Club Brugge
    Jack Hendry
    Jack Hendry (Club Brugge) pådrar seg et gult kort.
    53'
    Frispark i en god posisjon for St. Truidense VV!
    53'
    Gult kort til St. Truidense
    Robert Bauer (St. Truidense VV) mottar sitt første gule kort for dagen på Staaien.
    56'
    Frisparket tildelt Club Brugge er farlig nær St. Truidense VVs målområde.
    57'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    59'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Aboubakary Koita
    Ut: Liberato Cacace
    Liberato Cacace (St. Truidense VV) erstattes av Aboubakary Koita.
    59'
    Inn: Buatu
    Ut: Jorge Teixeira
    St. Truidense VV bytter ut Jorge Teixeira med Buatu. Dette er det andre byttet som Bernd Hollerbach gjør i dagens kamp.
    60'
    62'
    63'
    Noa Lang
    Dommeren gir Noa Lang (Club Brugge) et gult kort.
    64'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til St. Truidense VV like utenfor Club Brugge-området.
    64'
    Christian Bruls
    Målsjanse på Staaien! Christian Bruls fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    I Sint- Truiden slår Christian Bruls en corner fra høyre.
    65'
    Mats Rits
    Mats Rits (Club Brugge) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    66'
    67'
    I Sint- Truiden slår Christian Bruls en corner fra venstre.
    67'
    St. Truidense VV angriper. Daiki Hashioka får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    68'
    Aboubakary Koita
    Aboubakary Koita (St. Truidense VV) får et gult kort av dommer Bram Van Driessche.
    68'
    68'
    Inn: Rocco Reitz
    Ut: Chris Durkin
    St. Truidense VV bytter ut Chris Durkin med Rocco Reitz.
    69'
    Inn: Daichi Hayashi
    Ut: Steve De Ridder
    St. Truidense VV gjør sitt fjerde bytte. Steve De Ridder erstattes av Daichi Hayashi.
    69'
    70'
    71'
    Robert Bauer ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    73'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) avanserer forover på Staaien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    75'
    75'
    Robert Bauer er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Inn: Ignace Van Der Brempt
    Ut: Charles De Ketelaere
    Club Brugge gjør sitt andre bytte. Charles De Ketelaere erstattes av Ignace Van Der Brempt.
    76'
    78'
    Taichi Hara
    Dommer Bram Van Driessche gir Taichi Hara (St. Truidense VV) et gult kort.
    79'
    Bram Van Driessche signaliserer et frispark til Club Brugge på egen banehalvdel.