3-2
40
33
    Dagens dommer, Pierre Gaillouste, blåser i gang kampen.
    Ryad Boudebouz (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra venstre på Stade Geoffroy Guichard.
    2'
    Frispark til AS Saint Etienne på halvdelen til Clermont Foot.
    2'
    Kolo
    Kolo (AS Saint Etienne) header mot mål, men ballen går utenfor.
    3'
    Pierre Gaillouste tildeler Clermont Foot en corner. Jim Allevinah sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    15'
    Wahbi Khazri (AS Saint Etienne) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stade Geoffroy Guichard.
    17'
    Wahbi Khazri er tilbake på banen igjen.
    18'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til Clermont Foot på egen banehalvdel.
    18'
    Jason Berthomier
    Clermont Foot avanserer forover i Saint Etienne. Jason Berthomier avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Frispark AS Saint Etienne.
    21'
    Ryad Boudebouz
    Ryad Boudebouz (AS Saint Etienne) kommer seg fri på Stade Geoffroy Guichard, men avslutningen går utenfor.
    21'
    Clermont Foot fosser fremover, men Pierre Gaillouste blåser for offside på Stade Geoffroy Guichard.
    23'
    AS Saint Etienne må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Clermont Foot.
    23'
    AS Saint Etienne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Zaydou Youssouf
    Zaydou Youssouf (AS Saint Etienne) kommer til en målsjanse på Stade Geoffroy Guichard, men klarer ikke å score.
    24'
    I Saint Etienne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    24'
    Elbasan Rashani
    Clermont Foot angriper og Elbasan Rashani får avsluttet. Headingen treffer ikke AS Saint Etienne-målet.
    25'
    AS Saint Etienne angriper i Saint Etienne. Ryad Boudebouz fyrer av et skudd som går utenfor.
    26'
    AS Saint Etienne avanserer forover i Saint Etienne. Zaydou Youssouf avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    32'
    Zaydou Youssouf (AS Saint Etienne) avanserer forover på Stade Geoffroy Guichard. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    Clermont, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    I Saint Etienne slår Ryad Boudebouz en corner fra venstre.
    33'
    Frispark for Clermont Foot på egen banehalvdel.
    33'
    Ryad Boudebouz (AS Saint Etienne) slår en corner fra venstre side på Stade Geoffroy Guichard.
    35'
    Clermont Foot angriper, men Pierre Gaillouste blåser for offside.
    37'
    Mohamed Bayo
    Kjempesjanse! Mohamed Bayo (Clermont Foot) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    37'
    Spillet på Stade Geoffroy Guichard er stoppet midlertidig fordi Gabriel Silva ligger nede.
    39'
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Miguel Trauco
    Ut: Gabriel Silva
    Miguel Trauco (AS Saint Etienne) erstatter Gabriel Silva som ser ut til å måtte forlate Stade Geoffroy Guichard med en skade.
    39'
    41'
    Aimen Moueffek
    Aimen Moueffek (AS Saint Etienne) kommer seg fri på Stade Geoffroy Guichard, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Pierre Gaillouste tildeler Clermont Foot en corner. Jason Berthomier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Miguel Trauco
    Sjanse! AS Saint Etienne avanserer forover, men Miguel Trauco avslutter utenfor.
    45'
    Romain Hamouma (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra høyre på Stade Geoffroy Guichard.
    45'
    Målsjanse! Ryad Boudebouz (AS Saint Etienne) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    45'
    Inn: Denis Bouanga
    Ut: Aimen Moueffek
    Bytte for AS Saint Etienne. Denis Bouanga kommer inn for Aimen Moueffek på Stade Geoffroy Guichard.
    46'
    Pierre Gaillouste signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    48'
    51'
    Cedric Hountondji ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    53'
    Spillerbytte - Clermont
    Inn: Jean-Claude Billong
    Ut: Cedric Hountondji
    Cedric Hountondji, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Jean-Claude Billong kommer inn for Clermont Foot.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Saint Etienne fordi Jason Berthomier får behandling for en skade på banen.
    57'
    Clermont Foot slipper å klare seg uten Jason Berthomier som kommer tilbake på banen igjen.
    58'
    Mål for Clermont!
    AS Saint Etienne 0 - 1 Clermont
    Mål: Mohamed Bayo
    Målgivende: Vital N'Simba
    Mohamed Bayo dundrer ballen i mål og Clermont Foot tar ledelsen 0-1 på Stade Geoffroy Guichard. Det er en fin assist fra Vital N'Simba.
