2-0
1 162
461
    Roman Yaremchuk
    Roman Yaremchuk (Benfica Lisbon) avanserer forover på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    1'
    FC Dynamo Kiev, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Rafa Silva
    Sjanse! Benfica Lisbon avanserer forover, men Rafa Silva avslutter utenfor.
    1'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    2'
    FC Dynamo Kiev tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Frispark for FC Dynamo Kiev på egen banehalvdel.
    3'
    Viktor Tsygankov
    Viktor Tsygankov (FC Dynamo Kiev) fyrer av et skudd som går utenfor.
    8'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Lisboa fordi Denys Garmash får behandling for en skade på banen.
    9'
    Denys Garmash kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    9'
    Benfica Lisbon tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    10'
    Pizzi
    Sjanse i Lisboa! Pizzi (Benfica Lisbon) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    11'
    Pizzi (Benfica Lisbon) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    12'
    Benfica Lisbon angriper og Roman Yaremchuk får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Dynamo Kiev-målet.
    12'
    13'
    Frispark til FC Dynamo Kiev på halvdelen til Benfica Lisbon.
    15'
    Mål for Benfica!
    Benfica 1 - 0 FC Dynamo Kiev
    Mål: Roman Yaremchuk
    Målgivende: Joao Mario
    Roman Yaremchuk dundrer ballen i mål og Benfica Lisbon tar ledelsen 1-0 på Estadio do Sport Lisboa e Benfica. Joao Mario sto for den målgivende pasningen.
    16'
    18'
    Pizzi (Benfica Lisbon) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    20'
    Benfica Lisbon angriper i Lisboa, men blir avblåst for offside.
    22'
    Benfica 2 - 0 FC Dynamo Kiev
    Mål: Gilberto
    Gilberto øker Benfica Lisbons ledelse til 2-0!
    22'
    24'
    Gult kort til Benfica
    Gilberto
    Dommer Deniz Aytekin gir Gilberto (Benfica Lisbon) et gult kort.
    24'
    En av FC Dynamo Kievs spillere blir avblåst for offside.
    24'
    Deniz Aytekin tildeler Benfica Lisbon en corner. Pizzi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    27'
    29'
    Gult kort til FC Dynamo Kiev
    Illia Zabarnyi
    Illia Zabarnyi (FC Dynamo Kiev) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    29'
    Dommer Deniz Aytekin venter med å sette i gang spillet fordi Roman Yaremchuk ligger nede.
    33'
    Benfica Lisbon slipper å klare seg uten Roman Yaremchuk som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    Denys Garmash
    Denys Garmash (FC Dynamo Kiev) kommer til en målsjanse på Estadio do Sport Lisboa e Benfica, men klarer ikke å score.
    34'
    Det blir farlig! Frispark for Benfica Lisbon er nær straffområde.
    36'
    Benjamin Verbic
    Benjamin Verbic (FC Dynamo Kiev) får et gult kort av dommer Deniz Aytekin.
    36'
    Alex Grimaldo
    Sjanse til Benfica Lisbon! Alex Grimaldo er nær ved å score, men keeper redder.
    37'
    37'
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    37'
    FC Dynamo Kiev angriper, men Deniz Aytekin blåser for offside.
    39'
    I Lisboa slår Viktor Tsygankov en corner fra høyre.
    42'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    44'
    Viktor Tsygankov (FC Dynamo Kiev) mottar sitt første gule kort for dagen på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    44'
    Joao Mario ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    45'
    Joao Mario er tilbake på banen igjen.
    45'
    Benfica Lisbon angriper, men avslutningen til Alex Grimaldo går utenfor.
    45'+1
    Viktor Tsygankov (FC Dynamo Kiev) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    45'+1
    Deniz Aytekin signaliserer et frispark til Benfica Lisbon.
    45'+2
    Frispark FC Dynamo Kiev.
