I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    Bruno Costa (FC Porto) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til FC Porto på egen banehalvdel.
    3'
    Gult kort til Sporting
    Ruben Vinagre
    Ruben Vinagre (Sporting CP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    3'
    Frispark til Sporting CP på halvdelen til FC Porto.
    4'
    Ivan Marcano
    Ivan Marcano (FC Porto) pådrar seg et gult kort.
    4'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Sporting CP.
    6'
    Frispark for FC Porto på egen banehalvdel.
    9'
    Offside! Mehdi Taremi (FC Porto) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    10'
    Sporting CP tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    11'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Mehdi Taremi (FC Porto) vrir seg av smerte i gresset.
    13'
    14'
    Paulinho
    Dommeren gir Paulinho (Sporting CP) et gult kort.
    14'
    Mehdi Taremi ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lisboa.
    14'
    Mål for Sporting!
    Sporting 1 - 0 FC Porto
    Mål: Nuno Santos
    Målgivende: Pedro Porro
    I Lisboa tar Sporting CP ledelsen 1-0 etter et mål av Nuno Santos. Det er en fin assist fra Pedro Porro.
    16'
    Målet til Sporting sjekkes av VAR
    17'
    Målet til Sporting blir stående
    17'
    Jesus Corona
    FC Porto angriper og Jesus Corona får avsluttet. Headingen treffer ikke Sporting CP-målet.
    19'
    Frispark for Sporting CP på egen banehalvdel.
    22'
    FC Portos Mehdi Taremi blåses av for offside på Jose Alvalade.
    23'
    Spillet på Jose Alvalade er stoppet midlertidig fordi Jesus Corona ligger nede.
    23'
    Jesus Corona er på beina igjen og fortsetter kampen.
    25'
    I Lisboa slår Nuno Santos en corner fra venstre.
    26'
    Joao Palhinha
    Joao Palhinha (Sporting CP) header mot mål, men ballen går utenfor.
    26'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til Sporting CP på egen banehalvdel.
    26'
    Otavio (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    27'
    Offside! Nuno Santos (Sporting CP) er alene igjennom, men dommer Nuno Almeida ser at linjemannen er oppe med flagget.
    28'
    29'
    Nuno Santos
    Sjanse i Lisboa! Nuno Santos (Sporting CP) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    31'
    FC Porto, prøver et skudd, men det reddes
    31'
    Nuno Almeida tildeler Sporting CP en corner. Pedro Porro sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Jovane Cabral
    Jovane Cabral (Sporting CP) avanserer forover på Jose Alvalade. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    32'
    33'
    33'
    34'
    Nuno Santos
    Målsjanse til Sporting CP! Nuno Santos treffer mål, men keeper redder.
    36'
    36'
    Nuno Santos (Sporting CP) slår en corner fra venstre side på Jose Alvalade.
    37'
    Frispark FC Porto.
    38'
    Luis Neto
    Luis Neto (Sporting CP) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    38'
    Spillerbytte - FC Porto
    Inn: Wilson Manafa
    Ut: Ivan Marcano
    Sergio Conceicao gjør dagens første bytte i Lisboa, når han tar ut Ivan Marcano og setter inn Wilson Manafa.
    39'
    Inn: Sergio Oliveira
    Ut: Bruno Costa
    Bruno Costa (FC Porto) erstattes av Sergio Oliveira.
    39'
    40'
    41'
    Nuno Santos (Sporting CP) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Jose Alvalade.
    42'
    Otavio ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    42'
    Pedro Porro
    Dommer Nuno Almeida viser Pedro Porro (Sporting CP) det gule kortet.
    43'
    Pepe
    Pepe (FC Porto) pådrar seg et gult kort.
    43'
    FC Porto slipper å klare seg uten Otavio som kommer tilbake på banen igjen.
    45'
    Sporting CP slipper å klare seg uten Nuno Santos som kommer tilbake på banen i Lisboa.
    45'
    46'
    Frispark Sporting CP.
