0-1
1-1
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Kansas City.
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.
    3'
    Offside! Jonathan Lewis (Colorado Rapids) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    6'
    Spillet på Children's Mercy Park er stoppet midlertidig fordi Graham Zisi ligger nede.
    7'
    Sporting Kansas City slipper å klare seg uten Graham Zisi som kommer tilbake på banen i Kansas City.
    8'
    I Kansas City slår Jack Price en corner fra høyre.
    10'
    Andre Shinyashiki
    Andre Shinyashiki (Colorado Rapids) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    11'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    12'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    13'
    Mål for Colorado Rapids!
    Sporting Kansas City 0 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Jonathan Lewis
    Mål! Jonathan Lewis gir Colorado Rapids en 0-1 ledelse.
    17'
    Graham Zisi
    Sporting Kansas City angriper, men avslutningen til Graham Zisi går utenfor.
    20'
    Frispark Sporting Kansas City.
    22'
    Graham Zisi
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Graham Zisi avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Gult kort til Colorado Rapids
    Lalas Abubakar
    Lalas Abubakar (Colorado Rapids) får et gult kort av dommer Fotis Bazakos.
    24'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    25'
    Colorado Rapids tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    30'
    Jonathan Lewis
    Dommer Fotis Bazakos viser Jonathan Lewis (Colorado Rapids) det gule kortet.
    30'
    Daniel Salloi
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) avanserer forover på Children's Mercy Park. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    34'
    Colorado Rapids, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    34'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Colorado Rapids.
    37'
    Fotis Bazakos tildeler Sporting Kansas City en corner. Gadi Kinda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    Johnny Russell
    Johnny Russell header i tverrliggeren i Kansas City! Stor målsjanse for Sporting Kansas City.
    39'
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 1 Colorado Rapids
    Mål: Johnny Russell
    Johnny Russell scorer og utligningen er et faktum på Children's Mercy Park. 1-1.
    41'
    Det blir farlig! Frispark for Sporting Kansas City er nær straffområde.
    41'
    Sporting Kansas City avanserer forover på Children's Mercy Park og Daniel Salloi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Colorado Rapids.
    44'
    44'
    Sporting Kansas City fosser fremover, men Fotis Bazakos blåser for offside på Children's Mercy Park.
    45'+2
    47'
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Children's Mercy Park.
    50'
    Gadi Kinda er tilbake i kampen igjen.
    52'
    Johnny Russell (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    53'
    I Kansas City slår Gadi Kinda en corner fra venstre.
    54'
    Målsjanse til Sporting Kansas City! Daniel Salloi treffer mål, men keeper redder.
    55'
    55'
    Fotis Bazakos tildeler Sporting Kansas City en corner. Johnny Russell sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    56'
    Ilie Sanchez
    Ilie Sanchez (Sporting Kansas City) prøver å heade ballen i mål på Children's Mercy Park, men mislykkes.
    56'
    56'
    Jack Price
    Colorado Rapids angriper i Kansas City. Jack Price fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    Jonathan Lewis (Colorado Rapids) kommer til en målsjanse på Children's Mercy Park, men klarer ikke å score.
    61'
    Spillerbytte - Colorado Rapids
    Inn: Michael Barrios
    Ut: Jonathan Lewis
    Robin Fraser (Colorado Rapids) gjør sitt første bytte for dagen. Michael Barrios erstatter Jonathan Lewis.
    62'
    Inn: Cole Bassett
    Ut: Andre Shinyashiki
    Colorado Rapids bytter ut Andre Shinyashiki med Cole Bassett. Dette er det andre byttet som Robin Fraser gjør i dagens kamp.
    63'
    Sjanse i Kansas City! Johnny Russell (Sporting Kansas City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    64'
    64'
    Mark-Anthony Kaye
    Colorado Rapids avanserer forover og Mark-Anthony Kaye får en strålende mulighet, men ballen går i stolpen!
    67'
    Keegan Rosenberry
    Colorado Rapids angriper i Kansas City. Keegan Rosenberry fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Inn: Dominique Badji
    Ut: Mark-Anthony Kaye
    Bytte for Colorado Rapids. Dominique Badji kommer inn for Mark-Anthony Kaye på Children's Mercy Park.
    68'
    Inn: Lucas Esteves
    Ut: Braian Galvan
    Robin Fraser gjør dagens fjerde bytte i Kansas City, når han tar ut Braian Galvan og setter inn Lucas Esteves.
    68'
    69'
    Auston Trusty
    Auston Trusty (Colorado Rapids) pådrar seg et gult kort.
    69'
    Fotis Bazakos signaliserer et frispark til Colorado Rapids på egen banehalvdel.
    71'
    72'
    Keegan Rosenberry (Colorado Rapids) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    72'
    74'
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Johnny Russell avslutter, men treffer ikke mål.
    75'
    75'
    Alan Pulido
    Sjanse! Sporting Kansas City avanserer forover, men Alan Pulido avslutter utenfor.
    77'
    78'
    Jack Price (Colorado Rapids) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    82'
    Graham Zisi
    Graham Zisi (Sporting Kansas City) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Sporting Kansas City angriper i Kansas City. Johnny Russell avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Cameron Duke
    Cameron Duke (Sporting Kansas City) fyrer av et skudd som går utenfor.
    86'
    Inn: Collen Warner
    Ut: Jack Price
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Colorado Rapids. Inn kommer Collen Warner, mens Jack Price tar plass på benken.
    86'
    88'
    Luis Martins
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Luis Martins fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    90'
    90'
    Hjørnespark til Colorado Rapids
    90'+2
    Fotis Bazakos tildeler Colorado Rapids en corner. Kellyn Acosta sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.