2-1
    Dagens dommer, Gerhard Grobelnik, blåser i gang kampen.
    I Klagenfurt slår Nicolas Capaldo en corner fra venstre.
    3'
    Gerhard Grobelnik tildeler FC Salzburg en corner. Karim Adeyemi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    4'
    Antoine Bernede
    Antoine Bernede (FC Salzburg) avanserer forover på Worthersee Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    4'
    SK Austria Klagenfurt, prøver et skudd, men det reddes
    4'
    Karim Adeyemi (FC Salzburg) vinkes av for offside i Klagenfurt.
    4'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Worthersee Stadion.
    5'
    Mohamed Camara
    FC Salzburg angriper i Klagenfurt. Mohamed Camara avslutter på mål, men greier ikke å score.
    5'
    5'
    Offside! Karim Adeyemi (FC Salzburg) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    6'
    SK Austria Klagenfurt tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt.
    9'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    12'
    Frispark for SK Austria Klagenfurt på egen banehalvdel.
    15'
    Florian Rieder
    Sjanse i Klagenfurt! Florian Rieder (SK Austria Klagenfurt) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    16'
    FC Salzburg, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    18'
    Nicolas Capaldo
    FC Salzburg angriper, men avslutningen til Nicolas Capaldo går utenfor.
    21'
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Worthersee Stadion.
    23'
    Frispark for FC Salzburg på egen banehalvdel.
    24'
    27'
    28'
    FC Salzburg tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    29'
    I Klagenfurt har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    Mål for SK Austria Klagenfurt!
    SK Austria Klagenfurt 1 - 0 FC Salzburg
    Mål: Turgay Gemicibasi
    Målgivende: Markus Pink
    Turgay Gemicibasi dundrer ballen i mål og SK Austria Klagenfurt tar ledelsen 1-0 på Worthersee Stadion. Det er en fin assist fra Markus Pink.
    30'
    Målet til SK Austria Klagenfurt sjekkes av VAR
    32'
    Målet til SK Austria Klagenfurt blir annullert
    33'
    Patrick Greil (SK Austria Klagenfurt) slår en corner fra venstre side på Worthersee Stadion.
    35'
    Markus Pink
    SK Austria Klagenfurt angriper og Markus Pink får avsluttet. Headingen treffer ikke FC Salzburg-målet.
    35'
    Frispark til FC Salzburg på halvdelen til SK Austria Klagenfurt.
    36'
    Gult kort til SK Austria Klagenfurt
    Turgay Gemicibasi
    Dommeren gir Turgay Gemicibasi (SK Austria Klagenfurt) et gult kort.
    36'
    Brenden Aaronson
    FC Salzburg angriper. Brendan Aaronson får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    38'
    38'
    39'
    Karim Adeyemi
    FC Salzburg angriper i Klagenfurt. Karim Adeyemi fyrer av et skudd som går utenfor.
    40'
    Frispark FC Salzburg.
    41'
    FC Salzburgs Benjamin Sesko blåses av for offside på Worthersee Stadion.
    43'
    44'
    Gerhard Grobelnik signaliserer et frispark til FC Salzburg.
    45'
    Oumar Solet
    FC Salzburg angriper på Worthersee Stadion. Oumar Solet header utenfor.
    45'+1
    45'+2
    Spillerbytte - FC Salzburg
    Inn: Chukwubuike Adamu
    Ut: Benjamin Sesko
    Matthias Jaissle gjør dagens første bytte i Klagenfurt, når han tar ut Benjamin Sesko og setter inn Chukwubuike Adamu.
    46'
    47'
    51'
    52'
    Chukwubuike Adamu
    Chukwubuike Adamu (FC Salzburg) header utenfor.
    52'
    FC Salzburg angriper, men Nicolas Capaldo vinkes av for offside.
    53'
    I Klagenfurt slår Karim Adeyemi en corner fra høyre.
    55'
    56'
    57'
    Till Sebastian Schumacher
    Till Sebastian Schumacher (SK Austria Klagenfurt) pådrar seg et gult kort.
    58'
    Dommer Gerhard Grobelnik ser at linjemannen løfter flagget, og FC Salzburgs Antoine Bernede blåses av for offside.
    60'
    Inn: Luka Sucic
    Ut: Brenden Aaronson
    FC Salzburg bytter ut Brendan Aaronson med Luka Sucic.
    61'
    Inn: Nicolas Seiwald
    Ut: Antoine Bernede
    FC Salzburg bytter ut Antoine Bernede med Nicolas Seiwald. Dette er det tredje byttet som Matthias Jaissle gjør i dagens kamp.
    61'
    Luka Sucic
    Luka Sucic (FC Salzburg) kommer seg fri på Worthersee Stadion, men avslutningen går utenfor.
    62'
    63'
    64'
    VAR sjekker om det er straffe til FC Salzburg
    65'
    Ingen straffe til FC Salzburg
    65'
    Frispark i en god posisjon for FC Salzburg!
    66'
    Sjanse! FC Salzburg avanserer forover, men Karim Adeyemi avslutter utenfor.
    67'
    Luka Sucic
    Målsjanse til FC Salzburg! Luka Sucic treffer mål, men keeper redder.
    68'
    68'
    Målsjanse! Karim Adeyemi (FC Salzburg) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    69'
    Luka Sucic
    Luka Sucic (FC Salzburg) kommer til en målsjanse på Worthersee Stadion, men klarer ikke å score.
    72'
    Spillerbytte - SK Austria Klagenfurt
    Inn: Alexander Fuchs
    Ut: Turgay Gemicibasi
    Bytte for SK Austria Klagenfurt. Alexander Fuchs kommer inn for Turgay Gemicibasi på Worthersee Stadion.
    76'
    76'
    Inn: Thomas Roberts
    Ut: Florian Rieder
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SK Austria Klagenfurt. Inn kommer Thomas Roberts, mens Florian Rieder tar plass på benken.
    77'
    78'
    Inn: Mamady Diambou
    Ut: Nicolas Capaldo
    Nicolas Capaldo (FC Salzburg) erstattes av Mamady Diambou.
    79'
    SK Austria Klagenfurt 2 - 0 FC Salzburg
    Mål: Markus Pink
    Målgivende: Patrick Greil
    Mål! SK Austria Klagenfurt øker ledelsen til 2-0 etter en scoring av Markus Pink på Worthersee Stadion. Patrick Greil sto for den målgivende pasningen.
    81'
    84'
    Frisparket tildelt FC Salzburg er farlig nær SK Austria Klagenfurts målområde.
    86'
    FC Salzburg angriper på Worthersee Stadion, men Chukwubuike Adamu header utenfor.
    87'
    89'
    Gult kort til FC Salzburg
    Mohamed Camara får gult kort og må stå over en kamp for FC Salzburg!
    89'
    Målet til FC Salzburg sjekkes av VAR
    90'+1
    Målet til FC Salzburg blir stående
    90'+3
    Mål for FC Salzburg!
    SK Austria Klagenfurt 2 - 1 FC Salzburg
    Mål: Rasmus Kristensen
    Rasmus Kristensen scorer og reduserer til 2-1 på Worthersee Stadion.
    90'+3
    90'+6
    Herbert Paul
    Herbert Paul (SK Austria Klagenfurt) får gult kort og må dermed stå over en kamp.
    90'+6
    Karim Adeyemi (FC Salzburg) løfter inn en corner fra venstre på Worthersee Stadion.
    90'+7
    Karim Adeyemi (FC Salzburg) slår en corner fra venstre side på Worthersee Stadion.