0-1
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    1'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    4'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    4'
    9'
    Offside! Aylton Boa Morte blir vinket av og Portimonense SC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    9'
    11'
    Frispark for Portimonense SC på egen banehalvdel.
    12'
    Gult kort til Benfica
    Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (Benfica Lisbon) pådrar seg et gult kort.
    12'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Pedrao (Portimonense SC) vrir seg av smerte i gresset.
    12'
    Pedrao er tilbake på banen igjen.
    13'
    15'
    I Lisboa slår Fali Cande en corner fra høyre.
    16'
    17'
    Portimonense SC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    18'
    19'
    20'
    Målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica! Roman Yaremchuk fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    22'
    Portimonense SC, prøver et skudd, men det reddes
    22'
    Joao Mario (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    23'
    Lucas vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    25'
    Lucas kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    26'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til Portimonense SC.
    26'
    Frispark til Benfica Lisbon på halvdelen til Portimonense SC.
    27'
    Frispark Benfica Lisbon.
    31'
    Aylton Boa Morte
    Målsjanse til Portimonense SC! Aylton Boa Morte treffer mål, men keeper redder.
    33'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    33'
    Fabio Verissimo tildeler Portimonense SC en corner. Carlinhos sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Joao Mario (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    35'
    35'
    Nicolas Otamendi
    Benfica Lisbon avanserer forover på Estadio do Sport Lisboa e Benfica og Nicolas Otamendi kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Portimonense SC.
    35'
    35'
    Frisparket tildelt Benfica Lisbon er farlig nær Portimonense SCs målområde.
    36'
    Alex Grimaldo
    Benfica Lisbon fosser forover og Alex Grimaldo fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    37'
    37'
    Fabio Verissimo tildeler Benfica Lisbon en corner. Joao Mario sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    38'
    Jan Vertonghen
    Jan Vertonghen (Benfica Lisbon) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    38'
    38'
    Pedro Sa
    Sjanse til Portimonense SC! Pedro Sa er nær ved å score, men keeper redder.
    38'
    38'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til Portimonense SC på egen banehalvdel.
    39'
    Dommer Fabio Verissimo ser at linjemannen løfter flagget, og Portimonense SCs Fabricio blåses av for offside.
    40'
    40'
    Rafa Silva
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Rafa Silva avslutter på mål, men greier ikke å score.
    42'
    42'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    42'
    Darwin Nunez
    Darwin Nunez (Benfica Lisbon) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    42'
    Mulig rødt kort sjekkes av VAR
    43'
    Gult kort til Portimonense SC
    Aylton Boa Morte (Portimonense SC) får et gult kort av dommer Fabio Verissimo.
    44'
    Ikke rødt kort likevel
    44'
    44'
    Alex Grimaldo (Benfica Lisbon) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    45'
    45'
    Joao Mario
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Joao Mario går utenfor.
    45'+2
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Gil Dias
    Ut: Gilberto
    Benfica Lisbon bytter ut Gilberto med Gil Dias. Dette er det første byttet som Jorge Jesus gjør i dagens kamp.
    46'
    47'
    I Lisboa slår Joao Mario en corner fra venstre.
    48'
    Roman Yaremchuk (Benfica Lisbon) vinkes av for offside i Lisboa.
    49'
    Målet til Benfica sjekkes av VAR
    50'
    Målet til Benfica blir stående
    50'
    51'
    Målet til Benfica blir annullert
    52'
    I Lisboa slår Joao Mario en corner fra høyre.
    53'
    54'
    Frispark Portimonense SC.
    54'
    56'
    Spillerbytte - Portimonense SC
    Inn: Wilinton Aponza
    Ut: Fabricio
    Paulo Sergio (Portimonense SC) gjør sitt første bytte for dagen. Wilinton Aponza erstatter Fabricio.
    56'
    Inn: Ivan Angulo
    Ut: Aylton Boa Morte
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Portimonense SC. Inn kommer Ivan Angulo, mens Aylton Boa Morte tar plass på benken.
    56'
    Fabio Verissimo signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    57'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    58'
    60'
    Carlinhos
    Carlinhos (Portimonense SC) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    60'
    62'
    Lucas
    Dommeren gir Lucas (Portimonense SC) et gult kort.
    62'
    62'
    Fabio Verissimo tildeler Portimonense SC en corner. Fali Cande sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    64'
    Lucas Fernandes (Portimonense SC) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    66'
    Mål for Portimonense SC!
    Benfica 0 - 1 Portimonense SC
    Mål: Lucas
    Målgivende: Lucas Fernandes
    Mål! Lucas (Portimonense SC) scorer med hodet. Dermed er stillingen 0-1 på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Lucas Fernandes var nest sist på ballen.
    66'
    Frispark i en god posisjon for Benfica Lisbon!
    68'
    69'
    71'
    Inn: Andre Almeida
    Ut: Alex Grimaldo
    Jorge Jesus gjør dagens andre bytte i Lisboa, når han tar ut Alex Grimaldo og setter inn Andre Almeida.
    72'
    Inn: Adel Taarabt
    Ut: Julian Weigl
    Benfica Lisbon gjør sitt tredje bytte. Julian Weigl erstattes av Adel Taarabt.
    73'
    74'
    Pedro Sa ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    Pedro Sa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Lucas Fernandes
    Sjanse! Portimonense SC avanserer forover, men Lucas Fernandes avslutter utenfor.
    79'
    80'
    Lucas Verissimo
    Benfica Lisbon angriper på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Lucas Verissimo header utenfor.
    80'
    Samuel
    Dommer Fabio Verissimo viser Samuel (Portimonense SC) det gule kortet.
    80'
    Fabio Verissimo tildeler Benfica Lisbon en corner. Joao Mario sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    82'
    Adel Taarabt
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa. Adel Taarabt fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Portimonense SC fosser fremover, men Wilinton Aponza går rett i offsidefella.
    83'
    Joao Mario (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.