Frispark for AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    Antony Gautier signaliserer et frispark til Angers SCO på egen banehalvdel.
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Saint Etienne fordi Wahbi Khazri får behandling for en skade på banen.
    Wahbi Khazri er på beina igjen og fortsetter kampen.
    7'
    Angers SCO tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Yvann Macon
    Målsjanse på Stade Geoffroy Guichard! Yvann Macon fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    11'
    Angers, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    AS Saint Etienne tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    12'
    Antony Gautier tildeler AS Saint Etienne en corner. Yvann Macon sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    17'
    Harold Moukoudi
    I Saint Etienne header Harold Moukoudi (AS Saint Etienne) mot mål, men ballen går utenfor.
    17'
    Wahbi Khazri
    Wahbi Khazri (AS Saint Etienne) avanserer forover på Stade Geoffroy Guichard. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Aimen Moueffek
    AS Saint Etienne angriper. Aimen Moueffek får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    22'
    22'
    AS Saint Etienne fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    23'
    Jean-Philippe Krasso
    AS Saint Etienne angriper i Saint Etienne. Jean-Philippe Krasso fyrer av et skudd som går utenfor.
    23'
    Frispark Angers SCO.
    27'
    Mål for Angers!
    AS Saint Etienne 0 - 1 Angers
    Mål: Ismael Traore
    Målgivende: Boufal Sofiane
    Ismael Traore header ballen i mål og Angers SCO tar ledelsen 0-1 på Stade Geoffroy Guichard. Flott spill fra Boufal Sofiane før målet.
    28'
    Angers SCO må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra AS Saint Etienne.
    31'
    Ryad Boudebouz
    AS Saint Etienne angriper, men avslutningen til Ryad Boudebouz går utenfor.
    32'
    Frispark for Angers SCO på egen banehalvdel.
    34'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til AS Saint Etienne på egen banehalvdel.
    35'
    Frispark til AS Saint Etienne på halvdelen til Angers SCO.
    35'
    AS Saint Etienne angriper, men blir avblåst for offside.
    36'
    Frisparket tildelt AS Saint Etienne er farlig nær Angers SCOs målområde.
    37'
    Kan AS Saint Etienne utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    40'
    I Saint Etienne har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    43'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til AS Saint Etienne.
    43'
    44'
    45'+1
    Gult kort til Angers
    Boufal Sofiane
    Boufal Sofiane (Angers SCO) mottar sitt første gule kort for dagen på Stade Geoffroy Guichard.
    45'+1
    Spillerbytte - AS Saint Etienne
    Inn: Mickael Nade
    Ut: Harold Moukoudi
    AS Saint Etienne bytter ut Harold Moukoudi med Mickael Nade.
    46'
    AS Saint Etienne avanserer forover i Saint Etienne. Aimen Moueffek avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    49'
    50'
    AS Saint Etienne angriper i Saint Etienne, men blir avblåst for offside.
    51'
    I Saint Etienne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    54'
    Frispark AS Saint Etienne.
    55'
    AS Saint Etienne 0 - 2 Angers
    Mål: Angelo Fulgini
    Mål! Angelo Fulgini øker ledelsen til 0-2.
    56'
    Inn: Romain Hamouma
    Ut: Jean-Philippe Krasso
    AS Saint Etienne bytter ut Jean-Philippe Krasso med Romain Hamouma. Dette er det andre byttet som Claude Puel gjør i dagens kamp.
    59'
    Inn: Arnaud Nordin
    Ut: Aimen Moueffek
    Aimen Moueffek (AS Saint Etienne) erstattes av Arnaud Nordin.
    59'
    Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) løfter inn en corner fra venstre på Stade Geoffroy Guichard.
    60'
    Frispark i en god posisjon for AS Saint Etienne!
    60'
    60'
    Batista Mendy
    Dommer Antony Gautier viser Batista Mendy (Angers SCO) det gule kortet.
    60'
    Antony Gautier signaliserer et frispark til AS Saint Etienne like utenfor Angers SCO-området.
    61'
    Mål for AS Saint Etienne!
    AS Saint Etienne 1 - 2 Angers
    Mål: Wahbi Khazri
    Mål! AS Saint Etienne reduserer til 1-2 etter et mål av Wahbi Khazri på Stade Geoffroy Guichard.
    61'
    66'
    Spillerbytte - Angers
    Inn: Azzedine Ounahi
    Ut: Batista Mendy
    Gerald Baticle (Angers SCO) gjør sitt første bytte for dagen. Azzedine Ounahi erstatter Batista Mendy.
    70'
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Stephane Bahoken
    Bytte for Angers SCO. Mohamed-Ali Cho kommer inn for Stephane Bahoken på Stade Geoffroy Guichard.
    70'
    71'
    72'
    Skudd utenfor mål, AS Saint Etienne
    72'
    En av AS Saint Etiennes spillere går i offside.
    73'
    Inn: Denis Bouanga
    Ut: Yvann Macon
    AS Saint Etienne gjør sitt fjerde bytte. Yvann Macon erstattes av Denis Bouanga.
    73'
    75'
    Hjørnespark til AS Saint Etienne
    79'
    80'
    Sjanse! AS Saint Etienne avanserer forover, men Ryad Boudebouz avslutter utenfor.
    80'
    81'
    Inn: Adil Aouchiche
    Ut: Yvan Neyou
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AS Saint Etienne. Inn kommer Adil Aouchiche, mens Yvan Neyou tar plass på benken.
    82'
    Inn: Enzo Ebosse
    Ut: Pierrick Capelle
    Gerald Baticle gjør dagens tredje bytte i Saint Etienne, når han tar ut Pierrick Capelle og setter inn Enzo Ebosse.
    83'
    84'
    85'
    En av Angers SCOs spillere blir avblåst for offside på Stade Geoffroy Guichard.
    86'
    Arnaud Nordin (AS Saint Etienne) slår en corner fra høyre side på Stade Geoffroy Guichard.
    87'
    Romain Hamouma
    Sjanse i Saint Etienne! Romain Hamouma (AS Saint Etienne) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    88'
    88'
    Inn: Mathias Pereira Lage
    Ut: Angelo Fulgini
    Angelo Fulgini (Angers SCO) erstattes av Mathias Pereira Lage.
    90'+1
    Frispark til Angers SCO på halvdelen til AS Saint Etienne.
    90'+1
    Thomas Mangani
    Dommeren gir Thomas Mangani (Angers SCO) et gult kort.
    90'+2
    90'+3
    90'+3
    90'+4
    AS Saint Etienne 2 - 2 Angers
    Mål: Mickael Nade
    Målgivende: Saidou Sow
    Mickael Nade (AS Saint Etienne) header ballen i mål og utligner til 2-2 på Stade Geoffroy Guichard. Det er en fin assist fra Saidou Sow.