Hei og velkommen til denne livedekningen av Southampton mot Liverpool! Lagoppstillingene er ikke langt unna.
    Southampton (4-4-2): Forster - Kyle Walker-Peters, Bednarek, Stephens, Bertrand - Diallo, Ward-Prowse, Armstrong, Djenepo - Ings, Walcott.
    Liverpool (4-3-3): Alisson - Alexander-Arnold, Henderson, Fabinho, Robertson - Thiago, Wijnaldum, Oxlade-Chamerlain - Mane, Salah, Firmino.
    Liverpool stiller altså med to midtbanespillere som midtstoppere. Fabinho og Henderson får tilliten som stopperpar av Jürgen Klopp i kveld.
    Liverpool topper Premier League foran kveldens kamp, men er kun foran Manchester United på målforskjell. Med seier over Southampton kan Jürgen Klopp og co. sette press på Ole Gunnar Solskjærs menn.
    Verdt å nevne at Thiago Alcantara starter for første gang siden oktober. Spanjolen kom inn fra benken forrige kamp. Den tidligere Bayern München-spilleren har slitt med en skade, og har også hatt coronaviruset.
    Der er kampen i gang på St. Mary's!
    1'
    Oxlade-Chamberlain får sin første PL-start for sesongen - og det mot gamleklubben.
    2'
    Frispark til hjemmelaget på 40 meter fra mål. Går mot et innlegg i boks.
    2'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 0 Liverpool
    Mål: Danny Ings
    Målgivende: James Ward Prowse
    SE PÅ DEN! Ward-Prowse serverer i bakrom. Merkelig defensiv opptreden av Alexander-Arnold, som nærmest lar den gå videre til Ings. Spissen er sikker når han lobber ballen i lengste hjørne. Finfin avslutning!
    2'
    Gult kort til Liverpool
    Thiago
    4'
    Nytt frispark i bakrom fra Saints. Der henger Liverpool med.
    4'
    Firmino som får ballen i boksen. Skyter, men til side for mål.
    5'
    Ings lot være å feire noe særlig mot gamleklubben, men for en start for hjemmelaget!
    5'
    Prøver Walcott i bakrom, men sweeperkeeper Alisson er våken. Spennende å se om Henderson og Fabinho kan henge med på tempoet til Walcott utover i kampen
    6'
    Forster har ikke spilt mye fotball de siste årene, og er nære å rote det litt til. Slipper unna med skrekken.
    7'
    Fine kombinasjoner av Liverpool, men hjemmelaget får stoppet angrepsstjernene før det blir ordentlig farlig.
    9'
    Djenepo vender fint opp og stikker Armstrong langs kanten. Prøver å slå inn, men finner ingen.
    11'
    Alexander-Arnold med et praktfullt innlegg, men det er Southampton som kommer på den. Walker-Peters såvidt foran Mane der. Kunne blitt farlig.
    12'
    Hjørnespark til Liverpool
    13'
    Henderson får klemt til i etterkant av corneren, men skuddet seiler et stykke over.
    13'
    Salah forsøker å tråkle seg gjennom, men stoppes av Ward-Prowse. Gjestene som presser på i øyeblikket.
    15'
    Andy Robertson
    Mister ballen til Armstrong og svarer med å felle ham.
    15'
    Hjemmelaget slår et frispark langs kanten. Innlegget derfra når aldri frem.
    16'
    Nydelige kombinasjoner sender Salah alene med keeper. Angrepsstjernen taper duellen med Forster og er uansett i offside.
    19'
    Alisson roter bort ballen, men Southampton klarer ikke å utnytte situasjonen.
    20'
    Presist innlegg til Walcott, som kan komme alene med keeper. Et dårlig førstetouch forhindrer det.
    21'
    Armstrong feier til, men treffer bare Walcott. Utspill for Alisson.
    23'
    Alexander-Arnold prøver å finne Oxlade-Chamberlain i bakrom, men Forster sweeper unna.
    25'
    Amrstrong slår langt mot Ings, som legger igjen til Djenepo. Prøver å curle den mot krysset, men ikke godt nok treff. Stor sjanse!
    26'
    Frispark til hjemmelaget. Djenepo som felles på midtbanen.
    29'
    Djenepo ligger nede med en skade. Liverpool spiller ballen ut av spill.
    30'
    Ser ikke fra ut for Southampton-spilleren.
    31'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Nathan Tella
    Ut: Moussa Djenepo
    32'
    Djenepo har vært god så langt. Tungt tap for hjemmelaget.
    32'
    En tårevåt Djenepo som måtte forlate banen. Tydelig at denne kampen betydde mye for ham og at skaden kommer på et ubeleilelig tidspunkt.
    34'
    Mané forsøker å skru ballen i lengste hjørne. Over mål fra angrepsstjernen.
    35'
    Har ikke hatt en flust av store sjanser i denne kampen, Liverpool. Hjemmelaget er fullt på høyde med den regjerende seriemesteren.
    38'
    Betrand er nok sist på ballen, men Salah og Liverpool får ikke corner.
