1-1
Glebov90'+6
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    4'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) slår en corner fra venstre side på Otkritie Arena.
    5'
    Spillet på Otkritie Arena er stoppet midlertidig fordi Maksim Osipenko ligger nede.
    8'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    8'
    Maksim Osipenko er på beina igjen og fortsetter kampen.
    9'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    11'
    Khoren Bayramyan
    FK Rostov angriper i Moskva. Khoren Bayramyan fyrer av et skudd som går utenfor.
    14'
    Frispark til FK Spartak Moskva på halvdelen til FK Rostov.
    15'
    Quincy Promes
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) kommer til en målsjanse på Otkritie Arena, men klarer ikke å score.
    18'
    Lyubimov Artem Mikhailovich signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    20'
    23'
    Frispark for FK Rostov på egen banehalvdel.
    24'
    Quincy Promes (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra venstre på Otkritie Arena.
    29'
    Lyubimov Artem Mikhailovich signaliserer et frispark til FK Rostov.
    32'
    32'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Ayrton Lucas (FK Spartak Moskva) vrir seg av smerte i gresset.
    33'
    Ayrton Lucas er tilbake i kampen igjen.
    34'
    Samuel Gigot vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    36'
    Dmitri Poloz
    Dmitri Poloz (FK Rostov) kommer seg fri på Otkritie Arena, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Samuel Gigot ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Moskva.
    37'
    Målsjanse til FK Rostov! Dmitri Poloz treffer mål, men keeper redder.
    39'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    39'
    40'
    Georgi Dzhikiya ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'+1
    FK Spartak Moskva slipper å klare seg uten Georgi Dzhikiya som kommer tilbake på banen i Moskva.
    45'+2
    FK Rostov avanserer forover i Moskva. Dmitri Poloz avslutter, men treffer ikke mål.
    46'
    Offside! Pontus Almqvist blir vinket av og FK Rostov må dermed bygge opp et nytt angrep.
    49'
    Aleksandr Sobolev ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    50'
    Aleksandr Sobolev kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Otkritie Arena.
    52'
    53'
    Frispark FK Spartak Moskva.
    54'
    Jordan Larsson
    Sjanse! FK Spartak Moskva avanserer forover, men Jordan Larsson avslutter utenfor.
    58'
    Lyubimov Artem Mikhailovich tildeler FK Rostov en corner. Dmitri Poloz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    59'
    I Moskva slår Dmitri Poloz en corner fra høyre.
    60'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Zelimkhan Bakaev
    Ut: Jordan Larsson
    Bytte for FK Spartak Moskva. Zelimkhan Bakaev kommer inn for Jordan Larsson på Otkritie Arena.
    63'
    Armin Gigovic
    Armin Gigovic (FK Rostov) header mot mål, men ballen går utenfor.
    67'
    Spillerbytte - FK Rostov
    Inn: Nikolay Komlichenko
    Ut: Ali Sowe
    FK Rostov bytter ut Ali Sowe med Nikolay Komlichenko.
    67'
    FK Spartak Moskva angriper. Quincy Promes får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    68'
    FK Rostov, prøver et skudd, men det reddes
    68'
    71'
    Lyubimov Artem Mikhailovich signaliserer et frispark til FK Rostov på egen banehalvdel.
    72'
    73'
    74'
    Sjanse til FK Rostov! Dmitri Poloz er nær ved å score, men keeper redder.
    75'
    75'
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Quincy Promes
    Rui Vitoria gjør dagens andre bytte i Moskva, når han tar ut Quincy Promes og setter inn Mikhail Ignatov.
    77'
    Mikhail Ignatov
    FK Spartak Moskva fosser forover og Mikhail Ignatov fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    78'
    78'
    I Moskva slår Zelimkhan Bakaev en corner fra venstre.
    78'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Spartak Moskva 1 - 0 FK Rostov
    Mål: Ruslan Litvinov
    Målgivende: Zelimkhan Bakaev
    Ruslan Litvinov header ballen i mål og FK Spartak Moskva tar ledelsen 1-0 på Otkritie Arena. Det er en fin assist fra Zelimkhan Bakaev.
    78'
    79'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    80'
    FK Rostov tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    81'
    Inn: Kirill Folmer
    Ut: Nikolay Poyarkov
    Vitaliy Kafanov (FK Rostov) gjør sitt andre bytte for dagen. Kirill Folmer erstatter Nikolay Poyarkov.
    81'
    82'
    Victor Moses
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) fyrer av et skudd som går utenfor.
    84'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Zelimkhan Bakaev
    Dommer Lyubimov Artem Mikhailovich viser Zelimkhan Bakaev (FK Spartak Moskva) det gule kortet.
    85'
    85'
    Frispark FK Rostov.
    86'
    86'
    FK Spartak Moskva angriper. Mikhail Ignatov får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    87'
    87'
    88'
    Georgi Dzhikiya
    Georgi Dzhikiya (FK Spartak Moskva) pådrar seg et gult kort.
    88'
    Inn: Danila Sukhomlinov
    Ut: Armin Gigovic
    Armin Gigovic (FK Rostov) erstattes av Danila Sukhomlinov.
    88'
    Zelimkhan Bakaev vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    89'
    Aleksandr Sobolev
    Dommeren gir Aleksandr Sobolev (FK Spartak Moskva) et gult kort.
    90'
    90'
    Danila Sukhomlinov
    Målsjanse! Danila Sukhomlinov (FK Rostov) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    90'+1
    Zelimkhan Bakaev er på beina igjen og fortsetter kampen på Otkritie Arena.
    90'+1
    Frispark til FK Rostov på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    90'+2
    90'+4
    Mål for FK Rostov!
    FK Spartak Moskva 1 - 1 FK Rostov
    Mål: Danil Glebov
    Målgivende: Nikolay Komlichenko
    Mål! Danil Glebov utligner for FK Rostov. Stillingen er dermed 1-1 i Moskva. Flott spill fra Nikolay Komlichenko før målet.