Dagens dommer, Jon Freemon, blåser i gang kampen.
    Mål for Sporting Kansas City!
    Sporting Kansas City 1 - 0 Chicago Fire
    Mål: Jose Mauri
    Målgivende: Remi Walter
    Mål! Jose Mauri gir Sporting Kansas City en 1-0 ledelse. Remi Walter var nest sist på ballen.
    4'
    Sporting Kansas City 2 - 0 Chicago Fire
    Mål: Johnny Russell
    I Kansas City øker Sporting Kansas City ledelsen til 2-0 takket være et mål av Johnny Russell.
    6'
    Frispark for Chicago Fire på egen banehalvdel.
    8'
    Alan Pulido
    Sporting Kansas City avanserer forover i Kansas City. Alan Pulido avslutter, men treffer ikke mål.
    12'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Chicago Fire på egen banehalvdel.
    18'
    Sporting Kansas City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    20'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt bortelag.
    23'
    Frispark til Chicago Fire på halvdelen til Sporting Kansas City.
    25'
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra venstre på Children's Mercy Park.
    27'
    Chicago Fire tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    29'
    Frispark for Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    32'
    Gult kort til Chicago Fire
    Luka Stojanovic
    Luka Stojanovic (Chicago Fire) får et gult kort av dommer Jon Freemon.
    32'
    Alvaro Medran
    Alvaro Medran (Chicago Fire) header mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Chicago Fire fosser fremover, men Jon Freemon blåser for offside på Children's Mercy Park.
    35'
    35'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Sporting Kansas City.
    37'
    Jon Freemon tildeler Sporting Kansas City en corner. Gadi Kinda sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    39'
    I Kansas City slår Gadi Kinda en corner fra venstre.
    41'
    Gadi Kinda (Sporting Kansas City) slår en corner fra høyre side på Children's Mercy Park.
    41'
    Frispark Sporting Kansas City.
    43'
    Johnny Russell
    Johnny Russell skyter i stolpen! Stor sjanse for Sporting Kansas City i Kansas City.
    44'
    Jon Freemon signaliserer et frispark til Sporting Kansas City på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Chicago Fire
    Inn: Chinonso Offor
    Ut: Robert Beric
    Chicago Fire bytter ut Robert Beric med Chinonso Offor.
    46'
    Inn: Jhon Espinoza
    Ut: Boris Sekulic
    Chicago Fire gjør sitt første bytte. Boris Sekulic erstattes av Jhon Espinoza.
    47'
    Inn: Federico Navarro
    Ut: Mauricio Pineda
    Mauricio Pineda (Chicago Fire) erstattes av Federico Navarro.
    47'
    47'
    Daniel Salloi (Sporting Kansas City) løfter inn en corner fra høyre på Children's Mercy Park.
    51'
    Jhon Espinoza
    Sjanse! Chicago Fire avanserer forover, men Jhon Espinoza avslutter utenfor.
    53'
    Federico Navarro
    Federico Navarro (Chicago Fire) mottar sitt første gule kort for dagen på Children's Mercy Park.
    53'
    54'
    Alan Pulido
    Målsjanse! Alan Pulido (Sporting Kansas City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    56'
    60'
    Fabian Herbers
    Kjempesjanse! Fabian Herbers (Chicago Fire) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    64'
    Fabian Herbers skyter i tverrliggeren! Veldig nære for Chicago Fire.
    65'
    66'
    68'
    Miguel Navarro
    Dommer Jon Freemon viser Miguel Navarro (Chicago Fire) det gule kortet.
    68'
    I Kansas City har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    68'
    Inn: Ignacio Aliseda
    Ut: Stanislav Ivanov
    Chicago Fire bytter ut Stanislav Ivanov med Ignacio Aliseda. Dette er det tredje byttet som Raphael Wicky gjør i dagens kamp.
    70'
    Chicago Fire angriper i Kansas City. Alvaro Medran fyrer av et skudd som går utenfor.
    71'
    Ignacio Aliseda
    Ignacio Aliseda (Chicago Fire) kommer seg fri på Children's Mercy Park, men avslutningen går utenfor.
    75'
    Chicago Fire angriper, men avslutningen til Federico Navarro går utenfor.
    78'
    Spillerbytte - Sporting Kansas City
    Inn: Khiry Shelton
    Ut: Jose Mauri
    Bytte for Sporting Kansas City. Khiry Shelton kommer inn for Jose Mauri på Children's Mercy Park.
    78'
    Målsjanse på Children's Mercy Park! Miguel Navarro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    81'
    Sporting Kansas City, prøver et skudd, men det reddes
    81'
    Chicago Fire angriper. Luka Stojanovic får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    84'
    84'
    Inn: Cameron Duke
    Ut: Alan Pulido
    Peter Vermes (Sporting Kansas City) gjør sitt andre bytte for dagen. Cameron Duke erstatter Alan Pulido.
    85'
    86'
    Frispark til Sporting Kansas City på halvdelen til Chicago Fire.
    89'
    Jon Freemon tildeler Sporting Kansas City en corner. Gadi Kinda sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    89'
    90'
    90'+3
    90'+3
    Alvaro Medran (Chicago Fire) slår en corner fra venstre side på Children's Mercy Park.