Christian Bruls (St. Truidense VV) kommer seg fri på Staaien, men avslutningen går utenfor.
    3'
    Daniel Schmidt er tilbake på banen igjen.
    4'
    Liberato Cacace
    St. Truidense VV angriper i Sint- Truiden. Liberato Cacace avslutter på mål, men greier ikke å score.
    6'
    Anderlecht, prøver et skudd, men det reddes
    6'
    Christian Bruls (St. Truidense VV) løfter inn en corner fra høyre på Staaien.
    6'
    I Sint- Truiden slår Liberato Cacace en corner fra venstre.
    7'
    I Sint- Truiden har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    8'
    Frispark St. Truidense VV.
    9'
    Lior Refaelov
    Sjanse til RSC Anderlecht! Lior Refaelov er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    St. Truidense, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    RSC Anderlecht tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    St. Truidense VV angriper. Christian Bruls får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    18'
    18'
    Daichi Hayashi
    St. Truidense VV angriper, men avslutningen til Daichi Hayashi går utenfor.
    21'
    Joshua Zirkzee
    RSC Anderlecht angriper i Sint- Truiden. Joshua Zirkzee fyrer av et skudd som går utenfor.
    22'
    Daichi Hayashi (St. Truidense VV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    25'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    26'
    RSC Anderlecht fosser forover og Lior Refaelov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    27'
    27'
    Frispark for St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    31'
    St. Truidense VV tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til RSC Anderlecht.
    33'
    RSC Anderlecht fosser fremover, men Alexandre Boucaut blåser for offside på Staaien.
    35'
    Robert Bauer
    St. Truidense VV avanserer forover i Sint- Truiden. Robert Bauer avslutter, men treffer ikke mål.
    36'
    Lior Refaelov (RSC Anderlecht) avanserer forover på Staaien. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    38'
    38'
    Francis Amuzu ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    38'
    Alexandre Boucaut tildeler RSC Anderlecht en corner. Sergio Gomez sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    38'
    Wesley Hoedt
    Wesley Hoedt (RSC Anderlecht) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    38'
    38'
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) slår en corner fra høyre side på Staaien.
    39'
    Francis Amuzu kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Staaien.
    39'
    Målsjanse! Liberato Cacace (St. Truidense VV) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    40'
    Frispark til RSC Anderlecht på halvdelen til St. Truidense VV.
    43'
    Taichi Hara
    I Sint- Truiden header Taichi Hara (St. Truidense VV) mot mål, men ballen går utenfor.
    45'
    RSC Anderlecht har fått straffespark i Sint- Truiden!
    46'
    VAR sjekker om det er straffe til Anderlecht
    47'
    Dommeren dømmer straffe til Anderlecht
    47'
    Dommeren dømmer straffe
    47'
    47'
    Gult kort til St. Truidense
    Daniel Schmidt
    Dommer Alexandre Boucaut gir Daniel Schmidt (St. Truidense VV) et gult kort.
    47'
    Anderlecht scorer på straffe!
    St. Truidense 0 - 1 Anderlecht
    Mål: Lior Refaelov
    Mål! RSC Anderlecht tar ledelsen 0-1 takket være et straffespark av Lior Refaelov.
    48'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til St. Truidense VV på egen banehalvdel.
    51'
    Alexandre Boucaut signaliserer et frispark til St. Truidense VV.
    52'
    Målsjanse på Staaien! Christian Bruls fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Dimitri Lavalee ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    54'
    Dommer Alexandre Boucaut venter med å sette i gang spillet fordi Joshua Cullen ligger nede.
    54'
    Joshua Cullen er tilbake i kampen igjen.
    55'
    Dimitri Lavalee ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Sint- Truiden.
    55'
    Jorge Teixeira
    Jorge Teixeira (St. Truidense VV) mottar sitt første gule kort for dagen på Staaien.
    55'
    Alexandre Boucaut tildeler St. Truidense VV en corner. Liberato Cacace sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    56'
    Mål for St. Truidense!
    St. Truidense 1 - 1 Anderlecht
    Mål: Mory Konate
    Mål! hjemmelag utligner ved Mory Konate. Stillingen er nå 1-1.
