Salloi90'+4
1-1
Judson90'+5
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    4'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    6'
    Joseph Dickerson tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    8'
    Nathan
    Nathan Cardoso (San Jose Earthquakes) header mot mål, men ballen går utenfor.
    8'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    8'
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    9'
    I Kansas City slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    10'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Wilson Harris
    Målsjanse til Sporting Kansas City! Wilson Harris treffer mål, men keeper redder.
    11'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    Joseph Dickerson tildeler Sporting Kansas City en corner. Johnny Russell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    13'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    13'
    En av San Jose Earthquakess spillere blir avblåst for offside.
    15'
    San Jose Earthquakes angriper, men Shea Salinas vinkes av for offside.
    15'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    16'
    Dommer Joseph Dickerson ser at linjemannen løfter flagget, og Sporting Kansas Citys Johnny Russell blåses av for offside.
    16'
    18'
    Daniel Salloi
    Sjanse i Kansas City! Daniel Salloi (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    19'
    19'
    Johnny Russell
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Johnny Russell avslutter på mål, men greier ikke å score.
    19'
    19'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Gadi Kinda
    Sjanse til Sporting Kansas City! Gadi Kinda er nær ved å score, men keeper redder.
    22'
    22'
    Marcos Lopez
    San Jose Earthquakes avanserer forover i Kansas City. Marcos Lopez avslutter, men treffer ikke mål.
    26'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    I Kansas City slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    30'
    30'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    33'
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    34'
    Gadi Kinda
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    34'
    Andreu Fontas
    Andreu Fontas (Sporting Kansas City) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    35'
    35'
    36'
    Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes angriper i Kansas City. Cristian Espinoza fyrer av et skudd som går utenfor.
    38'
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Wilson Harris fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    39'
    39'
    I Kansas City slår Gadi Kinda en corner fra venstre.
    39'
    40'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Eduardo Lopez
    Eduardo Lopez (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    40'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Sporting Kansas City.
    44'
    San Jose Earthquakes angriper, men Joseph Dickerson blåser for offside.
    45'+1
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Jaylin Lindsey
    Ut: Remi Walter
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Jaylin Lindsey, mens Remi Walter tar plass på benken.
    46'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    46'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    48'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    48'
    Frispark Sporting Kansas City.
    49'
    Judson
    Judson (San Jose Earthquakes) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    49'
    50'
    52'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    53'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Sporting Kansas City 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Nathan
    Målgivende: Cristian Espinoza
    Mål! Nathan Cardoso (San Jose Earthquakes) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Children's Mercy Park. Cristian Espinoza sto for den målgivende pasningen.
    53'
    55'
    55'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Jaylin Lindsey (Sporting Kansas City) vrir seg av smerte i gresset.
    57'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Jaylin Lindsey
    Dommeren gir Jaylin Lindsey (Sporting Kansas City) et gult kort.
    57'
    Chris Wondolowski
    San Jose Earthquakes angriper i Kansas City. Chris Wondolowski avslutter på mål, men greier ikke å score.
    58'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    58'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Wilson Harris
    Sporting Kansas City gjør sitt tredje bytte. Wilson Harris erstattes av Khiry Shelton.
    60'
    Inn: Roger Espinoza
    Ut: Gadi Kinda
    Sporting Kansas City bytter ut Gadi Kinda med Roger Espinoza. Dette er det andre byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    60'
    Frispark i en god posisjon for Sporting Kansas City!
    62'
    Graham Zisi
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    62'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Luciano Abecasis
    Ut: Marcos Lopez
    San Jose Earthquakes bytter ut Marcos Lopez med Luciano Abecasis.
    64'
    65'
    Jaylin Lindsey er på beina igjen og fortsetter kampen.
    66'
    Joseph Dickerson tildeler Sporting Kansas City en corner. Luis Martins sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    69'
    Inn: Andy Rios
    Ut: Chris Wondolowski
    Bytte for San Jose Earthquakes. Andy Rios kommer inn for Chris Wondolowski på Children's Mercy Park.
    69'
    70'
    Luis Martins
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Luis Martins går utenfor.
    72'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    74'
    75'
    Judson
    Sjanse! San Jose Earthquakes avanserer forover, men Judson avslutter utenfor.
    75'
    Inn: Carlos Fierro
    Ut: Eduardo Lopez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Carlos Fierro, mens Eduardo Lopez tar plass på benken.
    76'
    Det blir farlig! Frispark for San Jose Earthquakes er nær straffområde.
    77'
    78'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    79'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    81'
    81'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    83'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    83'
    Roger Espinoza
    I Kansas City header Roger Espinoza (Sporting Kansas City) mot mål, men ballen går utenfor.
    83'
    84'
    Carlos Fierro
    San Jose Earthquakes angriper på Children's Mercy Park. Carlos Fierro header utenfor.
    85'
    Joseph Dickerson signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    85'
    Graham Zisi
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) får et gult kort av dommer Joseph Dickerson.
    85'
    Nathan
    Nathan Cardoso (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    86'
    86'
    VAR sjekker om det er straffe til Sporting Kansas City
    89'
    Ingen straffe til Sporting Kansas City
    90'+1
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    90'+2
    Luciano Abecasis
    San Jose Earthquakes angriper. Luciano Abecasis får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    90'+3
    90'+2
    Kan Sporting Kansas City utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    90'+3
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Daniel Salloi
    Mål! hjemmelag utligner ved Daniel Salloi. Stillingen er nå 1-1.
    90'+4
    90'+5
    Andre gule kort til San Jose Earthquakes
    Judson
    Utvisning! Dommer Joseph Dickerson sender Judson (San Jose Earthquakes) av banen etter to gule kort.
    90'+5
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Johnny Russell avslutter, men treffer ikke mål.
    90'+6
    Sporting Kansas City må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra San Jose Earthquakes.
    90'+8
    Shea Salinas
    90'+9
    Sporting Kansas City fosser forover og Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.