    59'
    61'
    Clermont Foot fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    63'
    AS Saint Etienne 0 - 2 Clermont
    Mål: Jason Berthomier
    Målgivende: Jim Allevinah
    Mål! Clermont Foot øker ledelsen til 0-2 etter en scoring av Jason Berthomier på Stade Geoffroy Guichard. Jim Allevinah sto for den målgivende pasningen.
    64'
    Inn: Arnaud Nordin
    Ut: Zaydou Youssouf
    Claude Puel gjør dagens tredje bytte i Saint Etienne, når han tar ut Zaydou Youssouf og setter inn Arnaud Nordin.
    67'
    Inn: Jean-Philippe Krasso
    Ut: Romain Hamouma
    AS Saint Etienne bytter ut Romain Hamouma med Jean-Philippe Krasso. Dette er det fjerde byttet som Claude Puel gjør i dagens kamp.
    67'
    Miguel Trauco (AS Saint Etienne) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Gult kort til Clermont
    Jean-Claude Billong
    Jean-Claude Billong (Clermont Foot) får et gult kort av dommer Pierre Gaillouste.
    68'
    68'
    Skade: Clermont
    69'
    Inn: Saif-Eddine Khaoui
    Ut: Jason Berthomier
    Pascal Gastien (Clermont Foot) blir nødt til å gjøre sitt andre bytte. Saif-Eddine Khaoui erstatter Jason Berthomier som sannsynligvis er skadet.
    70'
    Inn: Jodel Dossou
    Ut: Elbasan Rashani
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt tredje bytte for dagen. Jodel Dossou erstatter Elbasan Rashani.
    70'
    72'
    Gult kort til AS Saint Etienne
    Dommer Pierre Gaillouste gir Miguel Trauco (AS Saint Etienne) et gult kort.
    72'
    Saif-Eddine Khaoui
    Clermont Foot angriper, men avslutningen til Saif-Eddine Khaoui går utenfor.
    72'
    Arnaud Nordin
    Arnaud Nordin skyter i tverrliggeren! Veldig nære for AS Saint Etienne.
    73'
    74'
    Tilbake fra skade: Clermont
    75'
    I Saint Etienne slår Miguel Trauco en corner fra venstre.
    76'
    Jean-Philippe Krasso
    AS Saint Etienne angriper, men avslutningen til Jean-Philippe Krasso går utenfor.
    76'
    Mohamed Bayo (Clermont Foot) kommer til en målsjanse på Stade Geoffroy Guichard, men klarer ikke å score.
    77'
    Mål for AS Saint Etienne!
    AS Saint Etienne 1 - 2 Clermont
    Mål: Arnaud Nordin
    Arnaud Nordin scorer og reduserer dermed til 1-2.
    78'
    Denis Bouanga
    AS Saint Etienne angriper. Denis Bouanga får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    79'
    79'
    Inn: Juan Ramirez
    Ut: Lucas Gourna-Douath
    AS Saint Etienne bytter ut Lucas Gourna-Douath med Juan Ramirez. Dette er det femte byttet som Claude Puel gjør i dagens kamp.
    83'
    Mahdi Camara (AS Saint Etienne) slår en corner fra venstre side på Stade Geoffroy Guichard.
    84'
    Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra høyre på Stade Geoffroy Guichard.
    84'
    Målsjanse! Jean-Philippe Krasso (AS Saint Etienne) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    85'
    Frispark i en god posisjon for Clermont Foot!
    87'
    Inn: Pierre-Yves Hamel
    Ut: Mohamed Bayo
    Pascal Gastien (Clermont Foot) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Pierre-Yves Hamel erstatter Mohamed Bayo.
    87'
    Inn: Jordan Tell
    Ut: Jim Allevinah
    Clermont Foot bytter ut Jim Allevinah med Jordan Tell.
    88'
    Frispark for AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    88'
    I Saint Etienne slår Arnaud Nordin en corner fra høyre.
    90'+2
    AS Saint Etienne 2 - 2 Clermont
    Mål: Jean-Philippe Krasso
    Målgivende: Arnaud Nordin
    Mål! AS Saint Etienne utligner til 2-2 etter en heading av Jean-Philippe Krasso i Saint Etienne. Arnaud Nordin var nest sist på ballen.
    90'+2
    Pierre Gaillouste tildeler AS Saint Etienne en corner. Arnaud Nordin sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    90'+4
    AS Saint Etienne 3 - 2 Clermont
    Mål: Saidou Sow
    Saidou Sow header ballen i mål og AS Saint Etienne leder dermed 3-2. Flott spill fra Arnaud Nordin før målet.