394
    Dagens kamp på Stadio Alberto Picco i La Spezia er i gang.
    Frispark for Spezia Calcio på egen banehalvdel.
    2'
    Gianluca Aureliano tildeler Spezia Calcio en corner. Mehdi Bourabia sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    3'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) slår en corner fra høyre side på Stadio Alberto Picco.
    5'
    I La Spezia slår Federico Chiesa en corner fra høyre.
    7'
    Adrien Rabiot
    Juventus Turin fosser forover og Adrien Rabiot fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    9'
    Spezia Calcio, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Spezia Calcio på egen banehalvdel.
    11'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Spezia Calcio.
    12'
    Federico Chiesa (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Alberto Picco.
    15'
    Matthijs De Ligt
    Matthijs De Ligt (Juventus Turin) kommer til en målsjanse på Stadio Alberto Picco, men klarer ikke å score.
    15'
    Spezia Calcio tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    16'
    Weston McKennie (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Stadio Alberto Picco.
    19'
    20'
    I La Spezia har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    21'
    Frispark til Juventus Turin på halvdelen til Spezia Calcio.
    27'
    Mål for Juventus!
    Spezia Calcio 0 - 1 Juventus
    Mål: Moise Kean
    Målgivende: Adrien Rabiot
    Moise Kean dundrer ballen i mål og Juventus Turin tar ledelsen 0-1 på Stadio Alberto Picco. Adrien Rabiot var nest sist på ballen.
    28'
    Gianluca Aureliano tildeler Juventus Turin en corner. Federico Chiesa sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    30'
    Paulo Dybala (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Alberto Picco.
    30'
    I La Spezia slår Daniele Verde en corner fra høyre.
    32'
    33'
    Daniele Verde
    Sjanse til Spezia Calcio! Daniele Verde er nær ved å score, men keeper redder.
    33'
    Juventus, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Mål for Spezia Calcio!
    Spezia Calcio 1 - 1 Juventus
    Mål: Emmanuel Gyasi
    Mål! hjemmelag utligner ved Emmanuel Gyasi. Stillingen er nå 1-1.
    33'
    Gianluca Aureliano signaliserer et frispark til Juventus Turin på egen banehalvdel.
    37'
    Juventus Turin tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Frisparket tildelt Juventus Turin er farlig nær Spezia Calcios målområde.
    40'
    Paulo Dybala
    Juventus Turin angriper. Paulo Dybala får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    41'
    41'
    Juventus Turin angriper i La Spezia. Paulo Dybala avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    Paulo Dybala (Juventus Turin) slår en corner fra venstre side på Stadio Alberto Picco.
    43'
    Juventus Turin angriper i La Spezia. Paulo Dybala fyrer av et skudd som går utenfor.
    43'
    Frispark Juventus Turin.
    44'
    Målsjanse til Juventus Turin! Paulo Dybala treffer mål, men keeper redder.
    45'
    45'
    Spillerbytte - Juventus
    Inn: Alex Sandro
    Ut: Mattia De Sciglio
    Massimiliano Allegri gjør dagens første bytte i La Spezia, når han tar ut Mattia De Sciglio og setter inn Alex Sandro.
    46'
    Inn: Manuel Locatelli
    Ut: Rodrigo Bentancur
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Juventus Turin. Inn kommer Manuel Locatelli, mens Rodrigo Bentancur tar plass på benken.
    46'
    47'
    Spezia Calcio 2 - 1 Juventus
    Mål: Janis Antiste
    Målgivende: Giulio Maggiore
    Mål! Janis Antiste gir Spezia Calcio en 2-1 ledelse. Flott spill fra Giulio Maggiore før målet.
    49'
    51'
    Gianluca Aureliano tildeler Juventus Turin en corner. Federico Chiesa sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    52'
    53'
    53'
    Paulo Dybala (Juventus Turin) løfter inn en corner fra venstre på Stadio Alberto Picco.
    54'
    Moise Kean
    Moise Kean (Juventus Turin) header ballen mot mål, men Spezia Calcio klarerer.
