Den første omgangen er sparket i gang.
    Hjørnespark til Freiburg
    2'
    Nicolas Höfler
    I Freiburg får Nicolas Höfler (SC Freiburg) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    3'
    FC Augsburg, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark SC Freiburg.
    6'
    Mål for Freiburg!
    Freiburg 1 - 0 FC Augsburg
    Mål: Lukas Kubler
    Mål! Lukas Kubler gir SC Freiburg en 1-0 ledelse.
    6'
    FC Augsburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Daniel Schlager tildeler FC Augsburg en corner. Mads Pedersen sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    Christian Günter (SC Freiburg) slår en corner fra venstre side på Schwarzwald-Stadion.
    11'
    Vincenzo Grifo (SC Freiburg) løfter inn en corner fra venstre på Schwarzwald-Stadion.
    11'
    Lucas Holer
    SC Freiburg avanserer forover i Freiburg. Lucas Holer avslutter, men treffer ikke mål.
    15'
    Frispark til FC Augsburg på halvdelen til SC Freiburg.
    16'
    Vincenzo Grifo
    SC Freiburg angriper, men avslutningen til Vincenzo Grifo går utenfor.
    18'
    Daniel Schlager tildeler FC Augsburg en corner. Daniel Caligiuri sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    21'
    Mads Pedersen (FC Augsburg) slår en corner fra høyre side på Schwarzwald-Stadion.
    23'
    Freiburg 2 - 0 FC Augsburg
    Mål: Lucas Holer
    Målgivende: Maximilian Eggestein
    Mål! SC Freiburg øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Lucas Holer på Schwarzwald-Stadion. Maximilian Eggestein var nest sist på ballen.
    25'
    Frispark for SC Freiburg på egen banehalvdel.
    26'
    27'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til FC Augsburg.
    27'
    Straffe til SC Freiburg!
    32'
    Freiburg scorer på straffe!
    Freiburg 3 - 0 FC Augsburg
    Mål: Vincenzo Grifo
    Mål! SC Freiburg øker ledelsen til 3-0 etter et straffespark av Vincenzo Grifo.
    33'
    I Freiburg har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    35'
    Christian Günter (SC Freiburg) løfter inn en corner fra høyre på Schwarzwald-Stadion.
    37'
    Kan SC Freiburg utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    37'
    SC Freiburg avanserer forover og Nicolas Höfler kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    38'
    38'
    39'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Freiburg fordi Mads Pedersen får behandling for en skade på banen.
    41'
    Mads Pedersen ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Freiburg.
    42'
    Florian Niederlechner
    Florian Niederlechner (FC Augsburg) avanserer forover på Schwarzwald-Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    45'
    Freiburg, prøver et skudd, men det reddes
    45'
    45'
    Spillerbytte - FC Augsburg
    Inn: Andi Zeqiri
    Ut: Andre Hahn
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Augsburg. Inn kommer Andi Zeqiri, mens Andre Hahn tar plass på benken.
    46'
    Inn: Carlos Gruezo
    Ut: Raphael Framberger
    FC Augsburg gjør sitt andre bytte. Raphael Framberger erstattes av Carlos Gruezo.
    46'
    Skudd på mål, FC Augsburg
    46'
    46'
    SC Freiburg angriper i Freiburg, men blir avblåst for offside.
    49'
    50'
    SC Freiburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    51'
    Nicolas Höfler vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    52'
    Nicolas Höfler er på beina igjen og fortsetter kampen på Schwarzwald-Stadion.
    54'
    SC Freiburg angriper, men blir avblåst for offside.
    55'
    Ruben Vargas
    FC Augsburg angriper i Freiburg. Ruben Vargas fyrer av et skudd som går utenfor.
    60'
    Spillerbytte - Freiburg
    Inn: Yannik Keitel
    Ut: Nicolas Höfler
    SC Freiburg bytter ut Nicolas Höfler med Yannik Keitel.
    61'
    Niklas Dorsch
    Niklas Dorsch (FC Augsburg) fyrer av et skudd som går utenfor.
    62'
    63'
    Frispark for FC Augsburg på egen banehalvdel.
    63'
    Woo-yeong Jeong
    Woo-yeong Jeong (SC Freiburg) kommer til en målsjanse på Schwarzwald-Stadion, men klarer ikke å score.
    64'
    Christian Günter
    Christian Günter (SC Freiburg) kommer seg fri på Schwarzwald-Stadion, men avslutningen går utenfor.
    69'
    Frispark til SC Freiburg på halvdelen til FC Augsburg.
    70'
    Inn: Roland Sallai
    Ut: Manuel Gulde
    Christian Streich (SC Freiburg) gjør sitt andre bytte for dagen. Roland Sallai erstatter Manuel Gulde.
    71'
    Inn: Nils Petersen
    Ut: Woo-yeong Jeong
    Woo-yeong Jeong (SC Freiburg) erstattes av Nils Petersen.
    71'
    Inn: Ermedin Demirovic
    Ut: Lucas Holer
    Christian Streich gjør dagens fjerde bytte i Freiburg, når han tar ut Lucas Holer og setter inn Ermedin Demirovic.
    71'
    Inn: Arne Maier
    Ut: Niklas Dorsch
    Bytte for FC Augsburg. Arne Maier kommer inn for Niklas Dorsch på Schwarzwald-Stadion.
    72'
    Inn: Fredrik Jensen
    Ut: Florian Niederlechner
    FC Augsburg bytter ut Florian Niederlechner med Fredrik Jensen. Dette er det fjerde byttet som Markus Weinzierl gjør i dagens kamp.
    72'
    Daniel Schlager signaliserer et frispark til SC Freiburg.
    73'
    Gult kort til FC Augsburg
    Jeffrey Gouweleeuw
    Jeffrey Gouweleeuw (FC Augsburg) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.