Vitesse Arnhem tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam på egen banehalvdel.
    Frispark for Vitesse Arnhem på egen banehalvdel.
    Mål for Vitesse!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 Vitesse
    Mål: Nikolai Frederiksen
    Målgivende: Maximilian Wittek
    Nikolai Frederiksen setter ballen i nettet og Vitesse Arnhem leder nå 0-1. Det er en fin assist fra Maximilian Wittek.
    16'
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til Vitesse Arnhem.
    19'
    Det blir farlig! Frispark for Vitesse Arnhem er nær straffområde.
    23'
    Hjørnespark til Sparta Rotterdam
    29'
    Skudd på mål, Sparta Rotterdam
    29'
    Vitesse, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Nikolai Frederiksen
    Sjanse til Vitesse Arnhem! Nikolai Frederiksen er nær ved å score, men keeper redder.
    35'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    35'
    Hjørnespark til Vitesse
    35'
    37'
    Sparta Rotterdam 0 - 2 Vitesse
    Målgivende: Jacob Rasmussen
    Vitesse Arnhem går opp i en 0-2 ledelse etter et mål av Nikolai Frederiksen. Jacob Rasmussen var nest sist på ballen.
    37'
    39'
    Sparta Rotterdam fosser fremover, men Bas Nijhuis blåser for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    39'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    43'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Mario Engels
    Ut: Lennart Thy
    Bytte for Sparta Rotterdam. Mario Engels kommer inn for Lennart Thy på Sparta Stadium Het Kasteel.
    46'
    47'
    Inn: Mohammed Osman
    Ut: Emanuel Emegha
    Sparta Rotterdam gjør sitt andre bytte. Emanuel Emegha erstattes av Mohammed Osman.
    47'
    Inn: Vito Van Crooij
    Ut: Bryan Smeets
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Vito Van Crooij, mens Bryan Smeets tar plass på benken.
    48'
    Nikolai Frederiksen (Vitesse Arnhem) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Sparta Stadium Het Kasteel.
    53'
    Spillerbytte - Vitesse
    Inn: Lois Openda
    Ut: Nikolai Frederiksen
    Nikolai Frederiksen (Vitesse Arnhem) erstattes av Lois Openda.
    54'
    Inn: Toni Domgjoni
    Ut: Daan Huisman
    Thomas Letsch gjør dagens andre bytte i Rotterdam, når han tar ut Daan Huisman og setter inn Toni Domgjoni.
    55'
    Inn: Matus Bero
    Ut: Sondre Tronstad
    Thomas Letsch (Vitesse Arnhem) gjør sitt tredje bytte for dagen. Matus Bero erstatter Sondre Tronstad.
    55'
    Vitesse Arnhem slipper å klare seg uten Nikolai Frederiksen som kommer tilbake på banen igjen.
    56'
    Maximilian Wittek (Vitesse Arnhem) løfter inn en corner fra venstre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    58'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    59'
    61'
    Skudd utenfor mål, Sparta Rotterdam
    62'
    Vitesse Arnhem angriper, men Bas Nijhuis blåser for offside.
    64'
    Sven Mijnans
    Målsjanse! Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Mål for Sparta Rotterdam!
    Sparta Rotterdam 1 - 2 Vitesse
    Mål: Sven Mijnans
    Målgivende: Mica Pinto
    Mål! Sparta Rotterdam reduserer til 1-2 etter et mål av Sven Mijnans på Sparta Stadium Het Kasteel. Flott spill fra Mica Pinto før målet.
    70'
    72'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) avanserer forover på Sparta Stadium Het Kasteel. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    73'
    73'
    Inn: Tomas Hajek
    Ut: Million Manhoef
    Vitesse Arnhem bytter ut Million Manhoef med Tomas Hajek.
    81'
    Vito Van Crooij
    Sparta Rotterdam angriper i Rotterdam. Vito Van Crooij avslutter på mål, men greier ikke å score.
    82'
    82'
    Frispark i en god posisjon for Sparta Rotterdam!
    83'
    En av Vitesse Arnhems spillere blir avblåst for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    85'
    Inn: Romaric Yapi
    Ut: Thomas Buitink
    Vitesse Arnhem gjør sitt femte bytte. Thomas Buitink erstattes av Romaric Yapi.
    89'
    90'+1
    90'+1
    Bas Nijhuis signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    90'+1
    90'+2
    Sparta Rotterdam 2 - 2 Vitesse
    Mål! Sven Mijnans utligner til 2-2. Mica Pinto sto for den målgivende pasningen.