    38'
    Salah stikker mot Mané, men hjemmelagets forsvar har vært godt organisert denne kampen.
    39'
    Mané og Liverpool får frispark. Godt innleggshold.
    39'
    Ings spiller frem til Tella, som drar seg innover i banen. Prøver å skru den i hjørnet, men like utenfor. Det kunne blitt et drømmeinnhopp!
    41'
    Forster mister ballen i en duell og Firmino får avsluttet. Men får et frispark, keeperen.
    43'
    Ings blir spilt fri i bakrom på lekkert vis og forsøker å finne Walcott foran mål. Blir blokkert til corner.
    45'
    Fabinho header corneren unna.
    45'
    Armstrong legger inn, men ballen går via Henderson inn til Alisson.
    45'+1
    Fire minutter tillagt tid.
    45'+1
    Alexander-Arnold med en fantastisk crosser på tvers av banen. Robertson som finner Mané, som legger mot Salah. Headingen går utenfor.
    45'+2
    Ings banker ballen ut til corner. Småhektisk i boksen der.
    45'+4
    Tella forsøker å rykke gjennom forsvaret, men har handset i forkant.
    46'
    Robertson slår inn og ballen når nesten frem til Salah. Måp jo angripe denne omgangen, Liverpool.
    47'
    Robertsons innlegg treffer Walker-Peters.
    49'
    Nytt innlegg fra Robertson. Klareres til returområdet, hvor Thiago venter. Klemmer til, men blokkeres.
    49'
    Liverpool trykker Southampton tilbake i innledningen her.
    50'
    Wijnaldums skudd treffer armen til Stephens.
    51'
    Dømmes corner, ikke straffe.
    51'
    Southampton får klarert unna.
    51'
    Voldsomt til press fra Liverpool. Hvor var denne innstillingen i første omgang? Kan umulig holde for hjemmelaget om dette fortsetter.
    52'
    52'
    Liverpool har hatt ballen 90 prosent av tiden så langt denne omgangen.
    53'
    Et sjeldent pusterom for hjemmelaget når de slår langt i bakrom. Men Liverpool kommer igjen.
    53'
    Southampton holder på ballen ett minutt før Thiago lager frispark på midtbanen.
    54'
    Walcott prøver seg fra distanse. Et stykke over for den rutinerte angrepsspilleren.
    55'
    Walcott med en nydelig prestasjon langs kanten. Kommer seg ned og legger inn. Der venter Alisson.
    56'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Xherdan Shaqiri
    Ut: Alex Oxlade-Chamberlain
    57'
    Mané får skutt, men Bednarek med en heroisk blokkering. Corner.
    58'
    Forster bokser unna corneren.
    58'
    Mané går i bakken i feltet, men Walker-Peters slipper unna med den.
    60'
    Mané innlegg får en styring og går ut til corner ved lengste stolpe. Småfarlig den.
    62'
    62'
    Får ingenting ut av corneren, men beholder ballen.
    62'
    Ings vinner et frispark på egen halvdel. Tid til å puste for hjemmelaget.
    64'
    Saamtlige innenfor 25 meter nå, hjemmelaget. Holder unna enn så lenge.
    66'
    En sjelden kontring fra Southampton. Kombinerer seg fint fremover, før ballen trilles til Ings. Fra 20 meters hold prøver han seg, men forsøket er veikt. En sjeldent svak involvering fra spissen.
    67'
    Frimino kjører karusell med Stephens, men lagkameratene får rensket unna innlegget fra brassen.
    69'
    Shaqiri banker til - men høyt over. Sliter med å score mål, serielederen.
    72'
    Gang på gang forsøker Liverpool seg på kombinasjonsspill i boksen, men de bommer stadig på den siste pasningen. Har presset enormt denne omgangen, men de store sjansene uteblir.
    75'
    Arnold klemmer til, men ballen suser utenfor etter en styring i boksen.
    77'
    Inn: James Milner
    Ut: Trent Alexander-Arnold
    78'
    Liverpool har én ren forsvarsspiller på banen i øyeblikket. Både Milner og Fabinho har godt med erfaring fra bakerste ledd, da.
    78'
    Xherdan Shaqiri
    Shaqiri feller Tella på en kontring.
    79'
    Frispark til vertene. Kan svinges inn, men spørs hvor store sjanser de vil ta.
    79'
    Innlegg fra Milner, som klippes ned i etterkant. Får ingenting av dommertrioen.
    81'
    Oioioi! Ballen triller mot det åpme Liverpool-buret, men de får rensket unna i siste time.
    84'
    Southampton som har bevegd seg litt opp i banen de siste minuttene. Slipper ikke Liverpool like tett på eget mål.
    87'
    Kan Liverpool skape noe på slutten her? Presser på for en etterlengtet utligning her.
    89'
    Southampton fortsetter å kjempe her. Har spilt en stor kamp defensivt.
    90'+2
    Et innlegg treffer Firmino, som ikke klarer å få den under kontroll. Går inn til keeper.