0-1
    Fløyta har gått for å starte kampen.
    Frispark Real Salt Lake.
    1'
    Remi Walter (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    9'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Real Salt Lake.
    10'
    Rubio Rubin
    Rubio Rubin (Real Salt Lake) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Daniel Salloi
    Målsjanse! Daniel Salloi (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    12'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    13'
    Damir Kreilach
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    15'
    Real Salt Lake fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    18'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    19'
    Damir Kreilach (Real Salt Lake) fyrer av et skudd som går utenfor.
    20'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    23'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    25'
    28'
    Ted Unkel signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    31'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Real Salt Lake.
    43'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    En av Sporting Kansas Citys spillere går i offside.
    47'
    48'
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    49'
    Real Salt Lake, prøver et skudd, men det reddes
    49'
    Luis Martins
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Luis Martins avslutter på mål, men greier ikke å score.
    49'
    49'
    50'
    50'
    Damir Kreilach ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    51'
    53'
    Damir Kreilach ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Kansas City.
    53'
    54'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    56'
    57'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Ilie Sanchez
    Ut: Jose Mauri
    Sporting Kansas City bytter ut Jose Mauri med Ilie Sanchez. Dette er det første byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    61'
    Sporting Kansas City fosser forover og Daniel Salloi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    62'
    62'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Anderson Julio
    Ut: Rubio Rubin
    Real Salt Lake bytter ut Rubio Rubin med Anderson Julio.
    63'
    66'
    68'
    Real Salt Lake fosser fremover, men Ted Unkel blåser for offside på Children's Mercy Park.
    68'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til Sporting Kansas City.
    71'
    Inn: Justin Meram
    Ut: Pablo Ruiz
    Pablo Mastroeni gjør dagens andre bytte i Kansas City, når han tar ut Pablo Ruiz og setter inn Justin Meram.
    71'
    Inn: Bobby Wood
    Ut: Jonathan Menendez
    Pablo Mastroeni (Real Salt Lake) gjør sitt tredje bytte for dagen. Bobby Wood erstatter Jonathan Menendez.
    71'
    Justin Meram
    Real Salt Lake angriper. Justin Meram får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    74'
    77'
    Skade: Real Salt Lake
    78'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Roger Espinoza
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    78'
    Tilbake fra skade: Real Salt Lake
    79'
    Anderson Julio
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Anderson Julio avslutter utenfor.
    79'
    Inn: Cameron Duke
    Ut: Grayson Barber
    Sporting Kansas City bytter ut Grayson Barber med Cameron Duke. Dette er det andre byttet som Peter Vermes gjør i dagens kamp.
    83'
    Cameron Duke
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Cameron Duke går utenfor.
    85'
    86'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Everton Luiz
    Dommer Ted Unkel gir Everton Luiz (Real Salt Lake) et gult kort.
    86'
    88'
    Albert Rusnak
    Sjanse! Real Salt Lake avanserer forover, men Albert Rusnak avslutter utenfor.
    89'
    Frispark Sporting Kansas City.
    89'
    Real Salt Lake angriper, men avslutningen til Anderson Julio går utenfor.
    90'+2
    90'+3
    Aaron Herrera
    Aaron Herrera (Real Salt Lake) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'+3
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    90'+5
    90'+5
    Mål for Real Salt Lake!
    Sporting Kansas City 0 - 1 Real Salt Lake
    Mål: Damir Kreilach
    Målgivende: Justin Meram
    Real Salt Lake leder 0-1 etter en scoring av Damir Kreilach. Justin Meram sto for den målgivende pasningen.