Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til Sparta Rotterdam.
    Frispark til Sparta Rotterdam på halvdelen til FC Twente Enschede.
    Tom Beugelsdijk (Sparta Rotterdam) kommer til en målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    9'
    Frispark for FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    11'
    Dimitris Limnios
    Målsjanse på Sparta Stadium Het Kasteel! Dimitris Limnios fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    15'
    Lennart Thy
    Sjanse i Rotterdam! Lennart Thy (Sparta Rotterdam) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    FC Twente, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Michal Sadilek (FC Twente Enschede) løfter inn en corner fra høyre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    21'
    I Rotterdam har et frispark blitt tildelt bortelag.
    22'
    Sparta Rotterdam tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Emanuel Emegha
    Sparta Rotterdam angriper i Rotterdam. Emanuel Emegha fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Offside! Lennart Thy (Sparta Rotterdam) er alene igjennom, men dommer Edwin Van de Graaf ser at linjemannen er oppe med flagget.
    31'
    Edwin Van de Graaf signaliserer et frispark til FC Twente Enschede på egen banehalvdel.
    35'
    Ricky Van Wolfswinkel
    Sjanse til FC Twente Enschede! Ricky Van Wolfswinkel er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    Sparta Rotterdam, prøver et skudd, men det reddes
    37'
    Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) slår en corner fra høyre side på Sparta Stadium Het Kasteel.
    38'
    Frispark Sparta Rotterdam.
    41'
    Edwin Van de Graaf tildeler Sparta Rotterdam en corner. Bryan Smeets sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    42'
    Bart Vriends
    Sparta Rotterdam angriper på Sparta Stadium Het Kasteel. Bart Vriends header utenfor.
    42'
    Sven Mijnans
    Sparta Rotterdam angriper og Sven Mijnans får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Twente Enschede-målet.
    45'
    52'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Rotterdam fordi Tom Beugelsdijk får behandling for en skade på banen.
    61'
    Tom Beugelsdijk er på beina igjen og fortsetter kampen.
    62'
    Spillerbytte - FC Twente
    Inn: Michel Vlap
    Ut: Ramiz Zerrouki
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Twente Enschede. Inn kommer Michel Vlap, mens Ramiz Zerrouki tar plass på benken.
    64'
    I Rotterdam slår Michal Sadilek en corner fra venstre.
    66'
    Frispark til FC Twente Enschede på halvdelen til Sparta Rotterdam.
    66'
    Spillerbytte - Sparta Rotterdam
    Inn: Aaron Meijers
    Ut: Sven Mijnans
    Bytte for Sparta Rotterdam. Aaron Meijers kommer inn for Sven Mijnans på Sparta Stadium Het Kasteel.
    67'
    Edwin Van de Graaf tildeler FC Twente Enschede en corner. Dimitris Limnios sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    74'
    Inn: Mario Engels
    Ut: Emanuel Emegha
    Sparta Rotterdam bytter ut Emanuel Emegha med Mario Engels.
    74'
    Sparta Rotterdams Mario Engels blåses av for offside på Sparta Stadium Het Kasteel.
    76'
    77'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Twente
    81'
    Dommeren dømmer straffe til FC Twente
    82'
    Straffe! Dommer Edwin Van de Graaf plasserer ballen på krittmerket for FC Twente Enschede...
    82'
    FC Twente scorer på straffe!
    Sparta Rotterdam 0 - 1 FC Twente
    Mål: Ricky Van Wolfswinkel
    FC Twente Enschede tar ledelsen 0-1 etter et velplassert straffespark av Ricky Van Wolfswinkel.
    83'
    Gult kort til Sparta Rotterdam
    Giannis Masouras
    Dommer Edwin Van de Graaf viser Giannis Masouras (Sparta Rotterdam) det gule kortet.
    83'
    Inn: Vaclav Cerny
    Ut: Daan Rots
    Daan Rots (FC Twente Enschede) erstattes av Vaclav Cerny.
    84'
    Inn: Julio Pleguezuelo
    Ut: Mees Hilgers
    FC Twente Enschede gjør sitt tredje bytte. Mees Hilgers erstattes av Julio Pleguezuelo.
    84'
    84'
    Inn: Vito Van Crooij
    Ut: Giannis Masouras
    Sparta Rotterdam bytter ut Giannis Masouras med Vito Van Crooij.
    85'
    Inn: Mohammed Osman
    Ut: Adil Auassar
    Sparta Rotterdam gjør sitt fjerde bytte. Adil Auassar erstattes av Mohammed Osman.
    85'
    Inn: Kenzo Goudmijn
    Ut: Mica Pinto
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Sparta Rotterdam. Inn kommer Kenzo Goudmijn, mens Mica Pinto tar plass på benken.
    85'
    FC Twente Enschede fosser fremover, men Ricky Van Wolfswinkel går rett i offsidefella.
    86'
    87'
    89'
    Gult kort til FC Twente
    Michel Vlap
    Michel Vlap (FC Twente Enschede) mottar et gult kort på Sparta Stadium Het Kasteel, og må dermed stå over en kamp pga for mange gule kort denne sesongen.
    89'
    Dommer Edwin Van de Graaf venter med å sette i gang spillet fordi Dimitris Limnios ligger nede.
    90'+1
    Inn: Denilho Cleonise
    Ut: Dimitris Limnios
    Denilho Cleonise (FC Twente Enschede) erstatter Dimitris Limnios som ser ut til å måtte forlate Sparta Stadium Het Kasteel med en skade.
    90'+2
    Mohammed Osman (Sparta Rotterdam) løfter inn en corner fra venstre på Sparta Stadium Het Kasteel.
    90'+2
    Offside! Michel Vlap blir vinket av og FC Twente Enschede må dermed bygge opp et nytt angrep.