1-0
    Kampen har startet.
    Gorka Sagues Oscoz signaliserer et frispark til Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    1'
    Gorka Sagues Oscoz signaliserer et frispark til CD Lugo.
    5'
    Uros Djurdjevic
    Uros Djurdjevic (Sporting Gijon) kommer seg fri på El Molinón, men avslutningen går utenfor.
    7'
    Hugo Rama
    CD Lugo angriper, men avslutningen til Hugo Rama går utenfor.
    8'
    Frispark til Sporting Gijon på halvdelen til CD Lugo.
    8'
    Gorka Sagues Oscoz tildeler Sporting Gijon en corner. Aitor sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    11'
    Carlos Pita (CD Lugo) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på El Molinón.
    14'
    Javi Fuego
    Javi Fuego (Sporting Gijon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    CD Lugo slipper å klare seg uten Carlos Pita som kommer tilbake på banen igjen.
    17'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Carlos Pita (CD Lugo) vrir seg av smerte i gresset.
    18'
    Spillerbytte - CD Lugo
    Inn: Fernando Seoane
    Ut: Carlos Pita
    Ruben Albes (CD Lugo) blir nødt til å gjøre sitt første bytte. Fernando Seoane erstatter Carlos Pita som sannsynligvis er skadet.
    19'
    Cristian Herrera
    Cristian Herrera (CD Lugo) kommer til en målsjanse på El Molinón, men klarer ikke å score.
    20'
    Aitor
    Målsjanse! Aitor (Sporting Gijon) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    22'
    I Gijon har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Gult kort til Sporting Gijon
    Jose Gragera
    Jose Gragera (Sporting Gijon) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    26'
    Manu Garcia
    Manu Garcia (Sporting Gijon) avanserer forover på El Molinón. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    CD Lugo, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    I Gijon slår Manu Garcia en corner fra høyre.
    29'
    Frispark for CD Lugo på egen banehalvdel.
    29'
    Hacen
    Sjanse! CD Lugo avanserer forover, men Hacen avslutter utenfor.
    30'
    Frispark Sporting Gijon.
    32'
    Dommer Gorka Sagues Oscoz ser at linjemannen løfter flagget, og Sporting Gijons Uros Djurdjevic blåses av for offside.
    36'
    I Gijon har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    Gaspar Campos
    Sjanse! Sporting Gijon avanserer forover, men Gaspar Campos avslutter utenfor.
    39'
    Sporting Gijon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    40'
    Gorka Sagues Oscoz signaliserer et frispark til Sporting Gijon.
    41'
    Bogdan Milovanov
    Bogdan Milovanov (Sporting Gijon) fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    43'
    Hugo Rama
    51'
    Mål for Sporting Gijon!
    Sporting Gijon 1 - 0 CD Lugo
    Mål: Gaspar Campos
    Målgivende: Bogdan Milovanov
    Sporting Gijon leder 1-0 etter en scoring av Gaspar Campos. Bogdan Milovanov var nest sist på ballen.
    53'
    Sjanse i Gijon! Uros Djurdjevic (Sporting Gijon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    CD Lugo angriper, men Manu Barreiro vinkes av for offside.
    59'
    Inn: Juanpe
    Ut: Hacen
    Hacen (CD Lugo) erstattes av Juanpe.
    59'
    Inn: Gerard Valentín
    Ut: Cristian Herrera
    CD Lugo gjør sitt tredje bytte. Cristian Herrera erstattes av Gerard Valentin.
    59'
    Frispark for Sporting Gijon på egen banehalvdel.
    61'
    62'
    Gorka Sagues Oscoz signaliserer et frispark til CD Lugo på egen banehalvdel.
    63'
    Sporting Gijon angriper. Gaspar Campos får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    64'
    64'
    Frispark CD Lugo.
    65'
    67'
    Gult kort til CD Lugo
    Fernando Seoane
    Fernando Seoane (CD Lugo) pådrar seg et gult kort.
    67'
    Spillerbytte - Sporting Gijon
    Inn: Nacho Mendez
    Ut: Gaspar Campos
    Sporting Gijon bytter ut Gaspar Campos med Nacho Mendez.
    68'
    CD Lugo tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    71'
    Uros Djurdjevic (Sporting Gijon) mottar sitt første gule kort for dagen på El Molinón.
    71'
    Inn: Nikola Cumic
    Ut: Aitor
    Bytte for Sporting Gijon. Nikola Cumic kommer inn for Aitor på El Molinón.
    73'
    Kan CD Lugo utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    74'
    Saul Garcia
    Dommeren gir Saul Garcia (Sporting Gijon) et gult kort.
    74'
    Luis Ruiz
    I Gijon header Luis Ruiz (CD Lugo) mot mål, men ballen går utenfor.
    75'
    76'
    Hugo Rama
    Hugo Rama (CD Lugo) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    78'
    Sporting Gijon, prøver et skudd, men det reddes
    78'
    80'
    Inn: Chris Ramos
    Ut: Edu Campabadal
    CD Lugo bytter ut Edu Campabadal med Chris Ramos. Dette er det fjerde byttet som Ruben Albes gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Arvin Appiah
    Ut: Jose Luis Rodriguez
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for CD Lugo. Inn kommer Arvin Appiah, mens Jose Luis Rodriguez tar plass på benken.
    81'
    Juanpe
    Juanpe (CD Lugo) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    83'
    Offside! Manu Barreiro (CD Lugo) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    84'
    Inn: Pablo Perez
    Ut: Manu Garcia
    David Gallego gjør dagens tredje bytte i Gijon, når han tar ut Manu Garcia og setter inn Pablo Perez.
    86'
    Manu Barreiro
    CD Lugo angriper og Manu Barreiro får avsluttet. Headingen treffer ikke Sporting Gijon-målet.