3-4
181
657
    Dommeren blåser i gang dagens kamp i Moskva.
    James Maddison (Leicester City FC) slår en corner fra venstre side på Otkritie Arena.
    1'
    Skudd på mål, Leicester City
    1'
    FK Spartak Moskva, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    En av Leicester City FCs spillere blir avblåst for offside på Otkritie Arena.
    1'
    Ayrton Lucas
    Ayrton Lucas (FK Spartak Moskva) kommer seg fri på Otkritie Arena, men avslutningen går utenfor.
    5'
    I Moskva slår Jordan Larsson en corner fra høyre.
    7'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark for FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    9'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    9'
    Patson Daka
    Leicester City FC avanserer forover i Moskva. Patson Daka avslutter, men treffer ikke mål.
    10'
    Mål for FK Spartak Moskva!
    FK Spartak Moskva 1 - 0 Leicester City
    Mål: Aleksandr Sobolev
    Målgivende: Zelimkhan Bakaev
    Aleksandr Sobolev setter ballen i nettet og FK Spartak Moskva leder nå 1-0. Zelimkhan Bakaev sto for den målgivende pasningen.
    11'
    James Maddison
    James Maddison (Leicester City FC) avanserer forover på Otkritie Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    12'
    12'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    13'
    Jonny Evans
    Jonny Evans (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på Otkritie Arena, men klarer ikke å score.
    13'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra høyre på Otkritie Arena.
    15'
    Caglar Söyüncü
    Leicester City FC angriper og Caglar Söyüncü får avsluttet. Headingen treffer ikke FK Spartak Moskva-målet.
    15'
    Youri Tielemans
    Målsjanse på Otkritie Arena! Youri Tielemans fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    16'
    16'
    James Maddison (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    17'
    Frispark Leicester City FC.
    19'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på Otkritie Arena.
    20'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva på egen banehalvdel.
    20'
    21'
    23'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    25'
    I Moskva har et frispark blitt tildelt bortelag.
    26'
    Luke Thomas
    Målsjanse! Luke Thomas (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    28'
    Anastasios Sidiropoulos signaliserer et frispark til FK Spartak Moskva.
    30'
    Gult kort til Leicester City
    Ricardo Pereira
    Dommer Anastasios Sidiropoulos viser Ricardo Pereira (Leicester City FC) det gule kortet.
    30'
    32'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til FK Spartak Moskva.
    33'
    Gult kort til FK Spartak Moskva
    Ruslan Litvinov
    Dommeren gir Ruslan Litvinov (FK Spartak Moskva) et gult kort.
    33'
    Luke Thomas
    Leicester City FC angriper i Moskva. Luke Thomas fyrer av et skudd som går utenfor.
    37'
    Skade: FK Spartak Moskva
    37'
    Tilbake fra skade: FK Spartak Moskva
    39'
    39'
    40'
    41'
    Georgi Dzhikiya
    FK Spartak Moskva angriper i Moskva. Georgi Dzhikiya avslutter på mål, men greier ikke å score.
    41'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    41'
    FK Spartak Moskva 2 - 0 Leicester City
    Mål: Jordan Larsson
    Målgivende: Victor Moses
    I Moskva øker FK Spartak Moskva ledelsen til 2-0 takket være et mål av Jordan Larsson. Flott spill fra Victor Moses før målet.
    44'
    Mål for Leicester City!
    FK Spartak Moskva 2 - 1 Leicester City
    Mål: Patson Daka
    Målgivende: Kelechi Iheanacho
    Mål! Patson Daka holder Leicester City FCet inne i kampen med en redusering til 2-1. Kelechi Iheanacho var nest sist på ballen.
    45'
    45'+1
    FK Spartak Moskva 2 - 2 Leicester City
    Patson Daka scorer og utligner dermed til 2-2. Det er en fin assist fra Kelechi Iheanacho.
    48'
    Målet til Leicester City sjekkes av VAR
    48'
    Målet til Leicester City blir stående
    49'
    49'
    Leicester City FC angriper på Otkritie Arena. Youri Tielemans header utenfor.
