0-1
0-2
    Dagens kamp på kybunpark i St.Gallen er i gang.
    Ousmane Diakite
    FC St. Gallen 1879 avanserer forover i St.Gallen. Ousmane Diakite avslutter, men treffer ikke mål.
    2'
    Arthur Cabral
    Basel 1893 angriper i St.Gallen. Arthur fyrer av et skudd som går utenfor.
    5'
    Frispark for Basel 1893 på egen banehalvdel.
    5'
    I St.Gallen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    7'
    Dan Ndoye
    Dan Ndoye (Basel 1893) kommer til en målsjanse på kybunpark, men klarer ikke å score.
    10'
    Basel 1893 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Mål for Basel 1893!
    FC St. Gallen 1879 0 - 1 Basel 1893
    Mål: Arthur Cabral
    Målgivende: Liam Millar
    Mål! Basel 1893 tar ledelsen 0-1 ved Arthur. Liam Millar sto for den målgivende pasningen.
    15'
    Basel 1893 angriper, men blir avblåst for offside.
    17'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til Basel 1893 på egen banehalvdel.
    19'
    Liam Millar
    Basel 1893 angriper. Liam Millar får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    20'
    FC St. Gallen 1879, prøver et skudd, men det reddes
    20'
    I St.Gallen slår Valentin Stocker en corner fra venstre.
    20'
    Frispark for FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    20'
    FC St. Gallen 1879 tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    Gult kort til FC St. Gallen 1879
    Betim Fazliji
    Dommeren gir Betim Fazliji (FC St. Gallen 1879) et gult kort.
    22'
    Lukas Gortler
    Lukas Gortler (FC St. Gallen 1879) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    25'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879 på egen banehalvdel.
    26'
    Sandro Scharer signaliserer et frispark til FC St. Gallen 1879.
    26'
    Fabian Schubert
    Fabian Schubert treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for FC St. Gallen 1879 i St.Gallen.
    28'
    Victor Ruiz
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) kommer til avslutning på kybunpark, men headingen blir reddet.
    29'
    Basel 1893, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Sandro Scharer tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Victor Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    29'
    Thody Elie Youan
    FC St. Gallen 1879 angriper på kybunpark. Thody Elie Youan header utenfor.
    29'
    30'
    Dan Ndoye ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    31'
    Nicolas Luchinger
    Sjanse! FC St. Gallen 1879 avanserer forover, men Nicolas Luchinger avslutter utenfor.
    33'
    Dan Ndoye er på beina igjen og fortsetter kampen.
    33'
    Gult kort til Basel 1893
    Liam Millar
    Liam Millar (Basel 1893) får et gult kort av dommer Sandro Scharer.
    34'
    34'
    Leonidas Stergiou
    Leonidas Stergiou (FC St. Gallen 1879) kommer seg fri på kybunpark, men avslutningen går utenfor.
    35'
    Offside! Arthur (Basel 1893) er alene igjennom, men dommer Sandro Scharer ser at linjemannen er oppe med flagget.
    38'
    Frisparket tildelt Basel 1893 er farlig nær FC St. Gallen 1879s målområde.
    39'
    Valentin Stocker (Basel 1893) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    40'
    Liam Millar
    Sjanse i St.Gallen! Liam Millar (Basel 1893) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    43'
    43'
    Valentin Stocker (Basel 1893) slår en corner fra høyre side på kybunpark.
    44'
    Spillerbytte - FC St. Gallen 1879
    Inn: Alessio Besio
    Ut: Kwadwo Duah
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt første bytte. Kwadwo Duah erstattes av Alessio Besio.
    46'
    FC St. Gallen 1879 angriper, men avslutningen til Lukas Gortler går utenfor.
    47'
    Victor Ruiz
    Sjanse til FC St. Gallen 1879! Victor Ruiz er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    51'
    Liam Millar
    Basel 1893 fosser forover og Liam Millar fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    52'
    52'
    Fabian Frei
    Basel 1893 angriper, og Fabian Frei sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    53'
    Offside! Arthur (Basel 1893) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    53'
    Alessio Besio
    Alessio Besio (FC St. Gallen 1879) avanserer forover på kybunpark. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    55'
    55'
    Lukas Gortler ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    55'
    FC St. Gallen 1879 slipper å klare seg uten Lukas Gortler som kommer tilbake på banen igjen.
