Velkommen til kveldens livedekning av semifinaleoppgjøret mellom Southampton og Liverpool.
    Liverpool (4-3-3): Karius - Clyne, Lovren, Klavan, Milner - Lucas, Can, Wijnaldum - Lallana, Sturridge, Firmino. Benk: Mignolet, Moreno, Coutinho, Gomez, Origi, Stewart, Woodburn.
    0'
    Southampton (4-2-3-1): Forster - Cedric, Yoshida, Van Dijk, Bertrand - Clasie, Davis - Romeu, Redmond, Tadić - Rodriguez.
    0'
    Klopp gir altså utskjelte Karius tillit mellom stengene, han sto også FA-cupkampen i helgen. Så gjenstår det å se hvem som er keeper i Premier League-oppgjøret mot Manchester United søndag.
    0'
    Vi merker oss også at Coutinho er tilbake i troppen og sitter på benken. Ellers ser det ut som om Lucas får en sjelden sjanse og blir et sentralt midtbaneanker i Jordan Hendersons fravær.
    0'
    Da nærmer vi oss kampstart. Spillerne er kommet på banen.
    0'
    Vi er i gang.
    1'
    Southampton slår langt i bakrom. Enkelt for Karius å fange.
    2'
    Liverpool kombinerer fint, Can får ta ned ballen i feltet, men roter den til slutt ut over dødlinjen.
    3'
    Vi minner om at Southampton enda har til gode å slippe inn mål i årets ligacup.
    5'
    Clyne prøver et langskudd fra ca. 30 meter - rett i en forsvarer.
    6'
    Liverpool har tatt over initiativet i kampen. Hjemmelaget ligger meget lavt i banen.
    8'
    Snart spilt i et kvarter og vi har fortsatt ikke fått noen målsjanser. Mye rot fra begge lag her. Southampton har kommet seg litt høyere i banen.
    14'
    Der kommer sjansen! Godt Liverpool-spill, Lallana header ned til Firmino som klemmer til fra rundt åtte meter - herlig redning av Forster!!
    19'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 0 Liverpool
    Mål: Nathan Redmond
    Redmond hadde akkurat brent en stor sjanse, før han scorer på mulighet nummer to. Klavan bommer på en klarering, Redmond spilles fri alene med Karius og er iskald. 1-0 til hjemmelaget.
    20'
    Southampton hadde altså to sjanser på rappen. Ved det første tilfellet gjorde Karius en solid redning da Redmond var alene i feltet. Men minuttet etterpå var det angriperen som vant duellen.
    22'
    Clyne slår et bra innlegg, Yoshida får headet unna.
    24'
    Sturridge prøver seg med en stikker mot Firmino, men ballen går helt inn til keeper.
    24'
    Liverpool mangler litt bevegelser og sprut i angrepsspillet. Det stokker seg litt når de kommer opp på den siste tredelen av banen.
    31'
    Rodriguez prøver å skyte fra ca. 17 meter, går via en Liverpool-spiller og til corner.
    36'
    Karius bokser vekk, i returrommet venter en Southampton-spiller som skyter på volley, men ballen er enkel for keeperen å fange.
    37'
    Bra løp av Firmino, men han roter ballen ut over dødlinjen i det han skal løpe mot mål. Det vil seg ikke helt for Liverpool nå.
    39'
    Kjempesjanse for Southampton!! Et innlegg fra venstre, langs bakken, ender opp hos umarkerte Redmond som klemmer til - strålende stoppet av Karius.
    43'
    45'
    Der er det pause. Hjemmelaget leder fortjent og ledelsen kunne vært større. Det blir spennende å se om Liverpool får mer skikk på sitt angrepsspill etter sidebytte.
    45'
    46'
    Andre omgang er i gang.
    46'
    Milner lager frispark i mot like ved hjørnet av 16-meteren. Dette kan bli skummelt.
    47'
    Tadic sender avgårde en suser, Milner blokkerer med hodet til corner.
    48'
    Karius prøver å bokse, men bommer på ballen. Han slipper med skrekken og ballen går ut til femmeter.
    49'
    Plutselig er van Dijk høyte oppe i banen, han legger inn fra venstre, men Karius plukker enkelt.
    54'
    Ballen stikkes inn mot Sturridge i 16-meteren, men van Dijk stopper angriperen effektivt. Sturridge får ikke gehør når han ber om straffespark.
    56'
    Lallana får vende opp med ballen utenfor 16-meteren, skuddforsøket er meget svakt og går langt utenfor. Det er populært hos hjemmefansen, Lallana har jo tidligere spilt for Southampton.
    59'
    Så er det Firmino som prøver skuddfoten, forsøket er litt bedre, men enkelt for keeper Forster.
    60'
    Redmond er ivrig i kveld, vinner en duell ved bakerste stolpe, headingen går utenfor.
    61'
    Spillerbytte - Liverpool
    Inn: Philippe Coutinho
    Ut: Georginio Wijnaldum
    63'
    Da er brasilianeren tilbake i spill igjen. Teknikeren har vært savnet av Liverpool-fansen den siste tiden.
    63'
    Milner står i offside.
    64'
    Gult kort til Southampton
    Dusan Tadic
    Rasende på dommeren fordi han ikke får frispark.
    65'
    Rodriguez header unna.
    67'
    Og Southampton kontrer umiddelbart, det går lynraskt, Cedric får ballen i 16-meteren og velger å skyte fra litt skrått hold. Ballen går i nettveggen. Der burde han nok spilt Rodriguez som sto foran mål. Stor sjanse for hjemmelaget.
    67'
    Southampton angriper strålende, men når innlegget fra venstre kommer får Klavan klarert.
    71'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Pierre Højbjerg
    Ut: Jordy Clasie
    74'
    Nei, det vil seg ikke fremover på banen for Liverpool. Kombinasjonene fungerer absolutt ikke, selv om det har hjulet litt med Coutinho. Klopp slår oppgitt ut med armene langs sidelinjen.
    78'
    Coutinho prøver å skyte fra distanse - ballen går opp på tribunen.
    78'
    Rodriguez skyter fra ca. 18 meter, skuddet er ufarlig og går utenfor.
    79'
    Jay Rodriguez
    81'
    Inn: Shane Long
    Ut: Jay Rodriguez
    82'
    Inn: James Ward Prowse
    Ut: Steven Davis
    82'
    For en sjanse for Southampton!! Liverpool-forsvarer er parkert, Long ser Redmond alene inne i feltet og sender ballen inn til spissen, han prøver å chippe over Karius, ballen går i tverrliggeren. Det er mulig Klavan får noen hårtuster på ballen der. Svært nær 2-0.
    83'
    Sturridge stjeler ballen på 20 meter, han prøver å plassere mot krysset, men ballen går høyt over.
    85'
    Coutinho prøver å spille Origi, pasningen er altfor hard og går ut til utspill fra keeper.
    90'
    Southampton har stengt butikken helt bak. Liverpool får ikke til noe som helst.
    90'+1
    Coutinho skyter fra distanse - sikkert åtte meter over mål. Håpløst forsøk.
    90'+2
    90'+2
    Da er det over. Southampton vinner helt fortjent, men vil nok ergre seg litt over at de ikke klare å score flere i kveld. De hadde et par skikkelig feite sjanser.