    50'
    Frispark FK Spartak Moskva.
    51'
    FK Spartak Moskva 2 - 3 Leicester City
    Målgivende: Youri Tielemans
    Mål! Leicester City FC tar ledelsen 2-3 takket være en scoring av Patson Daka på Otkritie Arena. Youri Tielemans sto for den målgivende pasningen.
    54'
    55'
    55'
    55'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler FK Spartak Moskva en corner. Victor Moses sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    57'
    Patson Daka
    Leicester City FC angriper, men avslutningen til Patson Daka går utenfor.
    59'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Marc Albrighton
    Ut: Ricardo Pereira
    Leicester City FC gjør sitt første bytte. Ricardo Pereira erstattes av Marc Albrighton.
    59'
    60'
    Frisparket tildelt Leicester City FC er farlig nær FK Spartak Moskvas målområde.
    61'
    Zelimkhan Bakaev (FK Spartak Moskva) slår en corner fra venstre side på Otkritie Arena.
    63'
    Samuel Gigot
    FK Spartak Moskva angriper på Otkritie Arena, men Samuel Gigot header utenfor.
    63'
    Dommer Anastasios Sidiropoulos venter med å sette i gang spillet fordi Youri Tielemans ligger nede.
    65'
    Inn: Hamza Choudhury
    Ut: Youri Tielemans
    Det virker som Youri Tielemans ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Hamza Choudhury.
    65'
    I Moskva slår Marc Albrighton en corner fra venstre.
    67'
    Anastasios Sidiropoulos tildeler Leicester City FC en corner. Marc Albrighton sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    68'
    Spillerbytte - FK Spartak Moskva
    Inn: Quincy Promes
    Ut: Zelimkhan Bakaev
    FK Spartak Moskva bytter ut Zelimkhan Bakaev med Quincy Promes.
    68'
    Inn: Mikhail Ignatov
    Ut: Roman Zobnin
    Bytte for FK Spartak Moskva. Mikhail Ignatov kommer inn for Roman Zobnin på Otkritie Arena.
    68'
    Mikhail Ignatov
    FK Spartak Moskva angriper i Moskva. Mikhail Ignatov avslutter på mål, men greier ikke å score.
    70'
    70'
    Leicester City FC angriper, men Anastasios Sidiropoulos blåser for offside.
    71'
    I Moskva slår Jordan Larsson en corner fra venstre.
    74'
    Victor Moses (FK Spartak Moskva) løfter inn en corner fra venstre på Otkritie Arena.
    74'
    FK Spartak Moskva 2 - 4 Leicester City
    Målgivende: James Maddison
    Patson Daka øker Leicester City FCs ledelse til 2-4! Det er en fin assist fra James Maddison.
    79'
    81'
    82'
    Inn: Jannik Vestergaard
    Ut: Jonny Evans
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Jannik Vestergaard, mens Jonny Evans tar plass på benken.
    82'
    Inn: Ryan Bertrand
    Ut: Luke Thomas
    Luke Thomas (Leicester City FC) erstattes av Ryan Bertrand.
    82'
    83'
    FK Spartak Moskva tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    84'
    FK Spartak Moskva 3 - 4 Leicester City
    Mål! FK Spartak Moskva reduserer til 3-4 etter et mål av Aleksandr Sobolev på Otkritie Arena. Flott spill fra Victor Moses før målet.
    86'
    87'
    88'
    Boubakary Soumare
    Dommer Anastasios Sidiropoulos gir Boubakary Soumare (Leicester City FC) et gult kort.
    88'
    Inn: Alesandr Lomovitskiy
    Ut: Jordan Larsson
    FK Spartak Moskva gjør sitt tredje bytte. Jordan Larsson erstattes av Alesandr Lomovitskiy.
    89'
    90'+3
    90'+5
    Alesandr Lomovitskiy
    Alesandr Lomovitskiy (FK Spartak Moskva) får et gult kort av dommer Anastasios Sidiropoulos.