    56'
    Dan Ndoye
    Dan Ndoye (Basel 1893) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    58'
    Frispark til FC St. Gallen 1879 på halvdelen til Basel 1893.
    58'
    Thody Elie Youan (FC St. Gallen 1879) vinkes av for offside i St.Gallen.
    59'
    Sandro Scharer tildeler FC St. Gallen 1879 en corner. Victor Ruiz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Spillerbytte - Basel 1893
    Inn: Pajtim Kasami
    Ut: Valentin Stocker
    Patrick Rahmen gjør dagens første bytte i St.Gallen, når han tar ut Valentin Stocker og setter inn Pajtim Kasami.
    61'
    Inn: Taulant Xhaka
    Ut: Wouter Burger
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Basel 1893. Inn kommer Taulant Xhaka, mens Wouter Burger tar plass på benken.
    62'
    FC St. Gallen 1879 fosser fremover, men Nicolas Luchinger går rett i offsidefella.
    62'
    Basel 1893 angriper, men Dan Ndoye vinkes av for offside.
    64'
    FC St. Gallen 1879 må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Basel 1893.
    65'
    Fabian Frei
    Basel 1893 avanserer forover i St.Gallen. Fabian Frei avslutter, men treffer ikke mål.
    66'
    Fabian Schubert (FC St. Gallen 1879) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    66'
    66'
    Dommer Sandro Scharer venter med å sette i gang spillet fordi Ousmane Diakite ligger nede.
    67'
    Inn: Basil Stillhart
    Ut: Ousmane Diakite
    Ousmane Diakite, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Basil Stillhart kommer inn for FC St. Gallen 1879.
    68'
    Inn: Isaac Schmidt
    Ut: Nicolas Luchinger
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Nicolas Luchinger med Isaac Schmidt. Dette er det tredje byttet som Peter Zeidler gjør i dagens kamp.
    70'
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) slår en corner fra venstre side på kybunpark.
    70'
    Inn: Darian Males
    Ut: Fabian Frei
    Fabian Frei (Basel 1893) erstattes av Darian Males.
    71'
    I St.Gallen slår Victor Ruiz en corner fra venstre.
    74'
    Taulant Xhaka
    Taulant Xhaka (Basel 1893) pådrar seg et gult kort.
    77'
    Frispark FC St. Gallen 1879.
    77'
    Inn: Michael Lang
    Ut: Sergio Lopez
    Bytte for Basel 1893. Michael Lang kommer inn for Sergio Lopez på kybunpark.
    80'
    Inn: Matias Palacios
    Ut: Dan Ndoye
    Basel 1893 bytter ut Dan Ndoye med Matias Palacios.
    80'
    Victor Ruiz (FC St. Gallen 1879) løfter inn en corner fra høyre på kybunpark.
    81'
    Andre gule kort til FC St. Gallen 1879
    Betim Fazliji (FC St. Gallen 1879) må forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort i kampen.
    81'
    82'
    Inn: Leonhard Munst
    Ut: Victor Ruiz
    FC St. Gallen 1879 gjør sitt fjerde bytte. Victor Ruiz erstattes av Leonhard Munst.
    82'
    Inn: Boubacar Traore
    Ut: Michael Kempter
    FC St. Gallen 1879 bytter ut Michael Kempter med Boubacar Traore.
    82'
    Frispark i en god posisjon for Basel 1893!
    83'
    Sandro Scharer tildeler Basel 1893 en corner. Matias Palacios sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    85'
    Arthur (Basel 1893) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    FC St. Gallen 1879 0 - 2 Basel 1893
    Målgivende: Darian Males
    Basel 1893 går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Arthur. Flott spill fra Darian Males før målet.
    86'
    87'
    Darian Males
    Basel 1893 angriper i St.Gallen. Darian Males avslutter på mål, men greier ikke å score.