Sjanse! SK Sturm Graz avanserer forover, men Alexander Prass avslutter utenfor.
    15'
    SK Sturm Graz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    20'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    22'
    Patrick Greil
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) kommer seg fri på Worthersee Stadion, men avslutningen går utenfor.
    23'
    Mål for Sturm Graz!
    SK Austria Klagenfurt 0 - 1 Sturm Graz
    Mål: Kelvin Yeboah
    Målgivende: Jakob Jantscher
    SK Sturm Graz leder 0-1 etter en scoring av Kelvin Yeboah. Jakob Jantscher sto for den målgivende pasningen.
    24'
    Frispark til SK Sturm Graz på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    25'
    Markus Pink
    Sjanse i Klagenfurt! Markus Pink (SK Austria Klagenfurt) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    26'
    Sturm Graz, prøver et skudd, men det reddes
    26'
    SK Austria Klagenfurt angriper i Klagenfurt. Patrick Greil fyrer av et skudd som går utenfor.
    27'
    Anderson Niangbo
    Anderson Niangbo (SK Sturm Graz) avanserer forover på Worthersee Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    28'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    28'
    28'
    33'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt like utenfor SK Sturm Graz-området.
    34'
    Christopher Cvetko
    SK Austria Klagenfurt angriper på Worthersee Stadion. Christopher Cvetko header utenfor.
    35'
    Dommer Josef Spurny venter med å sette i gang spillet fordi Jon Gorenc-Stankovic ligger nede.
    37'
    Jon Gorenc-Stankovic er tilbake i kampen igjen.
    38'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Alexander Fuchs
    I Klagenfurt header Alexander Fuchs (SK Austria Klagenfurt) mot mål, men ballen går utenfor.
    39'
    42'
    SK Sturm Graz angriper og Anderson Niangbo får avsluttet. Headingen treffer ikke SK Austria Klagenfurt-målet.
    43'
    Manprit Sarkaria (SK Sturm Graz) løfter inn en corner fra høyre på Worthersee Stadion.
    44'
    SK Austria Klagenfurt 0 - 2 Sturm Graz
    Mål: Jakob Jantscher
    Målgivende: Kelvin Yeboah
    Jakob Jantscher setter ballen i mål og øker SK Sturm Grazs ledelse til 0-2 i Klagenfurt. Det er en fin assist fra Kelvin Yeboah.
    45'+2
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Thomas Roberts
    Ut: Alexander Fuchs
    Peter Pacult (SK Austria Klagenfurt) gjør sitt første bytte for dagen. Thomas Roberts erstatter Alexander Fuchs.
    46'
    Inn: Darijo Pecirep
    Ut: Alex Emilio Timossi Andersson
    SK Austria Klagenfurt gjør sitt andre bytte. Alex Timossi Andersson erstattes av Darijo Pecirep.
    46'
    Josef Spurny tildeler SK Austria Klagenfurt en corner. Patrick Greil sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    46'
    Hjørnespark til SK Austria Klagenfurt
    47'
    Michael Blauensteiner
    SK Austria Klagenfurt avanserer forover i Klagenfurt. Michael Blauensteiner avslutter, men treffer ikke mål.
    47'
    Sjanse til SK Austria Klagenfurt! Patrick Greil er nær ved å score, men keeper redder.
    49'
    49'
    Manprit Sarkaria
    Manprit Sarkaria (SK Sturm Graz) kommer til en målsjanse på Worthersee Stadion, men klarer ikke å score.
    50'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    53'
    54'
    I Klagenfurt header Anderson Niangbo (SK Sturm Graz) mot mål, men ballen går utenfor.
    58'
    59'
    Offside! Kelvin Yeboah blir vinket av og SK Sturm Graz må dermed bygge opp et nytt angrep.
    60'
    61'
    Josef Spurny signaliserer et frispark til SK Sturm Graz på egen banehalvdel.
    64'
    Alexander Prass (SK Sturm Graz) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Worthersee Stadion.
    66'
    SK Sturm Graz slipper å klare seg uten Alexander Prass som kommer tilbake på banen i Klagenfurt.
    67'
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra høyre side på Worthersee Stadion.
    71'
    Frisparket tildelt SK Austria Klagenfurt er farlig nær SK Sturm Grazs målområde.
    73'
    Inn: Fabio Markelic
    Ut: Christopher Cvetko
    Christopher Cvetko (SK Austria Klagenfurt) erstattes av Fabio Markelic.
    73'
    Inn: Gloire Amanda
    Ut: Florian Rieder
    SK Austria Klagenfurt bytter ut Florian Rieder med Gloire Amanda.
    73'
    Spillerbytte - Sturm Graz
    Inn: Andreas Kuen
    Ut: Alexander Prass
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Sturm Graz. Inn kommer Andreas Kuen, mens Alexander Prass tar plass på benken.
    74'
    Inn: Niklas Geyrhofer
    Ut: Jakob Jantscher
    Bytte for SK Sturm Graz. Niklas Geyrhofer kommer inn for Jakob Jantscher på Worthersee Stadion.
    77'
    Gregory Wuthrich ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    79'
    Gregory Wuthrich er på beina igjen og fortsetter kampen på Worthersee Stadion.
    80'
    80'
    Gult kort til Sturm Graz
    Gregory Wuthrich
    Gregory Wuthrich (SK Sturm Graz) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    80'
    Darijo Pecirep
    Darijo Pecirep (SK Austria Klagenfurt) kommer til avslutning på Worthersee Stadion, men headingen blir reddet.
    81'
    81'
    Josef Spurny tildeler SK Sturm Graz en corner. Manprit Sarkaria sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    82'
    SK Austria Klagenfurt 0 - 3 Sturm Graz
    Målgivende: Manprit Sarkaria
    Kelvin Yeboah header inn 0-3 og SK Sturm Graz øker ledelsen på Worthersee Stadion. Flott spill fra Manprit Sarkaria før målet.
    83'
    Thomas Roberts
    Thomas Roberts (SK Austria Klagenfurt) fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Inn: Lukas Jager
    Ut: Jusuf Gazibegovic
    SK Sturm Graz bytter ut Jusuf Gazibegovic med Lukas Jager.
    85'
    Inn: Christoph Lang
    Ut: Kelvin Yeboah
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Sturm Graz. Inn kommer Christoph Lang, mens Kelvin Yeboah tar plass på benken.
    85'
    Inn: Alexandar Borkovic
    Ut: Jon Gorenc-Stankovic
    Christian Ilzer gjør dagens femte bytte i Klagenfurt, når han tar ut Jon Gorenc-Stankovic og setter inn Alexandar Borkovic.
    85'
    I Klagenfurt slår Manprit Sarkaria en corner fra høyre.
    88'
    Målsjanse! Anderson Niangbo (SK Sturm Graz) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) løfter inn en corner fra høyre på Worthersee Stadion.
    90'+1
    Gloire Amanda
    Sjanse! SK Austria Klagenfurt avanserer forover, men Gloire Amanda avslutter utenfor.