1-1
2-1
    Den første omgangen er sparket i gang.
    Jaylin Lindsey
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Jaylin Lindsey avslutter utenfor.
    4'
    Frispark for Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark Sporting Kansas City.
    12'
    Gult kort til Los Angeles FC
    Tristan Blackmon
    Dommeren gir Tristan Blackmon (Los Angeles FC) et gult kort.
    12'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    15'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    16'
    I Kansas City slår Johnny Russell en corner fra høyre.
    18'
    Gianluca Busio (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    18'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Los Angeles FC.
    19'
    Alan Pulido
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Alan Pulido fyrer av et skudd som går utenfor.
    21'
    Diego Rossi
    Los Angeles FC fosser forover og Diego Rossi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    22'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Felipe Hernandez
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Felipe Hernandez avslutter, men treffer ikke mål.
    23'
    Mål for Los Angeles FC!
    Sporting Kansas City 0 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Moon-hwan Kim
    Målgivende: Jose Cifuentes
    Mål! Kim Moon-hwan gir Los Angeles FC ledelsen 0-1 i Kansas City. Jose Cifuentes sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Christopher Penso tildeler Los Angeles FC en corner. Eduard Atuesta sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    29'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Los Angeles FC på egen banehalvdel.
    32'
    Jose Cifuentes
    Jose Cifuentes (Los Angeles FC) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    36'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Kansas City fordi Jaylin Lindsey får behandling for en skade på banen.
    38'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Graham Zisi
    Ut: Jaylin Lindsey
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt første bytte for dagen. Graham Zisi erstatter Jaylin Lindsey.
    40'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    43'
    Ilie Sanchez
    I Kansas City header Ilie Sanchez (Sporting Kansas City) mot mål, men ballen går utenfor.
    43'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Los Angeles FC like utenfor Sporting Kansas City-området.
    44'
    Gult kort til Sporting Kansas City
    Ilie Sanchez (Sporting Kansas City) får et gult kort av dommer Christopher Penso.
    44'
    Eduard Atuesta
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    45'
    Frisparket tildelt Los Angeles FC er farlig nær Sporting Kansas Citys målområde.
    45'+2
    Eduard Atuesta (Los Angeles FC) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'+3
    45'+3
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Corey Baird
    Ut: Danny Musovski
    Bob Bradley gjør dagens første bytte i Kansas City, når han tar ut Danny Musovski og setter inn Corey Baird.
    46'
    Inn: Mark-Anthony Kaye
    Ut: Jose Cifuentes
    Bytte for Los Angeles FC. Mark Anthony Kaye kommer inn for Jose Cifuentes på Children's Mercy Park.
    46'
    Gianluca Busio
    Målsjanse! Gianluca Busio (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    49'
    Christopher Penso signaliserer et frispark til Los Angeles FC.
    51'
    Los Angeles FC angriper, men blir avblåst for offside.
    53'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Gianluca Busio (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    55'
    Inn: Carlos Vela
    Ut: Latif Blessing
    Los Angeles FC gjør sitt tredje bytte. Latif Blessing erstattes av Carlos Vela.
    57'
    Los Angeles FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Sporting Kansas City.
    58'
    Rødt kort til Los Angeles FC
    Los Angeles FC må klare seg uten Tristan Blackmon etter at han får et direkte rødt kort!
    58'
    Gianluca Busio (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd på Children's Mercy Park – i tverrliggeren! Oi, oi, oi.
    59'
    60'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Alan Pulido
    Mål! Alan Pulido utligner for Sporting Kansas City. Stillingen er dermed 1-1 i Kansas City.
    61'
    62'
    64'
    Tomas Romero
    Dommer Christopher Penso viser Tomas Romero (Los Angeles FC) det gule kortet.
    65'
    65'
    Christopher Penso tildeler Sporting Kansas City en corner. Johnny Russell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    67'
    68'
    69'
    Frispark Los Angeles FC.
    71'
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Felipe Hernandez fyrer av et skudd som går utenfor.
    72'
    Alan Pulido vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Alan Pulido
    Sporting Kansas City bytter ut Alan Pulido med Khiry Shelton.
    76'
    Inn: Amadou Dia
    Ut: Luis Martins
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting Kansas City. Inn kommer Amadou Dia, mens Luis Martins tar plass på benken.
    76'
    Felipe Hernandez (Sporting Kansas City) prøver å heade ballen i mål på Children's Mercy Park, men mislykkes.
    78'
    Los Angeles FC, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    78'
    Sporting Kansas City angriper på Children's Mercy Park, men Gianluca Busio header utenfor.
    78'
    Los Angeles FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    79'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    79'
    Inn: Bryce Duke
    Ut: Diego Rossi
    Los Angeles FC bytter ut Diego Rossi med Bryce Duke. Dette er det fjerde byttet som Bob Bradley gjør i dagens kamp.
    82'
    Inn: Mamadou Fall
    Ut: Moon-hwan Kim
    Bob Bradley (Los Angeles FC) gjør sitt femte bytte for dagen. Mamadou Mbacke erstatter Kim Moon-hwan.
    82'
    Frispark til Los Angeles FC på halvdelen til Sporting Kansas City.
    84'
    Inn: Wilson Harris
    Ut: Roger Espinoza
    Roger Espinoza (Sporting Kansas City) erstattes av Wilson Harris.
    85'
    Sporting Kansas City 2 - 1 Los Angeles FC
    Mål: Daniel Salloi
    Målgivende: Felipe Hernandez
    I Kansas City tar Sporting Kansas City ledelsen 2-1 etter et mål av Daniel Salloi. Flott spill fra Felipe Hernandez før målet.
    87'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    89'
    90'+2
    Carlos Vela
    Los Angeles FC avanserer forover i Kansas City. Carlos Vela avslutter, men treffer ikke mål.