1-1
64
152
    Dagens kamp på Stade Geoffroy Guichard i Saint Etienne er i gang.
    Offside! Houssem Aouar blir vinket av og Olympique Lyon må dermed bygge opp et nytt angrep.
    3'
    Frispark for Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    8'
    Yvan Neyou
    Sjanse i Saint Etienne! Yvan Neyou (AS Saint Etienne) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    8'
    Olympique Lyon, prøver et skudd, men det reddes
    8'
    AS Saint Etienne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Arnaud Nordin
    Målsjanse til AS Saint Etienne! Arnaud Nordin treffer mål, men keeper redder.
    9'
    9'
    Lucas Paqueta
    Olympique Lyon angriper. Lucas Paqueta får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    13'
    AS Saint Etienne, prøver et skudd, men det reddes
    13'
    Sjanse! Olympique Lyon avanserer forover, men Lucas Paqueta avslutter utenfor.
    13'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Olympique Lyon på egen banehalvdel.
    13'
    Leo Dubois (Olympique Lyon) slår en corner fra høyre side på Stade Geoffroy Guichard.
    15'
    Houssem Aouar
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Houssem Aouar (Olympique Lyon) avanserer forover på Stade Geoffroy Guichard. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    18'
    18'
    Xherdan Shaqiri (Olympique Lyon) løfter inn en corner fra høyre på Stade Geoffroy Guichard.
    19'
    I Saint Etienne slår Ryad Boudebouz en corner fra høyre.
    20'
    Wahbi Khazri
    AS Saint Etienne fosser forover og Wahbi Khazri fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    21'
    21'
    Olympique Lyon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Sjanse til Olympique Lyon! Houssem Aouar er nær ved å score, men keeper redder.
    25'
    25'
    Francois Letexier tildeler AS Saint Etienne en corner. Wahbi Khazri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    27'
    Kolo
    Kolo (AS Saint Etienne) header utenfor.
    27'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Dommeren gir Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) et gult kort.
    32'
    Målet til AS Saint Etienne sjekkes av VAR
    34'
    Målet til AS Saint Etienne blir annullert
    35'
    AS Saint Etienne angriper, men Arnaud Nordin vinkes av for offside.
    35'
    Houssem Aouar skyter i stolpen! Nære på for Olympique Lyon.
    36'
    Olympique Lyon angriper i Saint Etienne. Houssem Aouar avslutter på mål, men greier ikke å score.
    38'
    38'
    39'
    Mål for Olympique Lyon!
    AS Saint Etienne 0 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Houssem Aouar
    Mål! Houssem Aouar gir Olympique Lyon ledelsen 0-1 i Saint Etienne.
    42'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    45'
    Ikke rødt kort likevel
    45'
    Målet til Olympique Lyon sjekkes av VAR
    45'+1
    Målet til Olympique Lyon blir annullert
    45'+1
    Olympique Lyon fosser fremover, men Francois Letexier blåser for offside på Stade Geoffroy Guichard.
    45'+1
    I Saint Etienne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    45'+1
    Frispark AS Saint Etienne.
    45'+2
    Denis Bouanga
    AS Saint Etienne angriper, men avslutningen til Denis Bouanga går utenfor.
    45'+2
    En av AS Saint Etiennes spillere går i offside.
    45'+3
    Gult kort til Olympique Lyon
    Leo Dubois
    Leo Dubois fra Olympique Lyon har fått et gult kort i pausen.
    Mahdi Camara
    Mahdi Camara fra AS Saint Etienne har fått et gult kort i pausen.
    Olympique Lyon fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    47'
    Wahbi Khazri (AS Saint Etienne) kommer til en målsjanse på Stade Geoffroy Guichard, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Det blir farlig! Frispark for Olympique Lyon er nær straffområde.
    51'
    Francois Letexier tildeler Olympique Lyon en corner. Xherdan Shaqiri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    Spillet på Stade Geoffroy Guichard er stoppet midlertidig fordi Anthony Lopes ligger nede.
    54'
    Frispark til Olympique Lyon på halvdelen til AS Saint Etienne.
    55'
    Anthony Lopes er tilbake på banen igjen.
    56'
    AS Saint Etienne fosser forover og Denis Bouanga fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    56'
    56'
    60'
    Kolo (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra høyre på Stade Geoffroy Guichard.