    56'
    Taichi Hara
    St. Truidense VV angriper, men avslutningen til Taichi Hara går utenfor.
    57'
    Frispark for RSC Anderlecht på egen banehalvdel.
    59'
    Sergio Gomez (RSC Anderlecht) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Staaien.
    60'
    Sergio Gomez er på beina igjen og fortsetter kampen.
    61'
    62'
    Målsjanse! Daichi Hayashi (St. Truidense VV) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    62'
    Spillerbytte - Anderlecht
    Inn: Verschaeren Yari
    Ut: Joshua Zirkzee
    RSC Anderlecht bytter ut Joshua Zirkzee med Verschaeren Yari.
    64'
    Inn: Benito Raman
    Ut: Lior Refaelov
    RSC Anderlecht gjør sitt andre bytte. Lior Refaelov erstattes av Benito Raman.
    64'
    67'
    68'
    Chris Durkin
    Chris Durkin (St. Truidense VV) kommer til en målsjanse på Staaien, men klarer ikke å score.
    69'
    Dommer Alexandre Boucaut ser at linjemannen løfter flagget, og RSC Anderlechts Christian Kouame blåses av for offside.
    70'
    72'
    Jorge Teixeira header i tverrliggeren! Nære på for St. Truidense VV.
    72'
    Inn: Anouar Ait El Hadj
    Ut: Francis Amuzu
    Francis Amuzu (RSC Anderlecht) erstattes av Anouar Ait El Hadj.
    73'
    Inn: Majeed Ashimeru
    Ut: Kristoffer Olsson
    Vincent Kompany (RSC Anderlecht) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Majeed Ashimeru erstatter Kristoffer Olsson.
    73'
    74'
    75'
    Spillerbytte - St. Truidense
    Inn: Aboubakary Koita
    Ut: Daichi Hayashi
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for St. Truidense VV. Inn kommer Aboubakary Koita, mens Daichi Hayashi tar plass på benken.
    76'
    77'
    77'
    RSC Anderlecht har fått straffespark på Staaien!
    77'
    St. Truidense 1 - 2 Anderlecht
    Mål: Sergio Gomez
    Sergio Gomez scorer og RSC Anderlecht leder nå 1-2. Målet kom på et straffespark.
    78'
    80'
    Verschaeren Yari (RSC Anderlecht) slår en corner fra venstre side på Staaien.
    81'
    Inn: Tatsuya Ito
    Ut: Chris Durkin
    St. Truidense VV bytter ut Chris Durkin med Tatsuya Ito. Dette er det andre byttet som Bernd Hollerbach gjør i dagens kamp.
    83'
    Inn: Daiki Hashioka
    Ut: Robert Bauer
    Bytte for St. Truidense VV. Daiki Hashioka kommer inn for Robert Bauer på Staaien.
    84'
    84'
    Aboubakary Koita
    Sjanse! St. Truidense VV avanserer forover, men Aboubakary Koita avslutter utenfor.
    87'
    Benito Raman
    RSC Anderlecht avanserer forover i Sint- Truiden. Benito Raman avslutter, men treffer ikke mål.
    88'
    Inn: Nelson Balongo
    Ut: Liberato Cacace
    Liberato Cacace (St. Truidense VV) erstattes av Nelson Balongo.
    89'
    Aboubakary Koita (St. Truidense VV) fyrer av et skudd som går utenfor.
    89'
    RSC Anderlecht angriper i Sint- Truiden, men blir avblåst for offside.
    90'
    I Sint- Truiden slår Christian Bruls en corner fra høyre.
    90'+2
    Taichi Hara
    Taichi Hara (St. Truidense VV) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    90'+2
    90'+2
    90'+3
    Inn: Michael Murillo
    Ut: Sergio Gomez
    Vincent Kompany gjør dagens femte bytte i Sint- Truiden, når han tar ut Sergio Gomez og setter inn Michael Murillo.
    90'+3
    Frispark til St. Truidense VV på halvdelen til RSC Anderlecht.
    90'+4
    St. Truidense 2 - 2 Anderlecht
    Mål: Toni Leistner
    Målgivende: Christian Bruls
    Mål! St. Truidense VV utligner på Staaien. Målscorer: Toni Leistner. Christian Bruls sto for den målgivende pasningen.