    55'
    55'
    55'
    Weston McKennie
    Weston McKennie (Juventus Turin) kommer seg fri på Stadio Alberto Picco, men avslutningen går utenfor.
    57'
    58'
    Frispark for Juventus Turin på egen banehalvdel.
    58'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Alex Sandro (Juventus Turin) vrir seg av smerte i gresset.
    59'
    Juventus Turin slipper å klare seg uten Alex Sandro som kommer tilbake på banen i La Spezia.
    59'
    Inn: Alvaro Morata
    Ut: Moise Kean
    Juventus Turin bytter ut Moise Kean med Alvaro Morata.
    59'
    Målsjanse på Stadio Alberto Picco! Paulo Dybala fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    61'
    61'
    I La Spezia slår Federico Chiesa en corner fra venstre.
    61'
    Leonardo Bonucci
    Leonardo Bonucci (Juventus Turin) header mot mål, men ballen går utenfor.
    61'
    Skudd utenfor mål, Spezia Calcio
    64'
    Spezia Calcio 2 - 2 Juventus
    Mål: Federico Chiesa
    Mål! Federico Chiesa utligner til 2-2.
    66'
    Inn: Federico Bernardeschi
    Ut: Adrien Rabiot
    Massimiliano Allegri (Juventus Turin) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Federico Bernardeschi erstatter Adrien Rabiot.
    67'
    68'
    Federico Chiesa
    Juventus Turin avanserer forover i La Spezia. Federico Chiesa avslutter, men treffer ikke mål.
    70'
    Federico Bernardeschi (Juventus Turin) løfter inn en corner fra høyre på Stadio Alberto Picco.
    71'
    71'
    72'
    Spezia Calcio 2 - 3 Juventus
    Mål: Matthijs De Ligt
    Juventus Turin leder 2-3 etter en scoring av Matthijs De Ligt.
    72'
    74'
    76'
    Spillerbytte - Spezia Calcio
    Inn: Rey Manaj
    Ut: Daniele Verde
    Daniele Verde (Spezia Calcio) erstattes av Rey Manaj.
    77'
    Inn: Jacopo Sala
    Ut: Mehdi Bourabia
    Spezia Calcio bytter ut Mehdi Bourabia med Jacopo Sala. Dette er det andre byttet som Thiago Motta gjør i dagens kamp.
    77'
    Inn: M'bala Nzola
    Ut: Janis Antiste
    Spezia Calcio gjør sitt tredje bytte. Janis Antiste erstattes av M'bala Nzola.
    77'
    Giulio Maggiore
    Giulio Maggiore (Spezia Calcio) fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    82'
    Inn: Dejan Kulusevski
    Ut: Federico Chiesa
    Bytte for Juventus Turin. Dejan Kulusevski kommer inn for Federico Chiesa på Stadio Alberto Picco.
    84'
    Sjanse i La Spezia! Giulio Maggiore (Spezia Calcio) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    85'
    85'
    85'
    Gult kort til Spezia Calcio
    Dimitrios Nikolaou
    Dommer Gianluca Aureliano gir Dimitrios Nikolaou (Spezia Calcio) et gult kort.
    85'
    Inn: Eddie Salcedo
    Ut: Giulio Maggiore
    Spezia Calcio bytter ut Giulio Maggiore med Eddie Salcedo.
    85'
    I La Spezia slår Simone Bastoni en corner fra høyre.
    87'
    Gianluca Aureliano tildeler Spezia Calcio en corner. Simone Bastoni sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    88'
    Federico Bernardeschi ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    88'
    Federico Bernardeschi er tilbake i kampen igjen.
    90'+1
    Frispark Spezia Calcio.
    90'+2
    Gult kort til Juventus
    Alvaro Morata
    Alvaro Morata (Juventus Turin) pådrar seg et gult kort.
    90'+3
    Alvaro Morata (Juventus Turin) kommer seg fri på Stadio Alberto Picco, men avslutningen går utenfor.
    90'+4
    90'+4
    M'bala Nzola
    M'bala Nzola (Spezia Calcio) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.