Southampton XI: Gunn – Valery, Bednarek, Yoshida, Bertrand – Ward-Prowse, Højbjerg, Romeu, Redmond – Long, Ings
    Chelsea XI: Kepa – Azpilicueta, Tomori, Zouma, Alonso – Jorginho, Kanté – Willian, Mount, Hudson-Odoi – Abraham
    Chelsea har – som ventet – kommet best igang med sesongen av de to og står med elleve poeng på syv runder, fire mer enn dagens verter.
    Tre endringer gjør Frank Lampard før dagens kamp. Callum Hudson-Odoi får sin første kamp fra start etter skade.
    Southampton slår langt mot Bertrand og får etablert ettertrykk. Redmond smeller til fra distanse – et første varsel, kanskje? Flyr et par centimeter over tverrliggerne.
    2'
    Begge lag forsøker seg på et høyt press fra start. Har foreløpig ikke resultert i de store farlighetene, men Kepa tvinges til å slå utøver sidelinjen.
    4'
    Tomori med en forferdelig pasning på tvers i egen forsvarsrekke. Long fanger ballen, men Chelsea slipper med skrekken. De får et hjørnespark, vertene.
    5'
    Det slås langt mot Shane Long. Den kjappe spissen vinner et hjørnespark i duell med Zouma.
    6'
    Ward-Prowse med en innøvd, hard og flat variant mot krittmerket. Hadde kanskje fungert bedre om det var noen medspillere der...
    7'
    Gult kort til Chelsea
    Jorginho
    Saftige dueller der ute nå! Shane Long river ned Azpilicueta etter shortsen, men slipper unna med det og kontrer. Jorginho stopper overgangen effektivt med en sklitakling.
    12'
    Chelsea kontrer.. men det er en situasjon der mellom Kanté og Long i forkant. Dommer vinker spillet videre, men der skal vel Long ha frispark? Kanté uheldig som sklir, men treffer ikke ballen rent idet han takler iren.
    13'
    Ampert i Sør-Enland.. Ings rasende på dommeren etter det som ser ut som en filming av Jorginho i Chelsea-spillerens egen 16.
    16'
    Mål for Chelsea!
    Southampton 0 - 1 Chelsea
    Mål: Tammy Abraham
    Målgivende: Callum Hudson-Odoi
    I ALLE DAGER? Keeper på bærtur... Hudson-Odoi slår gjennom til Abraham, som bare trenger å lobbe den videre over Gunn. Ser ut som den blir reddet på streken av en forsvarsspiller, men mållinjeteknologien lyver ikke.
    17'
    Southampton fullt på høyde med gjestene så langt og trykker til i duellene. Småamper stemning til tider.
    23'
    Kepa klarerer rett i føttene til Redmond, som er på skuddholdt. Får ikke stokket beina og Alonso vinner den tilbake.
    23'
    Southampton 0 - 2 Chelsea
    Mål: Mason Mount
    Målgivende: Willian
    De roter det til for seg selv, Southampton! Først et dårlig utspill, deretter dårlig kommunikasjon og så en fin pasning fra Willian til Mount.
    24'
    Chelsea med noen nydelige kombinasjoner og et litt mindre nydelig innlegg mot Azpilicueta.
    29'
    Mål for Southampton!
    Southampton 1 - 2 Chelsea
    Mål: Danny Ings
    Målgivende: Yann Valery
    Målsniken Ings pirker ballen over streken fra kloss hold. Southampton er tilbake i kampen. Ser faktisk ut som ballen går Ings, Zouma, Ings og så mål.
    30'
    Redmond i nettveggen! Frekt frisparkgjennomspill fra Højbjerg, der kvikke Redmond får avsluttet fra litt for skrått hold.
    33'
    Tammy Abraham ligger nede etter en duell med Bednarek.
    33'
    Abraham er tilbake på banen. Må nok løpe seg litt varm igjen, men ser ut til å gå bra med Chelsea-spissen.
    35'
    Valery driver gjøn med Hudson-Odoi og vinner et hjørnespark for gjestene. Der kan de utnytte fysikken sin.
