Frispark for Moreirense FC på egen banehalvdel.
    Moreirense FC, prøver et skudd, men det reddes
    7'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til Sporting CP.
    8'
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira ser at linjemannen løfter flagget, og Sporting CPs Sebastian Coates blåses av for offside.
    9'
    10'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) fyrer av et skudd som går utenfor.
    11'
    Sporting CP fosser fremover, men Paulinho går rett i offsidefella.
    11'
    Rafael Martins
    Målsjanse på Jose Alvalade! Rafael Martins fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    13'
    13'
    14'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    15'
    I Lisboa slår Pablo Sarabia en corner fra venstre.
    16'
    Mål for Sporting!
    Sporting 1 - 0 Moreirense FC
    Mål: Sebastian Coates
    Målgivende: Pablo Sarabia
    Mål! Sporting CP tar ledelsen med 1-0 etter en heading fra Sebastian Coates. Det er en fin assist fra Pablo Sarabia.
    16'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Rafael Martins får behandling for en skade på banen.
    17'
    Rafael Martins er tilbake på banen igjen.
    19'
    Frispark til Moreirense FC på halvdelen til Sporting CP.
    20'
    Frispark Moreirense FC.
    22'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til Moreirense FC.
    22'
    Rafael Martins (Moreirense FC) vinkes av for offside i Lisboa.
    22'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til Moreirense FC på egen banehalvdel.
    23'
    Sporting CP angriper, men Pedro Goncalves vinkes av for offside.
    25'
    Pablo Sarabia (Sporting CP) løfter inn en corner fra venstre på Jose Alvalade.
    26'
    Joao Palhinha
    Joao Palhinha (Sporting CP) header ballen mot mål, men Moreirense FC klarerer.
    27'
    27'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira tildeler Sporting CP en corner. Pablo Sarabia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    28'
    29'
    Moreirense FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    32'
    34'
    Gult kort til Sporting
    Joao Palhinha (Sporting CP) pådrar seg et gult kort.
    34'
    Sporting CPs Pedro Porro blåses av for offside på Jose Alvalade.
    36'
    37'
    38'
    40'
    Pedro Goncalves
    Pedro Goncalves (Sporting CP) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men klarer ikke å score.
    41'
    Paulinho
    Sporting CP angriper i Lisboa. Paulinho fyrer av et skudd som går utenfor.
    42'
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira venter med å sette i gang spillet fordi Paulinho ligger nede.
    42'
    Fabio Pacheco (Moreirense FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jose Alvalade.
    43'
    Paulinho er på beina igjen og fortsetter kampen.
    45'
    Fabio Pacheco er tilbake i kampen igjen.
    45'
    Frispark Sporting CP.
    46'
    Paulinho
    Sporting CP angriper. Paulinho får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    47'
    47'
    47'
    Offside! Walterson (Moreirense FC) er alene igjennom, men dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira ser at linjemannen er oppe med flagget.
    48'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) kommer seg fri på Jose Alvalade, men avslutningen går utenfor.
    48'
    I Lisboa slår Pedro Goncalves en corner fra høyre.
    51'
    55'
    Pablo Sarabia
    Sjanse! Sporting CP avanserer forover, men Pablo Sarabia avslutter utenfor.
    56'
    57'
    Walterson
    Walterson (Moreirense FC) header utenfor.
    58'
    Spillerbytte - Moreirense FC
    Inn: Derik Lacerda
    Ut: Felipe Pires
    Joao Henriques gjør dagens første bytte i Lisboa, når han tar ut Felipe Pires og setter inn Derik Lacerda.
    63'
    Inn: Yan Matheus Santos Souza
    Ut: Walterson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Moreirense FC. Inn kommer Yan, mens Walterson tar plass på benken.
    63'
    66'
    Paulinho
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira gir Paulinho (Sporting CP) et gult kort.
    66'
    Yan Matheus Santos Souza
    Yan (Moreirense FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Matheus Nunes
    Ut: Pablo Sarabia
    Sporting CP bytter ut Pablo Sarabia med Matheus Nunes. Dette er det første byttet som Ruben Amorim gjør i dagens kamp.
    68'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    69'
    70'
    Inn: Andre Luis
    Ut: Rafael Martins
    Bytte for Moreirense FC. Andre Luis kommer inn for Rafael Martins på Jose Alvalade.
    70'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til Moreirense FC.
    71'
    Nuno Santos (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Jose Alvalade.
    73'
    Målsjanse til Sporting CP! Joao Palhinha treffer mål, men keeper redder.
    73'
    73'
    Vitor Jorge Fernandes Ferreira tildeler Sporting CP en corner. Pedro Goncalves sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    73'
    Nuno Santos
    Sporting CP avanserer forover i Lisboa. Nuno Santos avslutter, men treffer ikke mål.
    74'
    75'
    Inn: Tiago Tomas
    Ut: Paulinho
    Ruben Amorim (Sporting CP) gjør sitt andre bytte for dagen. Tiago Tomas erstatter Paulinho.
    77'
    77'
    78'
    79'
    Inn: Filipe Soares
    Ut: Fabio Pacheco
    Joao Henriques (Moreirense FC) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Filipe Soares erstatter Fabio Pacheco.
    80'
    Inn: Matheus Silva
    Ut: Goncalo Franco
    Moreirense FC bytter ut Goncalo Franco med Matheus Silva. Dette er det femte byttet som Joao Henriques gjør i dagens kamp.
    80'
    81'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    82'
    Daniel Braganca
    Dommeren gir Daniel Braganca (Sporting CP) et gult kort.
    83'
    En av Moreirense FCs spillere blir avblåst for offside.
    85'
    Inn: Manuel Ugarte
    Ut: Joao Palhinha
    Joao Palhinha (Sporting CP) erstattes av Manuel Ugarte.
    85'
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Pedro Goncalves
    Sporting CP gjør sitt fjerde bytte. Pedro Goncalves erstattes av Ricardo Esgaio.
    85'
    89'
    Gult kort til Moreirense FC
    Steven Vitoria
    Dommer Vitor Jorge Fernandes Ferreira viser Steven Vitoria (Moreirense FC) det gule kortet.
    90'
    Lazar Rosic
    Lazar Rosic (Moreirense FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    90'
    90'+1
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'+1
    90'+2
    90'+4
    Rodrigo Conceicao
    Rodrigo Conceicao (Moreirense FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.