    62'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Lucas Gourna-Douath
    Ut: Arnaud Nordin
    Bytte for AS Saint Etienne. Lucas Gourna-Douath kommer inn for Arnaud Nordin på Stade Geoffroy Guichard.
    65'
    Inn: Romain Hamouma
    Ut: Yvan Neyou
    AS Saint Etienne bytter ut Yvan Neyou med Romain Hamouma. Dette er det andre byttet som Claude Puel gjør i dagens kamp.
    65'
    I Saint Etienne slår Xherdan Shaqiri en corner fra høyre.
    65'
    Kolo (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade Geoffroy Guichard.
    67'
    Francois Letexier tildeler AS Saint Etienne en corner. Wahbi Khazri sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    Spillerbytte - Olympique Lyon
    Inn: Jason Denayer
    Ut: Jerome Boateng
    Jerome Boateng (Olympique Lyon) erstattes av Jason Denayer.
    68'
    Målsjanse! Lucas Paqueta (Olympique Lyon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    70'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    71'
    74'
    Rødt kort!
    Spilleren på Olympique Lyon får rødt kort som følge av VAR-situasjonen
    74'
    Rødt kort til Olympique Lyon
    Anthony Lopes
    Utvisning! Olympique Lyon må klare seg uten Anthony Lopes resten av kampen etter et direkte rødt kort.
    74'
    Inn: Julian Pollersbeck
    Ut: Xherdan Shaqiri
    Olympique Lyon gjør sitt andre bytte. Xherdan Shaqiri erstattes av Julian Pollersbeck.
    76'
    Frispark til AS Saint Etienne på halvdelen til Olympique Lyon.
    77'
    Wahbi Khazri (AS Saint Etienne) kommer til avslutning - i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    77'
    78'
    Inn: Adil Aouchiche
    Ut: Ryad Boudebouz
    Claude Puel gjør dagens tredje bytte i Saint Etienne, når han tar ut Ryad Boudebouz og setter inn Adil Aouchiche.
    78'
    Zaydou Youssouf
    Målsjanse på Stade Geoffroy Guichard! Zaydou Youssouf fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    79'
    79'
    I Saint Etienne slår Adil Aouchiche en corner fra venstre.
    79'
    Miguel Trauco
    Miguel Trauco (AS Saint Etienne) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Dommer Francois Letexier venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Paqueta ligger nede.
    84'
    Lucas Paqueta er på beina igjen og fortsetter kampen på Stade Geoffroy Guichard.
    85'
    Sjanse i Saint Etienne! Mahdi Camara (AS Saint Etienne) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    86'
    86'
    87'
    Inn: Malo Gusto
    Ut: Houssem Aouar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Olympique Lyon. Inn kommer Malo Gusto, mens Houssem Aouar tar plass på benken.
    88'
    Inn: Thiago Mendes
    Ut: Bruno Guimaraes
    Peter Bosz (Olympique Lyon) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Thiago Mendes erstatter Bruno Guimaraes.
    88'
    Inn: Jean-Philippe Krasso
    Ut: Denis Bouanga
    AS Saint Etienne bytter ut Denis Bouanga med Jean-Philippe Krasso.
    89'
    Adil Aouchiche
    Sjanse til AS Saint Etienne! Adil Aouchiche er nær ved å score, men keeper redder.
    90'
    90'
    Kan Olympique Lyon utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+1
    Karl Toko Ekambi
    Karl Toko Ekambi (Olympique Lyon) pådrar seg et gult kort.
    90'+1
    VAR sjekker om det er straffe til AS Saint Etienne
    90'+3
    Dommeren dømmer straffe til AS Saint Etienne
    90'+4
    AS Saint Etienne har fått straffespark på Stade Geoffroy Guichard!
    90'+4
    Jason Denayer
    Jason Denayer (Olympique Lyon) får et gult kort av dommer Francois Letexier.
    90'+4
    AS Saint Etienne scorer på straffe!
    AS Saint Etienne 1 - 1 Olympique Lyon
    Mål: Wahbi Khazri
    Wahbi Khazri setter ballen i mål fra straffemerket på Stade Geoffroy Guichard. Dermed står det 1-1 i Saint Etienne.