    36'
    Romeu får avsluttet. Går rett i den blå blokken. OK mulighet.
    36'
    Southampton kontrer, men Willian setter girspaken i revers og løper opp Ward-Prowse. Herlig oppofrende spill fra begge lag.
    40'
    Southampton 1 - 3 Chelsea
    Mål: N'Golo Kante
    Målgivende: Marcos Alonso
    Han får all verdens tid og får skyte fullstendig upresset, via Bednarek og i mål fra 17-18 meter.
    40'
    Willian fyrer av fra 20 meters hold, men det resulterer kun i en slapp markkryper med dårlig retning.
    43'
    To minutter legges til.
    45'+1
    Danny Ings får en kjempsjanse. Han sender ballen forbi Kepa, men chippen reddes av Jorginho. Grusomt forsvarsspill av Tomori som regelrett setter opp motspilleren i en 1-mot-1-situasjon med keeper.
    45'+2
    Willian spiller Abraham alene med Gunn. Prøver å curle den forbi keeper i lengste, men Gunn står godt plassert. Der burde han punktert kampen.
    50'
    Ings forsøker seg på et par dragninger i Chelseas 16-meter. Ikke spesielt vellykket. Vertene presser fra start.
    53'
    Willian hinker litt etter en duell. Raskt på beina og utfordrer igjen. Uten hell.
    55'
    Hudson-Odoi lager et frispark. Lagene er på høyde med hverandre, noe de også var i store deler av 1. omgang.
    57'
    Long felles i meeeeget farlig frisparkposisjon, 18-20 meter fra mål.
    58'
    Ward-Prowse skyter over muren, over Kepa og over mål. Har sett ham levere bedre fra det holdet.
    59'
    Tammy Abraham med en knallhard markkryper fra 20 meter. Treffer litt på rett på mål. Chelsea ser langt farligere ut de gangene de angriper.
    61'
    Chelsea presser på nå. Hudson-Odoi har vist seg frem i dag. Flere gode involveringer.
    66'
    Chelsea kobler grepet nå. Får mer tid til å trille ball og mer plass til å utfordre.
    67'
    Tomori blåses av for klatring i Southampton-feltet.
    69'
    Vanskelig å se for seg at Southampton skal komme seg tilbake i denne kampen. Ser langt mer sliten ut nå og kommer på besøk langt sjeldnere i 16-meteren til gjestene.
    73'
    Spillerbytte - Southampton
    Inn: Michael Obafemi
    Ut: Shane Long
    73'
    Tydelig at Hasenhüttl tvinger spillerne sine fremover på banen. Får ikke veldig mye lønn for strevet enn så lenge.
    76'
    Hudson-Odoi ønsker å beholde plassen i elleveren. Tar på seg danskeskoene, men litt for sliten ut for de letteste trinnene.
    79'
    Spillerbytte - Chelsea
    Inn: Mateo Kovacic
    Ut: Mason Mount
    80'
    Inn: Christian Pulisic
    Ut: Callum Hudson-Odoi
    80'
    Inn: Boufal Sofiane
    Ut: Nathan Redmond
    81'
    Inn: Che Adams
    Ut: Danny Ings
    81'
    Etter en liten bytteorgie spilles det fotball igjen i Sør-England.
    83'
    Inn: Michy Batshuayi
    Ut: Tammy Abraham
    85'
    Chelsea har full kontroll her. Southampton skaper nesten ingenting og de blå forsvarer seg godt.
    87'
    Kovacic drar seg fri på midtbanen og Jorginho vender flott. De har kotroll nå.
    89'
    Southampton 1 - 4 Chelsea
    Mål: Michy Batshuayi
    Målgivende: Christian Pulisic
    PUNTUM. De to tidligere Dortmund-lagkameratene kombinerer nydelig, og spissen setter den sikkert bak Gunn.
    89'
    Tre minutter lagt til.
    90'+2
    SLUTT! Chelsea dødelig effektiv i første omgang og klart best i den andre. Alle de offensive spillerne leverer bra – og da blir det målfest.