Southampton FC avanserer forover og Che Adams kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    2'
    Leicester City, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    Nathan Tella (Southampton FC) slår en corner fra venstre side på St. Mary's Stadium.
    3'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 0 Leicester City
    Mål: Jan Bednarek
    I Southampton tar Southampton FC ledelsen 1-0 etter et mål av Jan Bednarek.
    3'
    Leicester City FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Leicester City FC på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for Leicester City FC på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til Leicester City FC på halvdelen til Southampton FC.
    14'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Leicester City FC.
    16'
    Leicester City FC angriper, men Robert Jones blåser for offside.
    17'
    I Southampton slår James Maddison en corner fra høyre.
    22'
    Mål for Leicester City!
    Southampton 1 - 1 Leicester City
    Mål: Jonny Evans
    Målgivende: Onyinye Ndidi
    Mål! Jonny Evans utligner for Leicester City FC. Stillingen er dermed 1-1 i Southampton. Onyinye Ndidi var nest sist på ballen.
    22'
    Kyle Walker-Peters
    Kyle Walker-Peters (Southampton FC) kommer seg fri på St. Mary's Stadium, men avslutningen går utenfor.
    25'
    25'
    James Maddison
    James Maddison (Leicester City FC) avanserer forover på St. Mary's Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    26'
    Southampton, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    27'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Southampton FC på egen banehalvdel.
    30'
    Che Adams
    Sjanse i Southampton! Che Adams (Southampton FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    Robert Jones tildeler Southampton FC en corner. James Ward Prowse sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Southampton 2 - 1 Leicester City
    Mål: Che Adams
    Målgivende: Nathan Redmond
    Mål! Che Adams gir Southampton FC ledelsen 2-1 etter en velplassert heading. Flott spill fra Nathan Redmond før målet.
    34'
    Nathan Tella
    Southampton FC angriper. Nathan Tella får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    37'
    37'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    39'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Kiernan Dewsbury-Hall
    Ut: Boubakary Soumare
    Leicester City FC bytter ut Boubakary Soumare med Kiernan Dewsbury-Hall. Dette er det første byttet som Brendan Rodgers gjør i dagens kamp.
    46'
    46'
    Nathan Tella (Southampton FC) header mot mål, men ballen går utenfor.
    47'
    48'
    Gult kort til Southampton
    Oriol Romeu
    Oriol Romeu (Southampton FC) pådrar seg et gult kort.
    48'
    Southampton 2 - 2 Leicester City
    Mål: James Maddison
    Målgivende: Luke Thomas
    James Maddison scorer og utligner dermed til 2-2. Det er en fin assist fra Luke Thomas.
    49'
    Kan Leicester City FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    51'
    Jamie Vardy
    Leicester City FC avanserer forover i Southampton. Jamie Vardy avslutter, men treffer ikke mål.
    52'
    Frispark for Southampton FC på egen banehalvdel.
    52'
    I Southampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    55'
    Gult kort til Leicester City
    Ademola Lookman
    Ademola Lookman (Leicester City FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    55'
    Spillet på St. Mary's Stadium er stoppet midlertidig fordi James Maddison ligger nede.
    56'
    James Maddison er tilbake i kampen igjen.
    57'
    Adam Armstrong
    Sjanse til Southampton FC! Adam Armstrong er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    59'
    Inn: Ayoze Perez
    Ut: Ademola Lookman
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Leicester City FC. Inn kommer Ayoze Perez, mens Ademola Lookman tar plass på benken.
    61'
    James Maddison (Leicester City FC) løfter inn en corner fra venstre på St. Mary's Stadium.
    63'
    Jamie Vardy
    Jamie Vardy (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på St. Mary's Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    64'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Armando Broja
    Ut: Nathan Tella
    Ralph Hasenhuttl (Southampton FC) gjør sitt første bytte for dagen. Armando Broja erstatter Nathan Tella.
    64'
    66'
    67'
    James Maddison (Leicester City FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    68'
    Harvey Barnes
    Målsjanse til Leicester City FC! Harvey Barnes treffer mål, men keeper redder.
    71'
    71'
    Robert Jones tildeler Leicester City FC en corner. James Maddison sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    72'
    72'
    Inn: Mohamed Elyounoussi
    Ut: Adam Armstrong
    Adam Armstrong (Southampton FC) erstattes av Mohamed Elyounoussi.
    73'
    Mohamed Elyounoussi
    Southampton FC angriper, men avslutningen til Mohamed Elyounoussi går utenfor.
    74'
    Jamie Vardy
    Målsjanse! Jamie Vardy (Leicester City FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    75'
    Inn: Patson Daka
    Ut: Harvey Barnes
    Bytte for Leicester City FC. Patson Daka kommer inn for Harvey Barnes på St. Mary's Stadium.
    75'
    Southampton FC angriper, men blir avblåst for offside.
    78'
    79'
    81'
    En av Leicester City FCs spillere går i offside.
    82'
    Robert Jones signaliserer et frispark til Southampton FC.
    82'
    Onyinye Ndidi
    Dommer Robert Jones viser Onyinye Ndidi (Leicester City FC) det gule kortet.
    82'
    Jan Bednarek ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    84'
    Inn: Lyanco
    Ut: Jan Bednarek
    Ralph Hasenhuttl gjør dagens tredje bytte i Southampton, når han tar ut Jan Bednarek og setter inn Lyanco.
    85'
    Jan Bednarek er på beina igjen og fortsetter kampen.
    85'
    Onyinye Ndidi (Leicester City FC) kommer til en målsjanse på St. Mary's Stadium, men klarer ikke å score.
    86'
    I Southampton slår James Maddison en corner fra venstre.
    87'
    Frisparket tildelt Southampton FC er farlig nær Leicester City FCs målområde.
    89'
    Ayoze Perez
    Leicester City FC fosser forover og Ayoze Perez fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    90'+2
    90'+2
    Frispark til Southampton FC på halvdelen til Leicester City FC.
    90'+3
    Kiernan Dewsbury-Hall
    Kiernan Dewsbury-Hall (Leicester City FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.