    47'
    FC Porto tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    49'
    Jovane Cabral (Sporting CP) får et gult kort av dommer Nuno Almeida.
    51'
    Nuno Almeida signaliserer et frispark til FC Porto.
    53'
    I Lisboa slår Otavio en corner fra høyre.
    53'
    Kan Sporting CP utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    56'
    Wilson Manafa
    Dommeren gir Wilson Manafa (FC Porto) et gult kort.
    56'
    Pedro Porro
    Sporting CP avanserer forover i Lisboa. Pedro Porro avslutter, men treffer ikke mål.
    57'
    58'
    59'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    Frispark til FC Porto på halvdelen til Sporting CP.
    60'
    61'
    Spillerbytte - Sporting
    Inn: Pablo Sarabia
    Ut: Jovane Cabral
    Sporting CP gjør sitt første bytte. Jovane Cabral erstattes av Pablo Sarabia.
    61'
    62'
    63'
    Frispark i en god posisjon for FC Porto!
    63'
    65'
    Inn: Toni Martinez
    Ut: Joao Mario
    Sergio Conceicao (FC Porto) gjør sitt tredje bytte for dagen. Toni Martinez erstatter Joao Mario.
    65'
    Inn: Ricardo Esgaio
    Ut: Ruben Vinagre
    Sporting CP bytter ut Ruben Vinagre med Ricardo Esgaio.
    69'
    Inn: Matheus Reis
    Ut: Zouhair Feddal
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sporting CP. Inn kommer Matheus Reis, mens Zouhair Feddal tar plass på benken.
    70'
    71'
    Mål for FC Porto!
    Sporting 1 - 1 FC Porto
    Mål: Luis Diaz
    Målgivende: Otavio
    Mål! FC Porto utligner på Jose Alvalade. Målscorer: Luis Diaz. Flott spill fra Otavio før målet.
    71'
    Paulinho
    Paulinho (Sporting CP) kommer til avslutning på Jose Alvalade, men headingen blir reddet.
    74'
    74'
    74'
    Joao Palhinha (Sporting CP) header utenfor.
    74'
    75'
    Otavio
    Otavio (FC Porto) kommer til en målsjanse på Jose Alvalade, men klarer ikke å score.
    76'
    Dommer Nuno Almeida ser at linjemannen løfter flagget, og FC Portos Luis Diaz blåses av for offside.
    77'
    Inn: Bruno Tabata
    Ut: Pedro Porro
    Sporting CP bytter ut Pedro Porro med Bruno Tabata.
    82'
    Nuno Almeida tildeler Sporting CP en corner. Bruno Tabata sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    83'
    Nuno Santos
    Sporting CP fosser forover og Nuno Santos fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    83'
    83'
    84'
    85'
    Toni Martinez
    Toni Martinez (FC Porto) mottar sitt første gule kort for dagen på Jose Alvalade.
    85'
    87'
    Andre gule kort til FC Porto
    Dommer Nuno Almeida gir Toni Martinez (FC Porto) nok et gult kort, som automatisk etterfølges av et rødt!
    87'
    Sergio Oliveira (FC Porto) løfter inn en corner fra venstre på Jose Alvalade.
    90'
    Sergio Oliveira (FC Porto) løfter inn en corner fra høyre på Jose Alvalade.
    90'+1
    Antonio Adan
    Dommer Nuno Almeida gir Antonio Adan (Sporting CP) et gult kort.
    90'+2
    Inn: Marko Grujic
    Ut: Otavio
    FC Porto bytter ut Otavio med Marko Grujic. Dette er det fjerde byttet som Sergio Conceicao gjør i dagens kamp.
    90'+2
    Inn: Pepe
    Ut: Luis Diaz
    Bytte for FC Porto. Pepe kommer inn for Luis Diaz på Jose Alvalade.
    90'+2
    90'+3
    90'+4
    90'+5
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Diogo Costa får behandling for en skade på banen.
    90'+5
    Dommer Nuno Almeida venter med å sette i gang spillet fordi Matheus Nunes ligger nede.