    46'
    Deniz Aytekin tildeler Benfica Lisbon en corner. Pizzi sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    47'
    Mykola Shaparenko (FC Dynamo Kiev) løfter inn en corner fra venstre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    49'
    52'
    54'
    Gilberto ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    54'
    Gilberto ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Lisboa.
    55'
    58'
    Vitaliy Mykolenko
    Målsjanse! Vitaliy Mykolenko (FC Dynamo Kiev) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    58'
    Spillerbytte - Benfica
    Inn: Everton
    Ut: Pizzi
    Jorge Jesus gjør dagens første bytte i Lisboa, når han tar ut Pizzi og setter inn Everton.
    59'
    Spillerbytte - FC Dynamo Kiev
    Inn: Carlos De Pena
    Ut: Benjamin Verbic
    FC Dynamo Kiev bytter ut Benjamin Verbic med Carlos De Pena.
    64'
    I Lisboa slår Mykola Shaparenko en corner fra høyre.
    64'
    Offside! Denys Garmash (FC Dynamo Kiev) er alene igjennom, men dommer Deniz Aytekin ser at linjemannen er oppe med flagget.
    64'
    Frispark for Benfica Lisbon på egen banehalvdel.
    65'
    I Lisboa har et frispark blitt tildelt bortelag.
    66'
    FC Dynamo Kiev fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    68'
    69'
    Serhiy Sydorchuk
    Serhiy Sydorchuk (FC Dynamo Kiev) fyrer av et skudd som går utenfor.
    70'
    71'
    72'
    Inn: Adel Taarabt
    Ut: Joao Mario
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Benfica Lisbon. Inn kommer Adel Taarabt, mens Joao Mario tar plass på benken.
    73'
    Inn: Valentino Lazaro
    Ut: Gilberto
    Benfica Lisbon gjør sitt tredje bytte. Gilberto erstattes av Valentino Lazaro.
    74'
    Oleksandr Tymchyk
    Oleksandr Tymchyk (FC Dynamo Kiev) header ballen mot mål, men Benfica Lisbon klarerer.
    75'
    Benfica, prøver et skudd, men det reddes
    75'
    Mykola Shaparenko (FC Dynamo Kiev) slår en corner fra høyre side på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    75'
    Inn: Eric Ramirez
    Ut: Denys Garmash
    Denys Garmash (FC Dynamo Kiev) erstattes av Eric Ramirez.
    79'
    Inn: Oleksandr Karavaev
    Ut: Viktor Tsygankov
    Mircea Lucescu (FC Dynamo Kiev) gjør sitt tredje bytte for dagen. Oleksandr Karavaev erstatter Viktor Tsygankov.
    79'
    Carlos De Pena (FC Dynamo Kiev) løfter inn en corner fra høyre på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    80'
    80'
    Spillet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica er stoppet midlertidig fordi Roman Yaremchuk ligger nede.
    81'
    Inn: Darwin Nunez
    Ut: Roman Yaremchuk
    Jorge Jesus (Benfica Lisbon) blir nødt til å gjøre sitt fjerde bytte. Darwin Nunez erstatter Roman Yaremchuk som sannsynligvis er skadet.
    82'
    Inn: Paulo Bernardo
    Ut: Rafa Silva
    Rafa Silva (Benfica Lisbon) erstattes av Paulo Bernardo.
    82'
    Benfica Lisbon slipper å klare seg uten Roman Yaremchuk som kommer tilbake på banen i Lisboa.
    82'
    Inn: Oleksandr Andriyevskiy
    Ut: Serhiy Sydorchuk
    Bytte for FC Dynamo Kiev. Oleksandr Andriyevskiy kommer inn for Serhiy Sydorchuk på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    86'
    Frispark i en god posisjon for FC Dynamo Kiev!
    89'
    Jan Vertonghen (Benfica Lisbon) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.
    90'
    Jan Vertonghen er på beina igjen og fortsetter kampen på Estadio do Sport Lisboa e Benfica.